Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legvéresebb ballibek globális felmelegedés elleni tüntetéssel ünneplik az idei március 15-ét

Vincze Viktor Attila

2019.03.14. 20:40

A globalista balliberális politikai oldal totális világnézeti és értékválságban vergõdik. A csak a multinacionális nagyvállalatoknak, a genderidentitás problémás mikrorétegeinek meg a migránsoknak az érdekeit képviselõ baloldal ebben a helyzetben az általa kitalált globális felmelegedés elleni politikai fellépésbe próbál belekapaszkodni. Ennek jegyében a leghaladóbb magyar ballibek, az LMP és több "civil mozgalom" is azzal tiszteli meg az idei március 15-i nemzeti ünnepet, hogy a globális felmelegedés ellen tüntetéseket szerveznek, ahová gyermekkorú résztvevõket várnak.

A baloldali és liberális pártok világszerte súlyos válságba kerültek az elmúlt években, mivel a különféle genderidentitások, a migráció támogatása, valamint a globális multinacionális vállalatok érdekeinek a képviseletén kívül már semmit és senkit sem képviselnek ezek a politikai erők.

A szavazótábor csökkenésével mostanra már csak a szinte minden szavazó számára szimpatikus és fontos környezetvédelemből és környezettudatosságból kilúgozott zöldgondolat maradt meg a ballib politikai eszköztárban, mint ami még valamennyire használhatónak tűnik.

Az önmagát a haladás egyedüli képviselőjének tartó globalista balliberális oldal ezért aztán a globális felmelegedéssel való riogatást tavaly óta fokozottan elkezdte politikai eszközként alkalmazni.

Mára számos egykori nyugat-európai kommunista és szociáldemokrata párt már a nevében is zöldpárttá alakult át, és mellettük az összes többi baloldali és liberális párt is az egyik legjelentősebb politikai témaként kezeli a globális felmelegedés meg a klímaváltozás elleni harc képviseletét.

A balliberálisok legsokoldalúbb fegyvere: az ember okozta globális felmelegedéssel mint természeti katasztrófával való riogatás

A ballib klímalobbi óriási pénzügyi forrásai és a globális médiafölénye birtokában évtizedek óta propagálja már azt a zöldnek elnevezett álkörnyezetvédő nézetrendszert, aminek a legfőbb alapvetése az, hogy az emberi tevékenységek következtében hamarosan már kimutatható lesz a hőmérséklet megemelkedése a Föld minden területén.

Hamis bűntudatérzetet keltenek a globalista baloldali pártok és a sajtójuk az átlagemberekben annak érdekében, hogy kitalált ökológiai vészhelyzetekre, valamint bűnökre hivatkozva folyamatosan újabb megszorításokat, felesleges adókat és kiadásokat lehessen rákényszeríteni a nyugati világ országaira, illetve szavazópolgáraira.

A Bill Clinton elnöksége idején az állami szintre emelt demokrata párti klíma- és környezetvédelmi politika többek között olyan „eredményeket” hozott, mint például a szén-dioxid-kvótákkal való üzleti alapú kereskedelem bevezetése.

Az álhíreken és szándékos csúsztatásokon alapuló globális felmelegedés narratívája ugyanakkor nemcsak az úgynevezett zöldcélokra hivatkozó, de egyébként teljesen felesleges új szabályozások és költségek megindoklását szolgálta és szolgálja, hanem például a migránsok kötelező betelepítése mellett való érvelést is. Az emberi hatásra bekövetkező globális klímaváltozás hazug érvrendszerét újabb hazugsággal kiegészítve ugyanis a ballibek mostanában történetesen azt az álhírt mantrázzák, hogy a migránsok tömeges betelepítése azért is elkerülhetetlen, mert a globális felmelegedés miatt az életkörülményeik már drámaian megváltoztak.

Az Amerikában egyre szélsőségesebb demokrata párti politizálásnak mára a globális felmelegedés elleni harc lett az egyik legfontosabb eleme

A balliberálisok számára a tudományosan egyáltalán nem igazolt és nem is igazolható globális felmelegedés elmélete Bill Clinton elnöksége idején lett az egyik legfőbb politikai üzenete – természetesen a genderidentitások támogatása és a tömeges bevándorlás bármi áron történő elősegítése mellett.

Az amerikai szélsőséges balliberális politikus, a pincérnőből lett képviselő, Alexandria Ocasio-Cortez pedig tavaly már egy olyan demokrata párti politikai kampányba kezdett, amelyet kifejezetten gyermek-, illetve fiatalkorú aktivistákkal, résztvevőkkel szervezett meg az ember okozta klímaváltozás ellen. Az önmagát szocialistaként meghatározó Cortez azóta is folyamatosan több száz fiatalt szervez a globális klímaváltozás elleni utcai demonstrációkra.

A hajdani pincérnőből lett képviselő emellett nemrég úgymond a globális klímaváltozás meggátolása érdekében Green New Deal néven még egy teljesen szürreális környezetvédelmi-jóléti-szociális programcsomagot is meghirdetett. Alexandria Ocasio-Cortez programja nem kevesebbet ígér, mint általános egészségbiztosítást, rögzített jövedelmeket és ingyenes felsőoktatást minden amerikainak, valamint azt, hogy 10 éven belül az Egyesült Államokban megszüntetik a gazdaság fosszilis energiahordozóktól (széntől, földgáztól és kőolajtól) való függőségét. A demokrata párti politikus képviselőházba is benyújtott törvénytervezete azzal indokolja a becslések szerint több trillió dollárra becsült program szükségességét, hogy a klímaváltozás okozta szélsőséges időjárás, az erdőtüzek, viharok, a tengerszint-emelkedés, szárazáság súlyosan veszélyezteti az emberi életet és a létfontosságú közösségi infrastruktúrákat, ami miatt lépni kell.

Cortez képviselőnő a környezettudatos fiatalokat az utcai demonstrációknál komolyabb feladatokra is felhasználja. Például politikai nyomásgyakorlásra. A képviselőnő elképesztő módon gyerekekből álló delegációkat küldött olyan politikusok személyes meggyőzésére, akik nem támogatták az ő Green New Deal tervezetét. A gyerekek szívtelen környezetszennyezőknek és a bolygó ellenségeinek nevezték a kiszemelt politikusokat, akik megdöbbentek a módszertől.

A balliberális politikai oldal kezdeményezésére természetesen felháborodással reagált a Republikánus Párt. Az amerikai jobboldal szerint görögdinnyéhez hasonlít a demokraták Green New Deal javaslatcsomagja, mivel kívül zöld, belül viszont vörös. Ezzel arra utal a jobboldal, hogy a javaslat egy teljesen hamis indokra, a globális klímaváltozásra alapul, de emellett teljes egészében megvalósíthatatlan is, továbbá pedig szégyen, mert nem titkoltan a szocialista rezsimeket idéző logikára épül. A Demokrata Párt és annak pénzügyi holdudvara állami pénzből és garanciavállalással hozna létre vele hatalmas szociális ellátó rendszereket.

A nagy zöld társadalmi reform elképzelésével összefüggésben a politikusok mellett megszólalt a Greenpeace egyik hajdani alapítója, Patrick Moore is, aki szerint szánalmas és felháborító, hogy a ballibek az ember okozta globális felmelegedés teljesen hamis elméletére hivatkozva riogatják a lakosokat csak azért, hogy abból politikai hasznot húzzanak.

A Greenpeace alapítója úgy véli, hogy a globális felmelegedés egy olyan áltudományos elmélet, amelyet az egyes politikai körök által lefizetett korrupt tudósok állítanak elő megrendelésre.

Galileo óta a mostani, az éghajlatváltozással kapcsolatos tudományos bűntettek azok, amelyek a legnagyobb veszélyt jelentik a felvilágosodás eszméire”

– jelentette ki Moore, aki szerint a klímaváltozással összefüggésben a tudományt jelenleg a babona, a vallás és a politikai ideológia egyfajta mérgező kombinációja irányítja úgy, hogy tudományos eredmények helyett csak csalást és átverést kap az emberiség.

Moore szerint az ember okozta globális felmelegedés elmélete és az ellene való fellépés mögött csak hatalom- és pénzéhes korrupt politikusok, tudósok, valamint milliárdosok állnak, akik abban érdekeltek, hogy a klímaváltozás elleni küzdelemre való hivatkozással számukra előnyös szabályozások, támogatások, megrendelések keletkezzenek.

Az amerikai mintát átvéve már Európában és Magyarországon is általános iskolás és középiskolás gyermekeket csatasorba állítanak a globális felmelegedés elleni tüntetések mögött álló "politikamentes" ballibek

A globális felmelegedéssel riogatók világszerte mesterségesen próbálják a közgondolkodás frontvonalában tartani a környezetvédelem helyett csak üzleti és politikai célokat szolgáló emberi felelősségre épülő tematikát.

Ennek megfelelően a politikailag vezérelt álkörnyezetvédők pedig nem válogatnak az eszközökben. A teljesen bizonyítatlan és illogikus, önmagának is ellentmondó ember okozta globális felmelegedés narratívájának az életben tartása és a társadalmi szimpátia elnyerése érdekében a baloldali és liberális pártok tavaly óta már fiatalkorúakat és gyermekeket is csatasorba állítanak a politikai céljaikért,  eszközként használják fel a természet- és környezetvédelem iránt elkötelezett, politikailag naiv fiatalokat.

Európában és nálunk, Magyarországon is megjelent már a szavazati joggal nem rendelkező általános és középiskolásokat, gyerekeket politikai eszközként használó balliberális „spontán zöldmozgalmi” jelenség.

Érdekes módon az amerikai ballib ifjúsági zöldmozgalmi mintával százszázalékosan megegyező tartalommal és formában egy svéd 15 éves kislány, Greta Thunberg is mozgalmat indított az ember okozta globális felmelegedés ellen. A Svédországból elindult, Friday for Future névre keresztelt mozgalom péntekenként iskolásokat szervez az EU-tagállamok parlamentjeihez, hogy „sztrájkoljanak a klímaváltozás ellen”.

Az amerikai demokratáktól a svéd kislányon át a magyar ellenzéki pártokig eljutó globális klímatüntetésnek az alapja és egyben a legfőbb követelése is egy a klímalobbi által megrendelt ENSZ-tanulmány hőmérséklet-korlátozási követelésnek a teljesítése. Az ENSZ alatt működő Kormányközi panel a klímaváltozásról (IPCC) jelentése szerint ugyanis 2030-ra 1,5 Celsius-fokkal lesz magasabb a bolygó átlaghőmérséklete, mint az ipari forradalom előtt, ez pedig rendkívüli módon megnövelné a szárazságok, az erdőtüzek és a több száz millió embert sújtó élelmiszerhiányok esélyét.
A „haladó” magyar balliberális média és politikai pártok minden kritika nélkül vakon követik majd az amerikai ballibek üres lózungjait március 15-én

Természetesen a ballib sajtó és így a ballib pártok támogatásával Magyarországon is megalakult a haladó Friday for Future szervezet. Amely például az európai szervezet kampányának részeként március 15-én a Batthyány téren Globális Klímasztrájkkal „tiltakoznak majd a globális felmelegedés ellen”.

A Friday for Future mozgalom papíron független a pártoktól, de valójában egy szélsőséges balliberális célokat szolgáló álcivil mozgalom. Érdekesmód a magyarországi jelenlétüket meg akciókat csak az olyan ballib propagandalapok szervezik, mint a Mérce vagy a sorosista Átlátszó.

De a Magyarországon meglehetősen szokatlan március 15-ei globális felmelegedés elleni tüntikézéshez a politikai eszközként felhasznált környezetvédő civilek és álcivilek mellé az önmagát haladónak, a demokrácia élcsapatának gondoló ultralibsi pártocska, a Momentum is csatlakozik.

Beszélj a felnőttekkel, hogy támogassák a sztrájkot, mondd el nekik, hogy csatlakozniuk kell, és mondd el nekik, hogy szükséged van rájuk, egyszerűen azért, hogy legyen esélyed túlélésre a jövőben!"

– írják a magyar globális felmelegedés elleni tiltakozás szervezői a gyermekeknek szóló felhívásukban. 

A nagy globális, független meg pártsemleges klímasztrájk nyíltan felvállalt politikai pártjaként az LMP is akciózik a nemzeti ünnepen. 

Az éghajlatváltozás elleni küzdelemnél nincs ma fontosabb. Ehhez összehangolt, globális cselekvésre van szükség, amelyben Magyarországnak is szerepet kell vállalnia. Haladéktalanul csökkentenünk kell a károsanyag-kibocsátást és növelni kell az alkalmazkodási képességeinket, ehhez pedig politikai akaratra, döntésekre és teljesített vállalásokra van szükség"

írja a Szent Gellért téri tüntikézésére szóló felhívásában az LMP.

Bolygónk klímája bizonyítottan folyamatosan változik

Az USA-ban és a nyugati világ fejlett országaiban a baloldali politikai és üzleti körök a hetvenes évek óta szisztematikusan dolgoznak az ember okozta globális felmelegedés elméletének a közvélemény tudatába sulykolásán. A hetvenes évek óta külön erre a célra létrehozott „tudományos intézetek”, valamint civil és nemzetközi szervezetek tömkelege évente több száz „tudományos” tanulmányban azzal riogatja a világ lakosságát, hogy az emberi tevékenységek okozta felmelegedés miatt, illetve az ennek ellensúlyozására képes intézkedések hiányában hamarosan – 10 vagy 20 vagy 30 év múlva – összeomlik a Föld ökoszisztémája, emiatt kihal az élővilág, amivel együtt az emberiség is végveszélybe kerül. Érdemes visszamenőlegesen előkeresni a számtalan világvégét előrevetítő „tudományos előrejelezést”. Mindegyikről bebizonyosodott, hogy tudománytalan, téves adatokat és végkövetkeztetéseket közlő csúsztatás vagy komkrétan szándékos hazugság volt.

A globális felmelegedés, illetve a klímaváltozás elleni balos fellépés tehát valójában a történelem egyik leggátlástalanabb és legcinikusabb populista és demagóg politikai és üzleti megtévesztő akciója, minden felelős környezetvédelmi tartalom nélkül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére