Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A vírusdrukkerek

Bohár Dani

2020.09.02. 19:35

A magyar társadalomnak és közéletnek van egy kicsi, de annál hangosabb szeglete, amely felbecsülhetetlen mértékű kárt képes okozni az egész országnak.

A koronavírus tavaszi kirobbanása idején teljesen új helyzet állt élő Magyarországon, de nemcsak itt, hanem az egész világon. Kormányok, országok vezetése hirtelen olyan helyzetbe került, amelyre az elmúlt évszázadban nem volt példa. Mindenki elkezdte járni a maga útját, azonban a különféle országok intézkedései között rengeteg átfedés volt. Így Magyarország esetében is. Volt, amivel csak mi próbálkoztunk, volt, amit mi is átvettünk. Teljesen természetes folyamat.

Az első hullám idején a nagy rémültséget követően egy jól körülhatárolható érdekkör meglátta a potenciált a koronavírusban. A lehetőséget ebben az esetben úgy kell értelmezni, hogy érdemes a vírusnak szurkolni, hiszen az komoly teher az egészségügynek, a gazdaságnak és a politikának is. A vírusdrukkerek neki is láttak a “munkának”. A legemlékezetesebb és egyben legundorítóbb tettük az iskolákra vonatkozott. Hetekig nyomták, hogy a kormánynak be kellene zárni az oktatási intézményeket. A kormány (nyilván nem ezért) lépett és bezárta az iskolaépületeket és online oktatást rendelt el otthonról. A koronafanok problémája ekkor az volt, hogy miért zárták be az iskolákat. Ezt a dumát természetesen gond nélkül nyomták annak ellenére, hogy egy nappal korábban még ők is a tanulók hazaküldését akarták. A bomlasztók ezt követően más örömöt kerestek maguknak.

Nem működik az online oktatás. Szegény szülőknek a gyerekeikkel kell tanulniuk.

Ja! És legfontosabbat majdnem elfelejtettem.

Nincsenek megfelelő számítástechnikai eszközök sem otthon, sem az iskolában.

Így ment ez hónapokig. Mindenben keresték a hibát, ott bomlasztottak, ahol csak tudtak. Aztán véget ért a tanév. Jött a nyári szünet, amely gyorsan el is szállt és már itt is van szeptember.

Szeptember elsején becsengettek. Az idei tanév hagyományosan vette kezdetét, amely manapság már azt jelenti, hogy a diákok elmentek az iskolába és beültek a padba. Természetesen más ez az év, mint a többi, hiszen rengeteg egészségügyi előírást figyelembe véve folynak az órák.

A vírusdrukkerek a nyári lazítás után ismét előbújtak és rákezdtek. A Covid-19 legnagyobb rajongói közé tartozott már kezdetektől fogva a 444 nevű valami. Az elmúlt napokban bemutatott teljesítményükkel viszont egyértelműen felértek a dobogó csúcsára.

Mielőtt idecitálnám a konkrét példákat, azt fontos leszögezni az elején, hogy a 444 nevű akármi az egyik legkárosabb, legaljasabb brigád, amely a mai magyar médiapalettán megtalálható. Feltéve, ha lehet egyáltalán sajtóterméknek nevezni őket. Ugyanis, ha én “propagandista” vagyok, akkor ők Leni Riefenstahl és Joseph Goebbels szerelemgyerekei.

Térjünk vissza a tanévkezdéshez a’la 444. A kedvencem egyértelműen az az írás, amelynek már a címe is tökéletes propagandatermék.

Tanárokkal és szülőkkel fertőtleníttetik az iskolákat

A cikk szerzője Fődi Kitti nem bízott semmit a véletlenre. A Facebookon kezdett toborzásba, miszerint ők(!) “több megkeresést kaptak, hogy a tanároknak és a szülőknek kellett kitakarítani az iskolákat”. A Pedagógusok országos csoportjának tagjai kommentjeikben azonban arról számoltak be, hogy velük nem fordult ilyen elő, sőt nem is hallottak hasonlóról. Úgy fest a 444-es oknyomozó császárnőt nem hatották meg a válaszok, ő megírta a saját meséjét. A cikk tele van baromságokkal, de a kedvenc részemet még azért idézném, ha nem haragszik meg a kedves olvasó.

Amikor a vécé kérdése felmerült, megtagadtam annak pucolását és kifakadtam: nem az lenne a korrekt, hogy a tankerület megkeres egy takarítócéget és megbízza a suli teljes nagytakarításával? – írja egy budapesti tanár.

Micsoda dráma! Leni és Joseph is büszke lenne, ha ezt olvashatná. A cikk szereplői természetesen minden esetben név nélkül nyilatkoztak a szerzőnek, amely még inkább alátámasztja a történet mesei elemeit.

Nem ez volt a vírusdrukkerek egyetlen propagandaterméke az iskolakezdés kapcsán. Néhány objektív és rendkívül kimért címmel szemléltetném a szakmaiságot és a mértéktartást.

VALÓDI JÁRVÁNYPROTOKOLL NÉLKÜL, KÉTSÉGEK KÖZÖTT INDUL A TANÉV MAGYARORSZÁGON

 

Bár az ebédlő az egyik leginkább fertőzésveszélyes hely az iskolákban, a magyar állami oktatási rendszer nem készült fel az ebédeltetésre.

 

Már a tanévkezdés első napján van egy olyan ügy, ami megmutatja, mennyire kusza lesz járványügyi intézkedéseket hozni az óvodákban és iskolákban

Nem akarok tippeket adni a náci propagandát is lepipáló libsiknek, de sokkal egyszerűbb lenne kitenni a címlapjukra két szót, amely alapvetően az összes írásuk üzenete. Ezzel csomó betűt, munkát és időt megspórolhatnánk. A két szó így hangzik:

MINDEN SZAR

Nem kell túlságosan sokat gondolkodnunk azon, hogy a 444-nek és a hasonszőrű barátainak miért érdeke a koronavírusnak való szurkolás. Politikai haszon. Ezek a magukat függetlennek nevező hazugsággyárak azt akarják elérni, hogy az ország letérdeljen, újra meg kelljen állítani a gazdaságot, ismét emberek veszítsék el a munkájukat. Hiszen gazdasági nehézség idején a kedvenc politikusaik szerepet kaphatnának. Egy válságot ugyanis csak a regnáló kormány nyakába lehet varrni. Így jönne el az ellenzék ideje. Ha be kellene megint zárni az iskolákat és online oktatás volna, az azt jelentené, hogy rengeteg szülőnek kellene otthon maradnia, ezzel veszélybe kerülne a megélhetésük.

Ezeknek az aljas vírusdrukkereknek ez az egyetlen célja. Az eszköz mindegy, a lényeg, hogy boruljon káoszba az ország. Ilyen emberek is élnek Magyarországon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére