Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A parlament legtompább kése, Fekete-Győr ismét házhoz ment a pofonért

Szűcs Gábor

2022.05.18. 21:00

A focista Fekete-Győr András lenne az a játékos, aki rendszeresen elfelejti, melyik kapura támadnak éppen, és pechére mindig a saját csapatának lőne (ön)gólt. Úgy tűnik, alkatilag képtelen arra, hogy bármilyen megszólalásával vagy cselekedetével ne az ellenfelei – a kormánypártok, vagy például az előválasztás során a baloldali riválisai – malmára hajtsa a vizet. Legutóbb az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban osztotta meg magvas gondolatait, amelyre a „kicsit” magasabb szellemi fordulatszámon pörgő Orbán Balázs csapott le.

2022. május 16-án délután Fekete-György András egy képernyőfotót osztott meg a Facebook oldalán két Telex szalagcímről – igen, a Momentumnál ebben merül ki a képviselői tevékenység és a szellemi teljesítmény. A cikkek az alábbi címekkel jelentek meg a balliberális „nincsmásik” portálon:

  • Kövér László: Az orosz-ukrán háború valójában egy amerikai-kínai háború;
  • Orbán Balázs szerint amerikai-orosz háború zajlik Ukrajna területén.

A politikai antitalentum, az elektromos rollerek kriptonitja, a DK ifjúsági tagozatának elnöki posztját megtartani sem képes Fekete-Győr András az alábbi szöveget fűzte a tartalmas screenshothoz:
„Kövér László szerint az amerikaiak a kínaiakkal háborúznak Ukrajnában. Orbán Balázs miniszterelnöki főtanácsadó szerint az oroszokkal. Közben pedig Novák Katalinnak van igaza: Oroszország megtámadta Ukrajnát. »Kompetens, hozzáértő« párt vezeti Magyarországot…”

Hálát adhatunk a magyar választók bölcsességéért, hogy nem ezeket a kiváló geopolitikai érzékkel és a dolgok mögé látás képességével megáldott politikusokat bízták meg az ország vezetésével. Általános iskola felső tagozatában a többség már – vélhetően – átlátja azt, amit a jogász végzettségű Fekete-Győr András képtelen: hogy kik állnak valójában a felek, elsősorban Ukrajna és Zelenszkij mögött. Egyébként Magyarországon nem kormánypárt, hanem kormánypártok vannak, ugyanis a Fidesz a KNDP-vel szövetségben vezeti az országot.

Az államtitkár egy frappáns kommenttel (Orbán Viktor parlamentben elhangzott mondatát idézve) zavarta hátrébb a virtuális térben a Momentum frakcióvezetőjét:
„»A mai fiatal nemzedék a mi legnagyobb értékünk és erőforrásunk. Nem mindig látjuk ezt, mert talán nem a legélesebb elmék beszélnek a nemzedék nevében.« Fekete-Győr András, ez nem rólad szól?”
Nem mintha ez lenne a mérvadó, de Orbán Balázs kommentjén 1.350 like van, míg a lila ügynökpárt volt elnökének bejegyzésén (a saját oldalán!) mindössze 400. Beszédes adat. Mondhatnánk, hogy tükrözi a pártok támogatottságának arányát, de ott ennél valójában jóval nagyobb az eltérés – hála Istennek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Tizenhárom ember eltűnését jelentették szombaton kora reggel a heves esőzések okozta földcsuszamlás után, mely a nápolyi partok közelében, Ischia szigetén történt.

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

„A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is” – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Szijjártó ezúttal egy francia tévériportert lepett meg magyarvédő válaszaival

Az igazságot mindig meg lehet védeni, még Párizsban is – Szijjártó Péter ezzel az üzenettel osztotta meg interjúját a Facebookon, amelyet a France 24 angol nyelvű francia televíziócsatorna Talking Europe című politikai műsorában adott.

Dollárbaloldal: így ömlött a pénz a Bajnai-cégekhez

A Nemzetbiztonsági Bizottság által szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján egyértelmű, hogy a baloldali kampány központi „agya” a DatAdat-csoport volt. Ennél a cégnél találkozott a régi baloldali gárda és a külföldről érkezett pénz, valamint kampánytechnika. A most nyilvánosságra került adatok alapján kulcsszerep jutott a 2019-es önkormányzati választáson már bevetett, DK-közeli EzaLényeg nevű szélsőbaloldali lejárató portálnak is.

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

Novák Katalin megérkezett Ukrajnába

A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására látogat az ukrán fővárosba.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére