Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szó, amit kerestek: a megbecsülés

Horváth Zsófia

2019.03.16. 09:30

Üzenet a családot kritizálóknak.

A családvédelmi akcióterv kihirdetése óta az ellenzék sértődött kisiskolás módjára vekeng, és próbálja bizonygatni, hogy miért is olyan rossz ez mindenkinek. Nyavalyognak, hogy a kihirdetés óta milyen változásokon ment át és különben is, a kormány mémekhez használt stockfotóval hirdeti a kedvezményeket. Sokféleképpen meg lehet ítélni a családtámogatási terveket, de egyvalamit nem lehet elvitatni:

a családvédelmi akcióterv az édesanyák és a jövőben gyereket vállalni akaró nők megbecsüléséről szól.

Az világos, hogy az ellenzék egy saját maga által gyártott Orbán-fóbiában „szenved” (sokszor inkább úgy tűnik, mentális zavarukat kifejezetten élvezik), de van az a helyzet, amikor el lehetne felejteniük a gyűlöletüket. Ez a helyzet most van, amikor személyes életekről van szó. A kormány pedig éppen azon van, hogy megbecsülje ezeket az életeket és azt, hogy valakiből édesanya lehessen. Aki támadja a családot, illetve azt, hogy több gyerek születhessen, az tulajdonképpen mit is szeretne valójában?

Vannak, akik szerint kevés az, amit a kormány ad. Õk igazából egyetértenek a családvédelmi akciótervvel, csak telhetetlenek.

Aztán vannak az őrültek, akik a családtámogatás miatt a harmincas évek Németországát vizionálják itthonra. Õk azok, akik annyira utálják Orbánt, hogy nem veszik észre, az akcióterv egyébként nekik is segítség, ha családot szeretnének.

És ott vannak azok az őrültek, akik viszont veszélyesek is: szerintük a nép csak egy szociokulturális fikció, nincs értelme a családtámogatásnak, és különben sem kell több gyerek a Földre, pláne nem magyar. Õk nemcsak gyűlölik Orbánt, de nem jelent számukra semmit a magyarság. Õk a pusztítók, a rombolók, ha rajtuk múlna, kihalna az egész magyar nemzet, a kultúra, mert lábbal tipornak mindent, ami magyar, és sóval hintenék be azt, ami megmarad belőle.

Ezeknek szól az üzenet.

A szó, amit kerestek, a megbecsülés.

Miközben azok, amik a ti szátokat elhagyják, csupán a gyűlölet szavai.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán ismét felmosta a padlót az ellenzékkel

Orbán ismét felmosta a padlót az ellenzékkel

Hiába bátorodott fel az ellenzék, a szellemi nívó szemlátomást ugyanaz maradt. A méltó válaszok nem maradtak el a magyar kormányfő részéről.

Ezért fog pozíciókat osztogatni Gyurcsány embereinek Karácsony

Ezért fog pozíciókat osztogatni Gyurcsány embereinek Karácsony

A kampányban nyújtott segítségért az MSZP és a DK is követelni fogja a jussát.

Orbán Viktor: a kormány a legfontosabb kérdésekben megerősítést kapott

Orbán Viktor: a kormány a legfontosabb kérdésekben megerősítést kapott

Az Országgyűlés hétfőn délután 1 órától kéthetes üléssel kezdte meg őszi munkáját, Orbán Viktor napirend előtt szólalt fel.

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez, azt kérve tőlük: saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak – közölte az Origo a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levél alapján hétfőn.

Charlie, a láncfűrészes

Charlie, a láncfűrészes

Hollywood nem pusztán klisékkel dolgozik, de cenzort telepített mindannyiunk agyába, ott vicsorog, onnan ítélkezik, és amit a politikailag korrekt tucatítélkezéssel kivet belőlünk, az nem is létezik.

A boszniai Bihács polgármestere megvonja a támogatást az illegális bevándorlóktól

Suhret Fazlic a válságintézkedések között említette, hogy a városi vízmű nem fog napi 20 ezer liter vizet szállítani a migránstáborba – közölte az M1 hétfő reggeli műsorában a Bihácsról bejelentkező tudósító.

Ébredjetek már fel fiatalok!

Ébredjetek már fel fiatalok!

Igen, hozzátok beszélek, akik jókat derültök egy „szemkilövető” Gyurcsány Ferencen, ámuldoztok, hogy milyen menő, miközben ízléstelenebbnél ízléstelenebb módon gúnyoljátok ki azt, aki tesz is értetek valamit. Tudatlanság ez? Nem hiszem. Csupán megvezetés. Ez nekik nagyon jól megy.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére