Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A velünk élő vírus

Bohár Dániel

2020.08.31. 11:00

A vírus egyáltalán nem láthatatlan, sőt teste és személyisége van. Méghozzá velejéig romlott jelleme. A vírus a mindent átható gyűlölet, aminek semmi nem számít, csak az egyéni érdek, a politikai haszon. Ez ellen a vírus ellen soha nem lesz vakcina. 

Múlt szerdán derült ki Hollik Istvánról, hogy elkapta a koronavírust. Enyhe tünetei voltak, de úgy érezte felelős állampolgárként, hogy elvégeztet magán egy tesztet. Pozitív lett. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója külföldön nem járt, túlságosan sok emberrel nem érintkezett, maga sem tudja, hogyan fertőzte meg a Covid-19. Hollik István, miután kiderült róla, hogy koronavírusos, értesítette a hatóságokat, akik azonnal elkezdték a kontaktkutatást. A politikus részt vett egy szabadtéri rendezvényen, ahol több párttársával és más közéleti személyiségekkel is találkozott, beszélgetett, esetleg kezet fogott. Az illetékes szerveknek jelezte, hogy pontosan kikkel lépett kapcsolatba. Ennek lett az az eredménye, hogy Gulyás Gergely miniszter és több államtitkár, illetve kormánypárti képviselő karanténba került. Jelen pillanatban úgy tűnik, a tesztek eredményeit nézve, hogy hála Istennek senki nem kapta el a koronavírust.

Közbevetés! A szabadtéri fogadáson jómagam is találkoztam Hollik Istvánnál, sőt még kezet is fogtunk, illetve beszélgettünk. Éppen emiatt ezeket a sorokat is a házi karanténból írom, és várom a második tesztem eredményét, amely feloldhatja a bezártságot.

Ötödik napja, hogy nem hagytam el a lakást. Soha nem fordult elő ez még velem korábban. A lényeg, hogy van időm híreket és nagyjából mindent elolvasni, követni. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy még egy koronavírus fertőzés is kevés az ellenzéki pártoknak, hogy némi önkontrollt tanúsítsanak.

Mindig is tudtam, hogy a Jobbik a leggusztustalanabb ellenzéki párt, pedig elég komoly a verseny. Az egykor szélsőjobboldali, mára szélsőbaloldalivá alakult identitásvesztett lúzerek gyülekezete egy Facebook posztban kezdte el Hollik Istvánt és a kormánypártokat gyalázni. Miszerint:

“Van abban valami költői, hogy a Balatont módszeresen rabló, és a veszélyhelyzetet korrupcióra kihasználó Fidesz politikusai egy Balaton-felvidéki kúriában tartott kerti partin fertőződtek meg!

Vajon ők maguknak fizették a teszteket?

Ők is elveszíthetik az állásukat a karantén miatt?”

Miről beszélnek? Mit akarnak mondani? “Balatont módszeresen rabló”? “Veszélyhelyzetet korrupcióra kihasználó”?

Ha már a teszteknél tartunk, a jobbikos politikusoknak tiszta szívből ajánlanám a Rorschachot. Talán erre lenne most a legnagyobb szükségük.

A jobbikosok után jöhetne a (Rorschach-teszt) sorban a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz. Az már önmagában botrányos, hogy ilyen emberre egyáltalán betűket, szavakat, sajnos mondatokat kell fecsérelne, de az, hogy ez az ember önkormányzati képviselő lehet Magyarországon, nincsenek szavak. Szarvas Koppány Bendegúz momentumos “politikus”, aki lámpavasra akarja húzni a fideszeseket. Ehhez képest enyhe megoldás, hogy “csak” gúnyolódik azon, hogy Hollik István koronavírussal fertőzött.

A VII. kerületet éppen tönkretevő, a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket “rémisztő képződménynek” nevező Niedermüller Péter sem hagyta ki az alkalmat, hogy belerúgjon Hollik Istvánba. Azzal a szöveggel posztolt a Facebookon az említett rendezvénnyel kapcsolatban, hogy “Covid volt a desszert?” Haha! Niedermüller egyébként annyira bátor ember, hogy a bejegyzését később törölte.

A gyalázkodásba természetesen beszállt a teljes baloldali média is, akik próbálták egymást felülmúlni az aljasabbnál aljasabb írásokkal.

Szerencsére Hollik István már jobban van, innen is teljes gyógyulást kívánok neki. Ugyanakkor ez az eset (is) megmutatta, hogyan kell viszonyulni az ellenzékhez. Betegséggel viccelődni, gúnyt űzni, gyalázkodni tényleg mindennek az alja.

Nem szép kijelenteni, de amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten.

A vírus velünk él és ezen betegség ellen soha nem lesz orvosság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére