Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberalizmus kudarca

gfg

2016.06.14. 12:58

A liberálisok még mindig ragaszkodnak az önpusztító elõfeltevéseikhez.
VÉLEMÉNY

A liberálisok még mindig ragaszkodnak az önpusztító előfeltevéseikhez.

Korunk liberálisai előszeretettel hivatkoznak a tolerancia követelményére, a kultúrák békés egymás mellett élésének magától értetődőségére, a különböző szexuális orientációk elfogadó attitűdjére.

Ugyanezek a liberálisok azt is mondják, hogy a bevándorlókat be kell fogadni, az integráció sikeres projekt lehet.

Na mármost egyszerre mindkét állítás nem tartható. Erről szól Orlando tapasztalata.

Nem csupán Amerika legvéresebb merénylete történt meg vasárnap virradóra. A melegeket először érte a nyugati társadalomban az iszlám terrorizmus részéről célzott támadás. Ez akkor is igaz, ha bebizonyosodik, hogy az elkövető maga is meleg volt.

Van itt egy 1x1, amit – saját fennmaradásuk érdekében – meg kellene érteniük a liberálisoknak.

A meleg liberálisoknak még mindig jobb a keresztény konzevatívokkal vitában állniuk, mint támogatniuk a muszlim bevándorlást. Míg a keresztényekkel legfeljebb arról kell vitatkozni, hogy miért nem értenek egyet adott esetben a melegházassággal, addig a muszlimokkal nincs is miről vitatkozni. Közhely, hogy az iszlám a legkevésbé toleráns a melegekkel kapcsolatban.

A liberálisok azonban még mindig ragaszkodnak önpusztító előfeltevéseikhez.

Kígyót-békát kiabálnak azokra, akik Orlando kapcsán az iszlám terrorizmusról beszélnek. Még a végén kiderül, hogy a homofóbnak kikiáltott jobboldal tehet arról, hogy a bevándorolt szélsőséges muszlimoknak mintát szolgáltattak a melegekkel szembeni fellépésre.

Kevés érv maradt a liberalizmus támogatására. A liberálisok saját magukért se tudnak kiállni. Sírás és sajnálkozás. Londonban tömegek mennek utcára. Középületeket burkolnak szivárványba. A libsi értelmiségi elnyom a Facebookon egy zsöszűioregont.

Az idő a muszlimoknak dolgozik. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médium korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére