Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális zombi és a lengyelek

888.hu

2017.11.16. 20:38

"Guy Verhofstadt, a Liberálisok frakcióvezetője hihetetlennek nevezte, hogy ilyesmi megtörténhet 300 kilométerre Auschwitztól“ - ezt volt képes megfogalmazni a haladó világ leghaladóbb táborának még haladóbb vezetője, utalva a lengyel nemzeti ünnepen látható felvonulásra. Hiszen a felvonulók nyilvánvalóan mind „fasiszták“ voltak.

A liberális képviselőt nem csak egy jó fogászati kezelésre kéne beutalni – ajánljuk Sopront –, hanem történelemórára is. Tekintettel arra, hogy a lengyelek átélték és megszenvedték Auschwitzot, enyhén szólva arcpirító ennek a nagybetűs senkinek a megjegyzése. Az EP rutinszerűnek mondható meghallgatása és a hetes cikkely bolhafingjának elindítása persze a szokásos és kötelező menetrend szerint történt, ugyanúgy, ahogy a mi esetünkben is. Veszélyben a demokrácia, növekszik az antiszemitizmus és a rasszizmus. Mindez pont annyira igaz Lengyelországra, ahogy ránk.

Verhofstadt pedig éppúgy olvasott be a lengyeleknek, ahogy beolvasni csak gőgös nyugati tud a visszamaradott káeurópaiaknak. Verhofstadt képviselő nyilvánvalóan azt hiszi, hogy a Soros-csecsemők által hangoztatott „semmit rólunk nélkülünk“ például valamelyik Alinsky-átiratból került át a nyugati politikába és politikai gondolkodásba, amíg a lengyel parasztok még a földet túrták, meg elnyomták a rabszolgáikat. És amikor Belgium még nem is létezett, meg persze kérdés az is, létezik-e ma, de ez most mellékes. Ilyenkor nem árt emlékeztetni a nagy mellénnyel és hiányosabb fogazattal fellépő haladár tanárbácsikat arra, hogy ezt a felfogást nem Alinsky vagy Soros Gyuri bácsi adta a világnak, hanem a lengyelek már a 16. század legelején. Ugyanezt vették át a magyarok is legkésőbb Rákóczinál, és hol voltak még a belgák, meg hol voltak Soros György NGO-i akkor, amikor a politikai szabadság alapelveit megfogalmazták itt, a sárban dagonyázó kelet-európaiak Mucsa külsőn.

A politikai szabadság alapelveihez a nyugatiak persze később sem tettek hozzá túl sokat, mert amikor errefelé az alkotmányos berendezkedések kísérletei folytak, ők inkább az abszolút uralkodókkal elégedtek meg. Később meg a „belgák“, akárkik is ők, inkább Kongóval voltak elfoglalva, példának okáért.

Verhofstadt jobban tenné, ha nem a lengyeleknek akarna leckét adni abból, hogy mit jelent Auschwitz, ahogy arról sem nagyon kéne előadnia, milyen egy szabad politikai nemzet, mert a lengyeleknek meglehetősen régi hagyományuk van ezen a téren. És amikor épp nem jön a haladó német hadsereg, vagy a haladó szovjet, hogy új formát vezessenek be, egész jól elvannak a saját berendezkedésükkel.

Auschwitzban természetesen nem kevés nem-zsidó lengyel is meghalt, de Verhofstadt nyilvánvalóan az antiszemitizmusra meg a rasszizmusra akart utalni az auschwitzozással; ezért szeretnénk emlékeztetni arra, hogy nem Lengyelországból lett dzsihadista startup-nemzet, hanem kis hazájából, és nem Auschwitznál lövöldözik le a zsidó látogatókat, hanem a brüsszeli holokauszt-múzeumban.

A legüdvösebb az volna, ha Verhofstadt zárva tartaná a száját, mind politikai, mind esztétikai értelemben.
A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti Bence, Bertha LászlóFalusi Vajk, Fűrész GáborGFG, H.I., Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére