Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ajándék migránsnak ne nézd a…

Georg Spöttle

2021.02.10. 14:00

Fogát, bűnügyi lajstromát, hamis útlevelét, Covid-tesztjét, terrorista-előéletét...

 

Na ja, csak élcelődöm, hiszen a liberális széplelkek egyiket sem nézik, sőt még a zacskó drogot sem, amit a rendőrök találtak nála, hiszen biztosan saját használatra van, a stressz miatt, amit a fehér, hetero, rasszista zsaruk váltottak ki a razzia alatt. Az sem zavarja a ballibeket, hogy Merkel ajándék emberei évente több mint 700 ezer bűncselekményt követnek el.

Hiába leng büszkén a szivárványos zászló minden középületen, a Drezdában sétálgató meleg párt megkéselő szír menedékkérőt sokkal vehemensebben védte a politika, mint amennyire az áldozatokat sajnálta. Hiába ismerte el a fiatal dzsihadista, hogy az Iszlám Állam katonája, és homofób indítéka volt a gyilkosságra, a migránssimogatók itt is a stresszről, a mentális problémákról és persze egy elszigetelt esetről beszéltek. Az áldozatok családját ez nagyban megnyugtatta.

A konzervatív sajtó viszont a héten elkezdte lekapargatni a cukormázat Merkel „ajándék embereiről”. Mint kiderült, a 2015 óta elkövetett tizenhárom terrortámadásban összesen 14 iszlamista vett részt, és közülük heten menekültként érkeztek az országba. A leghíresebb talán Anis Amri volt, aki 2016-ban a berlini karácsonyi vásár forgatagába hajtott egy kamionnal, amelynek lengyel sofőrjét előzőleg agyonlőtte. A sofőrön kívül 11 ember vesztette életét, és 55 szenvedett súlyos sérülést.

Nem javított a statisztikán az a politikai menekültstátuszért folyamodó 16 éves afgán migráns sem, aki egy würzburgi vonaton baltával támadt az utasokra, aminek következtében hat kínai turista szenvedett súlyos sérülést. A támadót egy éppen a közelben tartózkodó, egy drogkereskedőre lecsapni készülő rendőri kommandó agyonlőtte. A mobiltelefonján található üzenetekből kiderült, eredetileg azt az utasítást kapta az IS-től, hogy lopjon el egy kamiont, és gázoljon el vele embereket a sétálóutcán. Ám ő közölte parancsnokával, hogy nem tud vezetni. Ekkor tanácsolták neki a baltás merényletet a vonaton.

Egy 44 éves iraki férfi, aki szintén az Iszlám Állam katonája volt, a német szupergyors ICE vonatokat akarta kisiklatni Bajorországban. Szerencsére nem sikerült neki, ennek ellenére a bíróság életfogytiglani fegyházra ítélte. A férfi segítője a saját felesége volt. Így akarták meghálálni a menekültstátuszt és az éveken át felvett segélyt.

Az Ansbach városában minden évben megrendezett zenei fesztiválon a 27 éves szír Mohamed Daleel akart robbantani, akit az Iszlám Állam képzett ki a bombagyártásra. A terv ördögi volt. A merénylő azt tervezte, hogy felrobbant egy bombát a fesztivál területén, majd amikor a túlélők menekülnek a pályaudvar felé, hogy hazajussanak, akkor robbantja fel az ott elrejtett pokolgépet.

Szerencsére a biztonsági szolgálatnak gyanús lett a férfi, akin egy nagy hátizsák volt, és jegyet sem akart vásárolni a belépéshez. Miután elzavarták, leült egy kávézóban, nyomkodni kezdte a mobiltelefonját, majd nem sokkal később ő maga felrobbant. A hatóságok elsőre öngyilkos merényletre gyanakodtak, ám a CIA segített a nyomozóknak és a titkosszolgálatnak. Mint kiderült, a terrorista csetelni kezdett a Snapchat alkalmazáson keresztül az Iszlám Állam egyik parancsnokával, aki a szíriai Rakkában tartózkodott. Viszont a mobiltelefon jele elég volt ahhoz, hogy működésbe hozza a hátizsákjában elrejtett bombát. A robbanásban tizenöten sérültek meg, többen súlyosan. A terrorista életét vesztette.

Remekbe szabott történetek, amelyeket az élet írt. Lassan ideje lesz szembenézni a valósággal, főleg úgy, hogy Európa kapui továbbra is tárva-nyitva állnak az illegális bevándorlók előtt. Csak hétfőn 420 migránst tett partra Olaszországban Soros György egyik hajója, az Ocean Viking. Ergo lesz utánpótlás ingyenélőkből és terroristákból.

A magyar ballib oldal viszont azon sopánkodik, hogy ide nem jöhetnek migránsok, meg az a fránya kerítés is az útjukban van. Mekkora veszteség ez hazánknak, kár, hogy nem tudom átérezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére