Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ami a parizer mögött van

Bohár Dániel

2021.11.23. 17:30

Jakab Péter, ha már a baloldali előválasztáson csúfosan kikapott, egy olyan versenyen, amelyen az álszentséget veszik figyelembe, biztosan előkelő helyen végezne.

 

Van az a mondás, hogy bort iszik és vizet prédikál. Annyival kiegészítve, hogy jelen írásom főszereplője nem bort, hanem a legdurvább töményet issza. Ezt most természetesen képletesen írom, hiszen nem Gyurcsányról, hanem Jakab Péterről szól a véleményem.

Jakab Péter alpári parlamenti megnyilvánulásait, vállalhatatlan Facebook-posztjait aligha kell bemutatnom. Ezek ellenére a Jobbik elnöke úgy próbálja beállítani magát, mintha a nép hangja és szerető családapa lenne, akit nemcsak a gyermekei, hanem az ország jövője is nagyon érdekel.

A látszat ellenére az a helyzet, hogy Jakab Péterről a Bors című lap fotókat és videófelvételt közölt, miszerint – ahogy ők fogalmaztak – élettársával bujkál egy budai lakásban. Magánéleti szempontból ez borzasztóan kínos, hiszen miközben Jakab Budapesten együtt tölti az éjszakákat egy nővel, a felesége és gyermekei Miskolcon várják. Felmerülhet a kérdés: érdemes-e a történet magánéleti szálával foglalkozni? Véleményem szerint erkölcsi szempontból, illetve az előbb bemutatott álszentség miatt fontos nyomatékosítani a történteket, főleg annak tudatában, hogy a baloldal mit művelne, mit művelt hasonló esetben.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy ki a történet másik szereplője. Molnár Enikő Jakab Péter kabinetfőnöke, az az ember, aki lényegében mindenhol, minden eseményen a Jobbik elnöke mellett van. Úgy hírlik, hogy a pártban nagyon komoly befolyása van a kabinetfőnöknek, akit a stílusa miatt elég sokan nem igazán kedvelnek. Könnyen lehet, hiszen a Bors első Jakabról szóló leleplező írásában úgy fogalmazott, hogy „a Jobbik két vezető politikusa kereste meg közvetítők révén” az újságot.

Az első írás arról szólt, hogy Jakab kiadja azt a lakást, amelyet az Országgyűlés bérel neki. Azaz dupla hasznot zsebel be. A parizerkirály ezt természetesen azonnal cáfolta, annak ellenére, hogy a Bors még egy szerződést is bemutatott. Aztán újabb információk érkeztek a laphoz, ismét jobbikos politikusoktól, akik tulajdoni lapokat juttattak el az újságnak, amelyekkel azt igazolták, hogy Jakab nemcsak a szolgálati lakását adja ki, hanem a családtagjai nevére be is vásárol ingatlanokból Kelenföldön, gyanúsan közel egymáshoz.

Értem és értjük, hogy Jakab előadja a parizerevő kispénzű melóst, de ezzel szemben a valóság az, hogy havi több millió forintot keres, az újságcikkek alapján emellett még rendesen mutyizik is, szóval borzasztóan álságos és kétszínű ez az egész.

Jakab Péter nemcsak a szavazóit, nemcsak a magyar embereket, hanem még a családját is hülyének nézi.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére