Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A parlament legtompább kése, Fekete-Győr ismét házhoz ment a pofonért

Szűcs Gábor

2022.05.18. 21:00

A focista Fekete-Győr András lenne az a játékos, aki rendszeresen elfelejti, melyik kapura támadnak éppen, és pechére mindig a saját csapatának lőne (ön)gólt. Úgy tűnik, alkatilag képtelen arra, hogy bármilyen megszólalásával vagy cselekedetével ne az ellenfelei – a kormánypártok, vagy például az előválasztás során a baloldali riválisai – malmára hajtsa a vizet. Legutóbb az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban osztotta meg magvas gondolatait, amelyre a „kicsit” magasabb szellemi fordulatszámon pörgő Orbán Balázs csapott le.

2022. május 16-án délután Fekete-György András egy képernyőfotót osztott meg a Facebook oldalán két Telex szalagcímről – igen, a Momentumnál ebben merül ki a képviselői tevékenység és a szellemi teljesítmény. A cikkek az alábbi címekkel jelentek meg a balliberális „nincsmásik” portálon:

  • Kövér László: Az orosz-ukrán háború valójában egy amerikai-kínai háború;
  • Orbán Balázs szerint amerikai-orosz háború zajlik Ukrajna területén.

A politikai antitalentum, az elektromos rollerek kriptonitja, a DK ifjúsági tagozatának elnöki posztját megtartani sem képes Fekete-Győr András az alábbi szöveget fűzte a tartalmas screenshothoz:
„Kövér László szerint az amerikaiak a kínaiakkal háborúznak Ukrajnában. Orbán Balázs miniszterelnöki főtanácsadó szerint az oroszokkal. Közben pedig Novák Katalinnak van igaza: Oroszország megtámadta Ukrajnát. »Kompetens, hozzáértő« párt vezeti Magyarországot…”

Hálát adhatunk a magyar választók bölcsességéért, hogy nem ezeket a kiváló geopolitikai érzékkel és a dolgok mögé látás képességével megáldott politikusokat bízták meg az ország vezetésével. Általános iskola felső tagozatában a többség már – vélhetően – átlátja azt, amit a jogász végzettségű Fekete-Győr András képtelen: hogy kik állnak valójában a felek, elsősorban Ukrajna és Zelenszkij mögött. Egyébként Magyarországon nem kormánypárt, hanem kormánypártok vannak, ugyanis a Fidesz a KNDP-vel szövetségben vezeti az országot.

Az államtitkár egy frappáns kommenttel (Orbán Viktor parlamentben elhangzott mondatát idézve) zavarta hátrébb a virtuális térben a Momentum frakcióvezetőjét:
„»A mai fiatal nemzedék a mi legnagyobb értékünk és erőforrásunk. Nem mindig látjuk ezt, mert talán nem a legélesebb elmék beszélnek a nemzedék nevében.« Fekete-Győr András, ez nem rólad szól?”
Nem mintha ez lenne a mérvadó, de Orbán Balázs kommentjén 1.350 like van, míg a lila ügynökpárt volt elnökének bejegyzésén (a saját oldalán!) mindössze 400. Beszédes adat. Mondhatnánk, hogy tükrözi a pártok támogatottságának arányát, de ott ennél valójában jóval nagyobb az eltérés – hála Istennek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére