Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A zöldember kiirtotta a virágokat

Horváth K. József

2021.06.18. 15:00

Az ember elképed Karácsony arcbőrének vastagságán. Ha a mesében például ő lett volna az ordas farkas, akit a kismalac leöntött forró vízzel, akkor bizony a röfi nehezen úszta volna meg élve a fa tetején.

 

Hiába kiabálja, hogy forró vizet a kopaszra, KariGeri nem ugrott volna ki a farkasok alól, mert tudja, hogy a nagy hazudós Gyurcsány kis hazudós Karácsony Gergőjén még a forró víz sem fog ki. Bárcsak városvezetői képességei járnának úgy csúcson a budapestiek érdekében, mint a képmutató arcátlanságába rejtett vastagbőrűsége – természetesen a fővárosiak rovására. Ez azért különleges, csak a gyurcsányistákra jellemző képesség, mert Karácsony a politikusok mellett saját magával, sőt önnön választóival is képes vitába keveredni.

Itt vannak például ezek a „nagyon jól” időzített döntések, mint a budapesti közlekedés több pontjának rajtaütésszerű eldugósítása. „Csak másfél év”, mondja KariGeri a Lánchíd újjáépítése kapcsán. Mi az nekünk, mikor a pesti alsó rakpart felújítása miatti végeláthatatlan araszolással járó torlódástól is naponta borzolódnak az idegeink. S akkor még a Blaha Lujza téren meg sem kezdődtek a felújítási munkák.

Normááális? A város működtetésének nem politikai küzdelemnek, hanem azok szolgálatának kellene lennie, amire felesküdött a megválasztása után, vagy nem? Akikre annyit hivatkozik: éppen a budapestiek kedvében kellene járni azzal, hogy észszerűen ütemez. Ez lenne – focihasonlattal – a papírforma.

Csakhogy ahogy múlik az idő, egyre inkább beigazolódik, hogy a kis hazudós Karácsonynál pont az ellenkezője a papírforma. Az, hogy semmit nem úgy csinál, hogy azzal szolgálja a budapestieket. Ígéreteit még saját bevallása szerint sem tartja be. Mintha a kormány elleni hergelés mindennél fontosabb lenne neki.

Nem építette meg a Városháza parkot, ahogy választási ígéreteiben szerepelt, s a budapestiek tavaly nyári bosszantásának fő eszközét, a nagykörúti, Üllői úti biciklisávok felfestését sem egyeztette minden érintett civil szervezettel, így a taxisokéval sem. Arról nem is szólva, hogy a mostani botrányos felújítási cunamit ugyancsak el lehetett volna kerülni.

Ha például a pesti alsó rakpart felújításához már a járvány alatt hozzákezdenek, amikor a kényszerű otthon maradás miatt gyenge volt a forgalom, akkor mostanra kész is lehettek volna vele, s a dugók is kisebbek lennének. Ugyanígy a Lánchíd-felújítással. Ha a választás után mindjárt elfogadják Tarlós közbeszerzési eljárásának eredményét, szintén kész lenne mostanra a híd. Ehelyett újat írtak ki, ötmilliárddal drágábban. És persze csúsztak másfél évet a munkálatok megkezdésével.

Ki jár jól mindezzel? A budapestiek? Aligha. A balhépolitizálás annál inkább.

A nagy zöldember, Karigeri már megválasztása előtt sokat beszélt arról, hogy ki kell szorítani az autósokat Budapestről, hogy jobb legyen a levegő, de ez a terve is hamvába holt. Könnyen lehet, hogy ezekkel a gigadugókkal az a célja, hogy megágyazzon a dugódíj bevezetésének, amitől Tarlós kategorikusan elzárkózott.

Konszenzus van a szakemberek között arról, hogy egy-egy északi és déli híd építése, a HÉV-ek fejlesztése, valamint P+R parkolók létrehozása után lehetne elkezdeni azon dolgozni, hogy kevesebb autó legyen a város belső részein.

A zöldértékrend iránymutatásai szerint Karácsony még arról is rendelkezhetett, hogy a mindig virágos Clark Ádám teret lebetonozzák, kiirtva onnan a nyaranta szemet gyönyörködtető virágágyásokat. Nyilván ez is a budapestiek érdeke, mondaná KariGeri, ha válaszolna a konzervatív sajtó által feltett kérdésekre, ahogy Tarlós tette heti rendszerességgel megtartott nyílt sajtótájékoztatóin, amelyeket Karácsony egy tollvonással megszüntetett, intézményesítve önmaga számára azt a lehetőséget, amit még a kampányban Puzsér Róbert vágott a fejéhez: „Onnan lehet tudni, hogy Karácsony Gergely hazudik, hogy mozog a szája.” Tehát lényegében folyamatosan.

A nagy hazudós Gyurcsány legjobb tanítványa.

Sajnos azonban KariGeri nemhogy a várossal, a politikával, de még önmagával sincs tisztában. Hazudott a nyelvvizsgájáról, ami nincs neki, noha tanársegédi és adjunktusi állását sem tölthette volna be nélküle. Eközben az élet különböző helyzeteiben maga cáfolja meg korábbi állításait.

És láss csodát, nemhogy nem nyílik meg alatta a föld, de még följebb is viszi a Jóisten a dolgát: a gyurcsányisták miniszterelnökjelölt-jelöltje lehet. Egy ilyen szavahihetetlen, személyiségzavaros, vastag bőrű ember. Karácsonnyal és embereivel már eddig is a múlt tért vissza a városházára. Ám egy esetleges választási győzelem esetén a régi szoclib nagyurak még nagyobb számban telepednének ismét az országra, a nyakunkra. Akik azt hiszik, hogy gátlás nélkül azt tehetnek, amit akarnak. Ellenük nincs tüntetés, a lakájmédiájuk nem veri a palávert, a külföld is hallgat.

De ha a kormány elfogadja a példásan szigorú pedofiltörvényt gyermekeink védelmében, azonnal kint vannak az utcán, tiltakoznak, bizonygatva, hogy nekik a gyerekek sorsa, egészséges fejlődésük biztosítása nem számít.

Ez Gyurcsány, ez Karácsony, ez a ballib oldal. Forró vizet a kopaszra? Sajnos a vastag bőr megvédi őket.

Legjobb, ha nem szavazunk rájuk, mert akkor mehetnek a politikai süllyesztőbe. Tessék mondani, józan ember bizalmába fogadhatja a nagy hazudóst, a kis hazudóst és csapatát?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gonzo, az első genderfluid muppet

Gonzo, az első genderfluid muppet

Gonzót évekkel ezelőtt örökbe fogadta az LMBT+-közösség, mivel a figura nem bináris identitása gyakorlatilag a kezdetektől fogva a karakter védjegye volt, csak eddig senki nem hangsúlyozta.

Orbán Viktor is gratulált a kajakozóknak

Magyar királyok a királyszámban: Kopasz Bálint és Varga Ádám. Gratulálok! – írja a miniszterelnök a Facebook-oldalán.

Berecz Zsombor ezüstérmet szerzett vitorlázásban

Berecz Zsombor ezüstérmet szerzett vitorlázásban

A finndingiben szereplő Berecz Zsombor ezüstérmet szerzett kedden a tokiói olimpián. Ez a magyar vitorlázás második ötkarikás medálja, az elsőt a Detre testvérek szerezték, akik az 1980-as, moszkvai játékokon a harmadik helyen végeztek repülőhollandiban.

A kajakosok három érmével gazdagodott Magyarország az olimpián

A kajakosok három érmével gazdagodott Magyarország az olimpián

Hüttner Csaba, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya elégedetten és kicsit elérzékenyülve értékelte az olimpiai döntőket, amelyekben versenyzői egy-egy arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek.

Varga Judit: visszavágunk! Nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat!

Eddig soha nem látott mértékű támadás érte Magyarországot csupán azért, mert számunkra a gyermekek és a családok védelme az első és ennek fényében nem vagyunk hajlandóak beengedni iskoláinkba és óvodáinkba az LMBTQ-lobbit. A nemtelen vádakra és az Európai Bizottság legújabb jogállamisági jelentésére a magyar kormány frissen kiadott határozatban válaszolt – írta az igazságügyi miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére