Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar ballibek számára továbbra is hõs a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

Vincze Viktor Attila

2019.01.17. 16:28

A terrorizmus miatt jogerõsen elítélt Ahmed H. hamarosan szabadul, de neki és az õt Magyarországon támogató migránssimogató erõknek ez nem elég. Ahmed H. jó hírnevének megsértésére hivatkozva még pénzt követelnek a magyar államtól, miközben mindenáron hõst akarnak csinálni a terrorcselekményért elítélt zavargóból.

A röszkei magyar határállomást 2015-ben ért migránstámadás során elkövetett terrorcselekmény miatt jogerősen öt év börtönre ítélt Ahmed H. hamarosan szabadulhat, ami azt jelenti, hogy kitoloncolják Magyarországról. 

Az Ahmed H.-t hősnek tekintő balliberális média azonban nem tud belenyugodni a történetbe. Mindenáron hőst szeretnének faragni Ahmedből.

A ballib médium, a HVG például most azért kezdett sivalkodásba, mert folytatódott szegény Ahmed H.-nak a jó hírnevének megsértése miatt a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen elindított pere. 

Ahmed H. azért perelte be az államot, mert mindmáig úgy véli, hogy szerepeltetése a nemzeti konzultációs kérdések között kárt okozott a jó hírének. 

Úgy éreztem, kipécéztek. Amikor megtudtam, hogy hazugságokkal vádolnak, sírtam, napokig nem ettem. Úgy éreztem, egy egész államgépezet akar eltaposni. Most már nyugodtabb vagyok, de sosem fogom elfelejteni a szenvedést, amit akkor kellett átélnem. A kormány nyomást helyezett a társadalomra, hogy negatívan befolyásolja a rólam alkotott véleményét. A konzultáció már megelőlegezte az ítéletet. Megbocsátani tudok, de felejteni nem"

– közölte a Miniszterelnökség elleni perében megfogalmazott sirámai között a szegény kis ártatlan Ahmed H. 

Ahmed H., a jogi képviseletét ellátó migránstámogatók, valamint a mellette kiálló magyar ballib sajtó ezek szerint nem kicsit fordítva ül a lovon. 

Szerintük ugyanis a magyar állam, azaz Magyarország tehet arról, hogy szegény Ahmed H. kénytelen volt erőszakkal nekitámadni a magyar államhatárnak. 

A migránssimogató politikai erők és a HVG most tehát úgy akar hőst faragni Ahmed H. finoman szólva gyanús személyéből,  hogy az gyakorlatilag lehetetlen, hiszen a Cipruson élő szír férfi ügye teljes egészében védhetetlen. 

Hiszen Ahmed H.-t már jogerősen elítélte a magyar bíróság, mert a Röszke–Horgos közúti határátkelőhely szerb oldalán, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a határ megnyitását követelte, és megdobálta a magyar oldalon felsorakozott rendőröket, valamint a magyar határ erőszakos megtámadására biztatta az illegális migránsokból álló tömeget. 

Ahmed H. a bírósági tárgyalásán és azóta sem nem tudott észszerű magyarázatot adni arra, hogy miért vett részt aktív szervezőként az illegális migránsoknak a magyar határ erőszakos megtámadására irányuló csoportos támadásában.

De azt sem tudta megindokolni, hogy egyáltalán mit keresett a határt ostromló illegális migránsok között, miközben neki ciprusi letelepedése jogán már európai uniós útlevele volt, amellyel bármikor szabadon átsétálhatott volna a magyar határon. De természetesen Ahmed arra sem tudott elfogadható magyarázattal szolgálni, hogy miért volt nála 9 különböző névre szóló útlevél és jelentős összegű euró is készpénzben az elfogásakor. 

Perelni viszont perel, és csodák csodájára pont azért, mint amit megjósolt az általa nehezményezett nemzeti konzultáció is.

A szír származású férfi ugyanis most azért pereli a magyar államot, mert a nemzeti konzultáció egyik kérdőívén a következő állítás szerepelt: 

Soros György jelentős összegekkel támogat olyan szervezeteket, amelyek segítik a bevándorlást, és védik a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat. Ilyen például a Helsinki Bizottság, vagy az Amnesty International, ami többször is követelte annak az Ahmed H.-nak a szabadon bocsátását, aki kövekkel támadt a határt védő magyar rendőrökre, és terrorcselekményért első fokon elítélték. Az Amnesty még kártérítést is fizettetne a magyar állammal."

Pestiesen szólva akkor igaza volt, vagy igaza volt a nemzeti konzultációnak Ahmed H. ügyében?

Vagy Ahmed H. ott sem volt Röszkénél, ahol nem is az Iszlám Állam egyezményes jelének számító kézjelet mutogatta a magyar rendőröknek, miközben a Soros-hálózathoz tartozó, migránstámogató antifasiszta szervezetektől kapott hangosbeszélőn nem is a magyar határ elleni támadásra ösztönözte az illegális migránsokat?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére