Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok nem kérnek a baloldalból

Bohár Dániel

2022.09.12. 16:00

Április 3. végzetes vereség volt a baloldal számára. Annyira brutálisan kikaptak, hogy azóta sem tértek magukhoz. Vasárnap visszatért a Budai Vár is.

 

Nem élünk könnyű időket. A háború és az arra adott brüsszeli szankciók kellemesnek nehezen nevezhető gazdasági helyzetet eredményeztek egész Európában és benne Magyarországon is. Infláció, energiaválság és még sorolhatnám.

A külföldi példák ilyen esetben azt mutatják, hogy az eddig elégedett nép az adott kormány ellen fordul. Csehországban például 70–80 ezren tüntetnek a kormány ellen, amiért bólogat a brüsszeli szankciókra.

Ebből a példából kiindulva azt gondolhatnánk, hogy ebben a nehéz helyzetben a magyar nép is a kormányzó pártok ellen fordulna. A helyzet azonban nem így fest.

A magyar okos nép és látja, tudja, hogy mi miért történik a nagyvilágban és így hazánkban is.

Mi, magyarok felmértük, hogy a jelenlegi nehéz helyzetet egy nálunk sokkal nagyobb erő okozta, ami ellen egyedül ugyan kevesek vagyunk, de megpróbálhatunk a lehető legkevesebb kárt elszenvedni.

A magyar kormány azon dolgozik, hogy lokális kivétel legyen egy globális problémában.

És az a helyzet, hogy ezt a magyar emberek értékelik.

Egy héttel ezelőtt vasárnap a baloldali fellegvárnak számító Óbudán győzött a jobboldal jelöltje. Vasárnap este pedig az I. kerületben. Abban a választókerületben, amelyet elfoglalt a baloldal 2019-ben, azonban ezzel a győzelemmel újra a patriótáknak lehet többsége a közgyűlésben. A jelzés egyértelmű. A magyar emberek most, ebben a nehéz helyzetben is a jobboldalt támogatják.

Ez pedig teljesen érthető, hiszen a baloldal, élen Karácsony Gergellyel a mai napig azt mondja, hogy „örül” a szankcióknak. Azoknak a szankcióknak, amelyek éppen romba döntik Európát.

Na, pontosan ez az, amiből nem kérnek a magyar emberek és emiatt kapnak ki a balosok minden egyes választáson.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

A cikkben változtatás nélkül közöljük Varga Ádám, a Pesti Srácok újságírójának nyílt levelét.

Lengyel nagykövet: megállapodás született az EU-ban az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió tagországai előzetesen megállapodtak a tengeren szállított orosz olaj hordónkénti árplafonjáról, amely 60 dollár lesz – erről tájékoztatta az újságírókat Andrzej Sados, Lengyelország Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletének vezetője pénteken.

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére