Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A parizer birodalom bukása

Bohár Dániel

2022.06.11. 18:00

Jakab Péter lemondott a Jobbik elnöki tisztségéről. Ha azt írom, hogy ideje volt, akkor az nem igaz, hiszen ezt már április 3-án éjszaka meg kellett volna tennie.

 

Jakab Péter az a politikus, aki 100 százalékban felelős azért, hogy a Jobbik a Demokratikus Koalíció szatelit pártjává vált. Jakab Péter lényegében Gyurcsány Ferenc helytartója volt a Jobbikban. Aki viszont Ferenccel szövetkezik számíthat arra, hogy azonnal eldobják, amint nincs szükség rá. A parizeres krumpli hőbörgővel ez történt. És itt véget is érthetne a történet, azonban úgy hiszem fontos kicsit felidézni, hogy ki is valójában Jakab Péter. Mit művelt az elmúlt években a hazai közéletben?

Jakab az első politikusok közé tartozik, akik vállalhatatlan stílusban kezdtek el rendszeresen felszólalni a Parlamentben. Az ilyen embereknek köszönhető, hogy egyre silányabbak a politikai viták.

Jakab Péter a hergelésre építette a politikai karrierjét, amellyel minden esetben csak egy nagyon szűk réteget tudott megszólítani, akik ugyan aktívak voltak, de kevesen. Ezt jól megmutatta a baloldali előválasztás eredménye is.

A parizeres a különféle vállalhatatlan megnyilvánulásait egyszerre művelte az Országgyűlésben és a közösségi médiában is. Párizsival és Piros Arannyal szeflizett mondván, csak ezt engedheti meg magának. Ühüm. Eközben több milliós a fizetése a mai napig. Állandóan a melósokra hivatkozott, akikkel valószínűleg soha nem is találkozott.

Álszentség, árulás és elvtelenség – talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban összefoglalni Jakab lényét. Kiegészítve még a botránnyal, ugyanis több alkalommal is rendkívül kellemetlenül viselkedett a parlamentben. Száraztésztát, krumplit és narancsos buktát akart a miniszterelnöknek adni. A felvételeket visszanézve mindannyiunknak szekunder szégyenérzete lehet, hogy ez az ember hogyan kerülhetett be az Országgyűlésbe?!

Jakab Péter egy bohóc, aki most akkorát bukott, ahonnan vélhetően nincs visszaút. Be is jelentette, hogy ha kell, akkor biztonsági őrként vagy kocsmárosként is szívesen dolgozna. Ez természetesen egy újabb hazugság, hiszen Jakab Péter egyelőre marad a Jobbik frakcióvezetője milliós fizetésért és egyéb plusz forrásokért. Könnyen előfordulhat, hogy a jobbikosok onnan is leszedik, de akkor maximum marad országgyűlési képviselő ugyancsak milliókért.

Négy évig még sajnos biztosan fizetnünk kell a megélhetését, de 2026-ban úgy el fogjuk zavarni, hogy örökre elmegy a kedve a vállalhatatlan, bicskanyitogató viselkedéstől.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére