Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amikor mi tanítjuk Amerikát

Bohár Dániel

2022.05.24. 18:20

Azért az nagyon menő tud lenni, amikor azt kérdezik tőled, ti hogyan boldogultok ennyire sikeresen a közösségi médiában. Bónusz, amikor ezzel a kérdések egy egyesült államokbeli ember teszi.

 

Múlt héten Budapesten volt a CPAC. A Konzervatív Politikai Akciókonferenciát 1974-ben álmodták és valósították meg először. Az Amerikai Konzervatív Unió ezzel teljesen átformálta az amerikai politikát. Azon az első CPAC-en Ronald Reagan még Kalifornia kormányzójaként szólalt fel és ekkor erősödött meg a „New Right”, vagyis az új jobboldal mozgalom. Később – sokban a CPAC-nek köszönhetően – Reagen elnök lett. A szervező ACU, vagyis Amerikai Konzervatív Unió szerint a CPAC küldetése, hogy a megrendezett konferenciák során a jobboldaliakat olyan tudással és képességekkel vértezzék fel, amelyeknek köszönhetően sikeresebbek lehetnek.

A CPAC-et általában az Egyesült Államokban rendezik, azonban most először Európában Magyarország szervezhette meg a konferenciát, egészen pontosan az Alapjogokért Központ.

 

Ahogy előbb írtam, az ACU szerint a CPAC célja a jobboldaliak tudással és képességekkel való felvértezése. Az a helyzet, hogy mi magyarok ebben kiemelkedően jók vagyunk – főleg a többi országhoz képest –, hiszen már zsinórban negyedik alkalommal választottunk meg egy patrióta kormányt. Magyarország jobboldali.

Az Egyesült Államokból és a világ számos pontjáról érkeztek vendégek, hogy közelebbről is megvizsgálják, miben rejlik a magyar jobboldal sikere. Hatalmas segítségükre volt Orbán Viktor miniszterelnök, aki 12 pontban foglalta össze a sikeres jobboldali politika tudnivalóit. Ugyanis az a helyzet, hogy jobbtól nem is tanulhatnának az amerikaiak. Orbán Viktor ma a jobboldal legnagyobb alakja és ezt nem csak én mondom, hanem ők maguk is.

A konferencián természetesen több alkalommal is szóba került a közösségi média és a politika kapcsolata. Nemegyszer futottam bele olyan beszélgetésbe, amely úgy kezdődött, hogy Magyarországon a jobboldal még az interneten is átvette a hatalmat. Azokon a közösségi média felületeken, ahol mindig is baloldali túlsúly volt. A kérdés persze itt is az volt: hogyan?

A jobboldalnak úgy sikerült feljönni a pályára és megverni a balosokat, hogy összefogtunk. Ahogy az offline világban, úgy mi képesek vagyunk a közösség formálásra az online térben is. Ez a siker egyik titka.

A másik pedig a munka. A közösségi média egy olyan műfaj, amit csinálni kell.

Illetve van még valami. A tartalom. Mi az igazságot mondjuk el és van mondanivalónk.

Ezt meséltem el az amerikai barátainknak. Bízom benne, hogy megfogadják és legközelebb már úgy találkozunk, hogy Donald Trumpnak hívják az elnöküket újra.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére