Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ásó, kapa, nagyharang

Bohár Dániel

2021.05.26. 17:50

Magyarország az a hely, ahol egy teljesen ártatlan esküvői fotóból is világbotrányt lehet kreálni. Teljesen mindegy, hogy böszme nagy baromságról van szó, a lényeg Orbán Viktor támadása.

 

Szombat délután a miniszterelnök bejelentette, hogy immár megvan az ötmillió beoltott magyar ember, ami hatalmas dolog. Lényegében fel sem tudjuk fogni, hogy miközben Nyugat-Európában még szó sincs enyhítésekről, addig hazánkban lassan visszakapjuk a megszokott életünket. Orbán Viktor a bejelentésről készült videóban látványosan le is vette a maszkját, és elköszönt tőle. A Várban elkészített felvétel után a miniszterelnök mellett elsétált egy fiatal házaspár, akik néhány pillanattal a bejelentés előtt házasodtak össze. Teljesen érthető emberi reakció, sőt élmény, hogy Magyarország miniszterelnökével találkozva a fiatal pár kért egy közös fotót. A fénykép elkészült, és a miniszterelnök stábja még mozgóképet is készített a történtekről. Emlékezetes találkozás a házasoknak és Orbán Viktornak is.

Normális esetben itt véget is érhetne a történet, azonban Magyarországon a baloldali trollok egyszerűen nem teszik lehetővé, hogy egy teljesen pozitív kicsengésű esemény megmaradjon a pozitivitás medrében.

DK-s oldalak és csoportok elkezdték terjeszteni azt az álhírt, pontosabban hazugságot, hogy a fotózás megrendezett volt, hiszen az újdonsült férj és feleség korábban már a Magyar Nemzeti Bank egyik plakátján is szerepelt. A hülyeséget igazolva még képet is csatoltak, ahol egyébként az enyhe hasonlóság ellenére láthatóan nem ugyanazok az emberek vannak.

A baromság futótűzként terjedt, több alkalommal is feltűnt a Facebookon a hazug összevágás, amelyben baloldali kommenthuszárok azt igazolták, hogy Orbán Viktornak egyetlenegy spontán pillanata sem lehet.

A történtekről később a házaspár férfi tagja írta le, hogy teljesen véletlen volt a találkozás és a fotó is, illetve hogy nem ők szerepelnek a korábban már említett reklámban. A történet szépsége itt csúcsosodott ki, ugyanis a kormánypártisággal nehezen vádolható fiatalember posztja alatt is megjelentek az egybites DK-s kommentelők, akik mindenféle hazugnak lehordták a férfit. „A forradalom felfalja saját gyermekeit” – tartja a mondás.

Van egy fiatal házaspár, akik életük nagy napján „egy darabka történelemmel” (ahogy a férj fogalmazott) tértek haza. Jó sztori, happy end, lehet majd mesélni a családnak, leendő gyerekeknek és unokáknak. Gondolnánk, de Magyarországon a baloldali gyűlölet még a boldogságot és azt a néhány önfeledt pillanatot is ellopja.

Az eseménysor másik fontos jelenete maga a hazugság terjedése. A közösségi médiában tényleg annyira felgyorsult az információáramlás, hogy minden hülyeség néhány óra alatt letarolja az internetet. A probléma az, hogy miközben az alaphazugsággal százezrek, milliók találkoznak, addig a cáfolat csak néhány emberhez jut el.

Legyünk óvatosak, és tájékozódjunk több forrásból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére