Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A miniszterelnök egy tolvaj!

Pozsonyi Ádám

2021.11.30. 16:20

 

– Körbekordonozták a Karmelita kolostort. Évekig kisajátít ez a mocskos diktátor egy közterületet kamuindokkal, mert retteg!

A sálas férfi ott mellette nyomkodta tovább a telefonját. Néha elmosolyodott – talán mosómedvés vagy vidrás posztok kerülhettek elő, mert ezeket mindig követte –, és nem válaszolt. A fejét sem fordította felé. Ahogy senki más a megállóban.

– Fosik a kicsi Mussolini – emelte fel most kissé a hangját. – Én Karácsony helyében az összes bekötőutat feltúrnám, aztán csatornacsere.

A sálas férfi hirtelen eltette a telefont, és felpattant az épp beérkező villamosra.

Ott maradt egyedül.

Nézte a távolodó járművet, figyelte, amint egyre kisebb és kisebb lesz, majd megrántotta a vállát, s elindult találomra az egyik mellékutcán.

Szemerkélni kezdett az eső.

Egyik lábát a másik után helyezte az aszfaltra, kerülgette a tócsákat, és olykor egy-egy pillanatra megállt. Mint ahogy most is.

Azon töprengett, hogy benézzen-e a közeli piacra, amikor valaki az oldalának ment. Látszott az illetőn, hogy meghökken, felvonja a szemöldökét, mint aki egy gödröt vagy farönköt észlel ott, ahol nem látszott semmi, majd továbbment.

Ő ideges arccal markolta, tapogatta az egyik karját, ahol fájt az ütődés helye, s még fel sem ocsúdott, amikor a fájdalom ismét belenyilallt.

Már megint nekimentek.

Pedig a kék színű kabát volt rajta, a nagy zsebekkel. Sötétkék. Ha világoskék lenne, talán még értené is. De a sötétkék.

Nem látják őt?

Idáig jutott a gondolataiban, amikor egy váll durván beléöklelt. Bele a mellkasába. Erre feljajdult.

– Rogán körzetvezető testvér teljhatalommal irányítja a keresztény nemzetiszocialista Fidesz kampányát, az összes hungaristát neki rendelte alá a nemzetvezető.

A váll meg sem fordult. Haladt tovább, lassan, egyenletesen, és már a hirdetőoszlopnál járt. Sebes mozdulatokkal tette egymás után a lábait, erőteljes lépésekkel, és egy kalapos úr ki is tért előle. Ráadásul a zakója szürke. Nem úgy, mint az övé. Az övé sötétkék.

Nézett utána. Gyűlölte őt.

Alig tett három lépést, és megint nekimentek. Most oldalról. Indulatosan felcsattant.

– Kövér egy tetű, aki állandó jelleggel visszaél a hatalmával. Egy normális országban egy ilyen poszton semmi keresnivalója nem lenne!

Semmi válasz.

A szatyros úr haladt tovább, egy fiatalember épp egy csinos nő hátsóját nézte, s a madarak csiripelése sem maradt abba egy pillanatra sem. Egy busz épp lefékezett nem messze tőle, és emberek szálltak le, majd siettek dolgukra.

Ő is elindult. A sötétkék zakó és az aktatáska épp fordult volna be a sarkon, amikor egy láb az ő lábára lépett. Ez ma már kilencedszer fordult elő.

Betelt nála a pohár.

– Ha így megy tovább, az Andrássy utat átnevezik Lölö sétánynak, a végén még a Hősök terén eltüntetik az összes szobrot, és Viktor lesz látható különböző pózokban, és Nagyvezír térre keresztelik. A fideSS-maffia kilopja a szemünket.

A sarkára tapostak.

Hát nem látják? Hát senki nem veszi észre?

A kirakatra pillantott szemben. De hát ő látja saját magát! Ő látja magát, a piti életét, a teljesítményét, a hallgatózást a szemközti ajtó előtt a lépcsőházban, és amikor felbontotta a szomszédja leveleit. Meg amikor direkt kinyitja a lépcsőházban az ablakot, mert tudja, hogy a közös képviselőt ez idegesíti.

Nézte, nézte a képét, sokáig, és úgy tűnt, már maga sem veszi észre saját magát.

Szinte felsikoltott.

– A miniszterelnök egy tolvaj!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Határőrökre, rendőrökre támadnak, lőfegyverrel ölik egymást, egyre erőszakosabban támadják Európa határait a kontinensre igyekvő agresszív betolakodó csoportok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére