Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A meséinket nem adjuk

Bohár Dani

2020.09.27. 09:30

Másfél éves a kisfiam, és őszintén aggódom, hogy milyen világban kell felnőnie.

Másfél éves, de már nagyon szereti, ha úgy alszik el, hogy mesélek neki. Az élet rendje, amikor én voltam gyerek, akkor nekem is meséltek esténként a szüleim. Akkor még nem tudtuk, de életünket meghatározó történetek ezek. Gondoljunk bele! Maga a történelmünk vagy személyes történetünk is mesék, elbeszélések összefont sorozata. A mesék hatalmas hatást gyakorolnak a gyerekekre, a mesék identitásképző történetek, a mesék az első históriák, amelyekkel életünk során találkozunk.

Éppen emiatt egyáltalán nem mindegy, hogy mit hall a gyermek elsőként életében. A kisfiamnak minden este saját történetet találok ki, amelyben mesei elemekkel színesítve mondom el az adott nap családunkkal történt eseményeit. Nem beszél még folyékonyan, de mindent ért, emiatt bízom benne, hogy sokat jelentenek neki ezek a históriák. Amikor pedig elérkezik a megfelelő kor, akkor szépen végigolvassuk az összes magyar népmesét, amelyből szerencsére megszámlálhatatlanul sokkal rendelkezünk.

Az én fiam szerencsés helyzetben van, mert tűzzel-vassal irtom a körülötte felbukkanó abnormalitást, ez persze nem azt jelenti, hogy nem nézhet tévét, nem játszhat néha táblagépen. Nem, egy mai gyermek modern, ennek megfelelően kell nevelni is. Teret kell adni neki. A kulcs a mértékletesség és a normalitás.

Az ugyanis nem normális, amit ez a Labrisz Leszbikus Egyesület művelt. Nevezetesen: kiadott egy könyvet, amely a „Meseország mindenkié” címet viseli. Aranyos, szerethető cím: meseország, és még mindenkié is. Aki azonban már találkozott valaha az érzékenyítés legundorítóbb módszerével, az egyből elkezdhetett gyanakodni. A „mindenki” LMBTQ-szemszögből csak őket jelenti. Tehát! A kötetben szereplő mesék klasszikus történetek átiratai gendersemlegesre. A herceg nem a hercegnőbe lesz szerelmes, hanem a barátjába. A királykisasszony kezét nem a király, hanem a boszorka kéri meg, és hasonlók. Egy a lényeg! A könyvben szereplő gonosz karakterek mindig heteroszexuálisok. A legaljasabb módszer, amely sajnos az utóbbi időszakban már bevált gyakorlattá vált.

A kiadó a könyvet úgy reklámozza, hogy „ennek a mesekönyvnek minden gyerekszobában ott a helye”. Jelzem! A kisfiam gyerekszobájában ennek az undorító propagandának nem lesz helye! Soha! És még mielőtt valaki félreértené: nem a homoszexualitással van problémám, hanem ezzel az erőszakos nyomulással, amit néhány szervezet művel, egyébként ezt a legtöbb homoszexuális is elítéli.

Ez a Labrisz kiadó egy végtelenül visszataszító brigád, hiszen egy mindenki számára elfogadhatónak tűnő üzenetbe LMBTQ-propagandát csomagol, és olyan korosztályt támad vele, amely a legtörékenyebb.

Az agymenés természetesen nem a Labrisz találmánya. Az Egyesült Államokban ez a fajta érzékenyítés már olyan szinten mozog, hogy az óvodákban drag queenek tartanak előadást arról, hogy mennyire jó férfiként női életet élni. Most még „csak” egy könyv, de ha nem vigyázunk, akkor könnyen felütheti itthon is a fejét az elmebetegség, hiszen a tengerentúlon is „csak” könyvekkel kezdődött.

Aggódom! Aggódom a fiam miatt, hogy milyen világ vár rá. Apaként elmondok és megmutatok neki mindent, de azt sosem leszek hajlandó elfogadni, hogy aljas lobbisták deformálják el az egészséges értékrendjét. Adja az Isten, hogy legyen újra normális hely a világunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Öngyilkos lett egy migránscsempész a magyar-osztrák határ közelében

Öngyilkos lett egy migránscsempész a magyar-osztrák határ közelében

A rendőri igazoltatás helyett inkább a halált választotta.

Szabó Tímea: hergelésből ötös, adatelemzésből egyes

Szabó Tímea: hergelésből ötös, adatelemzésből egyes

Katasztrofális halálozási arányszámokkal riogatott hétfői sajtótájékoztatóján Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke. Csakhogy a vészharangkongatáshoz azt a KSH-adatsort közölte forrásként, amelyből kiderül: Magyarországon az elmúlt hetekben egyáltalán nem haltak meg többen, mint az elmúlt évek hasonló időszakában.

Dúró Dóra felháborodott, hogy egykori pártja képes volt pont október 23-án szelfizni Gyurcsánnyal

Dúró Dóra felháborodott, hogy egykori pártja képes volt pont október 23-án szelfizni Gyurcsánnyal

„Gyurcsánnyal közös nyilatkozatot kiadni október 23-ára túlmegy mindenen, amit eddig a Jobbik csinált” – nyilatkozta Dúró.

Bodrogi-Süsü úgy tesz, mintha nem politizálna, pedig de

Bodrogi-Süsü úgy tesz, mintha nem politizálna, pedig de

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze is megszólalt a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében. Természtesen a közel hatvan napos, már-már anarchiába torkolló hallgatói megmozdulás résztvevői mellett.

Bordeaux polgármestere betiltotta a karácsonyfa-állítást városában

Bordeaux polgármestere betiltotta a karácsonyfa-állítást városában

A város zöld polgármestere szerint csak fasiszták és primitív katolikusok állítanak fát karácsonykor.

Újabb munkahelyek megszületését segítette a kormány, ma Kecskeméten

Újabb munkahelyek megszületését segítette a kormány, ma Kecskeméten

Minden hétre jut két-három átadó, Szijjártó szerint pedig a beruházási támogatások busásan meg fognak térülni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére