Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szegény Tótawé panaszai

888.hu

2016.03.25. 12:48

Gyurcsány legpuhább szõrû ölebe, a kérlelhetetlen minõsítéseket megfogalmazó Tóta W. Árpád nagyon a szívére vette a 8-as csütörtöki írását. Kommentben mondta el bánatát.

Árpád odakommentelt a 8-as tegnapi cikkének Fb-posztjához, hogy nem úgy van az a 200 miller, sokkal kevesebbért imádta ő Gyurcsányt, szinte gombokért bújt bele Ferenc ölébe. Egészen pontosan a 200 millió 2 százalékáért, aprópénz.

Tóta W. kiváló taktikai érzékkel ugyanazt kéri számon a 8-ason, amit a ballib sajtó minden egyes nap csinál, ha állami megbízásokról van szó. Többek között Tóta W. is.

Nincs ugyanis olyan nap, hogy az index-444-hvg meg ne írná: ez vagy az, milliárdokat kaszált valami útépítésen, csatornázáson, vagy egyéb beruházáson.
Ez természetesen inkorrekt, és csak arra jó, hogy hergelje az embereket.
 
Ezek nem tiszta nettó összegek, hanem kivitelezési díjak, és bruttó összegek: fizetni kell a munkásokat, a mérnököket, a gázolajat, a tervezést, az előkészítést, a földmunkát, a gépeket, a járulékokat, az adókat, az SZJA-t, és így tovább.
 

Árpád azt mondja a kommentben, ő nem kapott 200 misit Gyurcsánytól, mert az ő zsozsója sokkal kevesebb volt ezért a munkáért. Megelégedett ő a 2 százakékkal is. Olcsón add az életed a Reformnak.

Mi ezt el is hisszük ezt Tóta W. Árpádnak, de azért jelezzük:

ilyen érzés Árpád, ha a fagyi visszanyalogat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére