Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A parlament legtompább kése, Fekete-Győr ismét házhoz ment a pofonért

Szűcs Gábor

2022.05.18. 21:00

A focista Fekete-Győr András lenne az a játékos, aki rendszeresen elfelejti, melyik kapura támadnak éppen, és pechére mindig a saját csapatának lőne (ön)gólt. Úgy tűnik, alkatilag képtelen arra, hogy bármilyen megszólalásával vagy cselekedetével ne az ellenfelei – a kormánypártok, vagy például az előválasztás során a baloldali riválisai – malmára hajtsa a vizet. Legutóbb az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban osztotta meg magvas gondolatait, amelyre a „kicsit” magasabb szellemi fordulatszámon pörgő Orbán Balázs csapott le.

2022. május 16-án délután Fekete-György András egy képernyőfotót osztott meg a Facebook oldalán két Telex szalagcímről – igen, a Momentumnál ebben merül ki a képviselői tevékenység és a szellemi teljesítmény. A cikkek az alábbi címekkel jelentek meg a balliberális „nincsmásik” portálon:

  • Kövér László: Az orosz-ukrán háború valójában egy amerikai-kínai háború;
  • Orbán Balázs szerint amerikai-orosz háború zajlik Ukrajna területén.

A politikai antitalentum, az elektromos rollerek kriptonitja, a DK ifjúsági tagozatának elnöki posztját megtartani sem képes Fekete-Győr András az alábbi szöveget fűzte a tartalmas screenshothoz:
„Kövér László szerint az amerikaiak a kínaiakkal háborúznak Ukrajnában. Orbán Balázs miniszterelnöki főtanácsadó szerint az oroszokkal. Közben pedig Novák Katalinnak van igaza: Oroszország megtámadta Ukrajnát. »Kompetens, hozzáértő« párt vezeti Magyarországot…”

Hálát adhatunk a magyar választók bölcsességéért, hogy nem ezeket a kiváló geopolitikai érzékkel és a dolgok mögé látás képességével megáldott politikusokat bízták meg az ország vezetésével. Általános iskola felső tagozatában a többség már – vélhetően – átlátja azt, amit a jogász végzettségű Fekete-Győr András képtelen: hogy kik állnak valójában a felek, elsősorban Ukrajna és Zelenszkij mögött. Egyébként Magyarországon nem kormánypárt, hanem kormánypártok vannak, ugyanis a Fidesz a KNDP-vel szövetségben vezeti az országot.

Az államtitkár egy frappáns kommenttel (Orbán Viktor parlamentben elhangzott mondatát idézve) zavarta hátrébb a virtuális térben a Momentum frakcióvezetőjét:
„»A mai fiatal nemzedék a mi legnagyobb értékünk és erőforrásunk. Nem mindig látjuk ezt, mert talán nem a legélesebb elmék beszélnek a nemzedék nevében.« Fekete-Győr András, ez nem rólad szól?”
Nem mintha ez lenne a mérvadó, de Orbán Balázs kommentjén 1.350 like van, míg a lila ügynökpárt volt elnökének bejegyzésén (a saját oldalán!) mindössze 400. Beszédes adat. Mondhatnánk, hogy tükrözi a pártok támogatottságának arányát, de ott ennél valójában jóval nagyobb az eltérés – hála Istennek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ismét fölényesen győztek a kormánypárti jelöltek az időközi választásokon

Több helyen a baloldali ellenzék nem is tudott, vagy nem is akart jelöltet állítani. Budaörsön és Dunaújvárosban is kudarcot vallottak.

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, több halott is van

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, több halott is van

Az őrizetbe vett gyanúsított egy 22 éves dán állampolgár. A hatóságok nem zárják ki a terrorgyanút.

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére