Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A sebeket az ütvefúró nem gyógyítja

Bohár Dániel

2022.01.30. 15:00

“Beléd rúgok! Megvárlak még kijössz aztán agyon rúglak, b…meg!” A nem túlságosan szofisztikált idézet Márki-Zay Péter romaügyi biztosától származik. Lakatos Bélának nem ez az első kirohanása, korábban megmutatta nem túl széles szókincsét. Márki-Zay csapatának egyik fontos tagja.

 

Sokszor halljuk, hogy a magyar politika mennyire ketté van osztva. Szekértáborok vannak, amik között nincsen átjárás. Bevallom, hogy jómagam szívesen meghallgatok más véleményt is, sőt ha kell, akkor még vitába is szállok, hiszen azt szeretem a mai Magyarországon, hogy mindenki bátran elmondhatja a véleményét. Nem volt ez mindig így. Éppen emiatt a szólásszabadságunk hatalmas érték, amelyet elődeinknek köszönhetünk.

Ugyanakkor az agressziót nem szeretem. A kulturált, akár még csipkelődős vitákat kedvelem, de a sértegetést és erőszakot nem.

Valamiért a baloldalról folyamatosan előkerül az a toposz, hogy ők hidat akarnak építeni, be akarják gyógyítani a sebeket. Ez azonban mindig a nulladik lépésig valósul meg, mert azonnal következik a gyűlölködés, hiszen nyilvánvalóan nem komolyan gondolják.

Gyurcsány korábban bejelentette, hogy a szeretet nyelvén fog politizálni, majd néhány nappal később már arról beszélt, hogy ültet le mindenkit.

Az a helyzet, hogy ez egy óriási hazugság. Miközben mi tudunk figyelemmel, akár még megértéssel is fordulni feléjük, addig ők csak a gyűlöletnyelvét értik.

Itt van a kapitány. Márki-Zay Péter lassan már egyetlen napot sem tud úgy lehozni, hogy ne sértene meg valakit. Az lenne a hídépítés, hogy “ostobának, aberráltnak, fogyatékosnak, gyilkosnak, melegnek, zsidónak, árulónak, tudatlannak és gombának” nevez mindenkit, aki nem ért vele egyet?

Márki-Zay Péter a társadalomban jelenlévő feszültségeket még inkább felerősítő az egészen vállalhatatlan stílusával.

Nem ő az egyetlen ilyen a csapatában. Lakatos Béla Márki-Zay szövetségese és romaügyi felelőse a minap éppen amiatt akadt ki, mert a baloldali pártok átverték őt és a kapitányt is.

“A miniszterelnök-jelölt megkért benneteket valamire, amit a Jobbikon kívül mind elfogadtatok nyilvános adásban a miniszterelnök-jelölti vita során. Most ennek semmi nyomát nem látjuk mi, romák” – írta Lakatos.

Nyilván a színfalak mögött ennél komolyabb üvöltözés, illetve kiakadás lehetett, hiszen Lakatos már többször megmutatta az igazi énjét. Egy ártatlan foci meccs után is képes volt majdnem megverni azt, aki nem értett vele egyet.

“Nem hallottál róla még, hogy a rendőröket hova küldöm el? Az anyjukba!” – üvöltözte, miután a balhézása miatt rendőrt akartak ráhívni.

A baloldalt a gyűlölet tartja egyben. Az Orbán Viktor iránti ellenszenv. Hogy lehetne így a szeretet nyelvén politizálni?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Novák Katalin: a szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: a szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Az igazságot mindig meg lehet védeni, még Párizsban is – Szijjártó Péter ezzel az üzenettel osztotta meg interjúját a Facebookon, amelyet a France 24 angol nyelvű francia televíziócsatorna Talking Europe című politikai műsorában adott.

Dollárbaloldal: így ömlött a pénz a Bajnai-cégekhez

A Nemzetbiztonsági Bizottság által szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján egyértelmű, hogy a baloldali kampány központi „agya” a DatAdat-csoport volt. Ennél a cégnél találkozott a régi baloldali gárda és a külföldről érkezett pénz, valamint kampánytechnika. A most nyilvánosságra került adatok alapján kulcsszerep jutott a 2019-es önkormányzati választáson már bevetett, DK-közeli EzaLényeg nevű szélsőbaloldali lejárató portálnak is.

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására látogat az ukrán fővárosba.

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

„A magyarországi választásokba történő külföldi beavatkozásként értékelhetjük a baloldal botrányos kampányügyét”

A baloldal külföldi finanszírozásáról kérdezte a 888.hu ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogászt, a Századvég Alapítvány jogi szakértőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére