Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kretén

Bohár Dániel

2020.03.14. 17:00

Gyurcsány Ferenc hű fegyverhordozója „kreténnek” nevezett egy újságírót. Czeglédy Csaba, aki egyébként maga is politikus, minősíthetetlen hangnemben beszélt Szarvas Szilveszterrel. A szombathelyi ügyvédnél elgurult a gyógyszer.

A Hír TV Informátor című műsorában azzal foglalkoztunk, hogy Gyurcsány Ferencnek mi a célja azzal, hogy folyamatosan csábítja át más pártok politikusait a Demokratikus Koalícióba. Szarvas Szilveszter erről szerette volna megkérdezni Czeglédy Csabát is, aki független szombathelyi önkormányzati képviselőként hivatalos a DK elnökségi ülésén. Már ez magában érdekes, de ne térjünk el az eredeti tárgytól. Czeglédy már akkor ideges lett, amikor meglátta az Informátor stábját és iszonyatosan agresszíven viselkedett.

Tegező hangnemben többször is lekreténezte Czeglédy Szarvas Szilvesztert. A beszélgetésnek volt egy olyan eleme is, amikor Gyurcsány ügyvédje saját maga elismerte, hogy inkább „adócsaló, mint Pesti Srácok-os kretén.”

Döbbenetes képsorok, amelyek egyértelműen tükrözik, hogy Czeglédy Csabánál valami nincs rendben. Hiszen ha valaki ártatlan, akkor biztosan nem viselkedik így.

Czeglédy a baloldal szombathelyi erős embere. Kevés olyan dolog van a vasi megyeszékhelyen, amely a balosokhoz kötődik és ne lenne köze hozzá. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen Gyurcsány kedvenc ügyvédje már tinédzserkora óta építi politikai-üzleti-bűnözői karrierjét. 16 évesen lépett be az MSZP-be, ambiciózus fiatalként emlékeznek rá, aki bármilyen áron, de előre akart jutni. A politikai munka mellett már egyetemista évei alatt elkezdte a diákmunka szervezését. Néhány évnek kellett csak eltelnie, amikor 2000-ben jött az első botrány. 1998 és 1999 között körülbelül 30 millió forint visszaigényelt, illetve be nem fizetett adó miatt kezdték vizsgálni a cégét. A nyomozás végén az akkor még csak 20 éves Czeglédy Csabát öt rendbeli bűncselekménnyel vádolta meg az ügyészség. Nem adta fel, újabb és újabb cégeket alapított, ameddig el nem értünk a Humán Operátor Zrt.-hez. A vállalkozás ügyében készült vádirat szerint a 2011-től működő bűnszervezet célja a döntően diákmunkaerő-közvetítéssel foglalkozó cég áfafizetési kötelezettségének csökkentése, illetve mindenféle adó befizetésének elkerülése. Az ügyészség szerint a Czeglédyhez köthető bűnszervezet összesen 6,2 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. Gyurcsány emberét le is ültették.

Nagyjából ezt érdemes tudni Czeglédy Csabáról, ami azért fontos, hogy lássuk, ki az az ember, aki Szarvas Szilvesztert nevezi kreténnek.

Az Informátor felvétele azért is perdöntő, mert Czeglédy Csaba eddig soha nem ismerte el nyilvánosan, hogy adócsaló lenne, most már ez is megtörtént.

Madarat tolláról, embert barátjáról, ugye Feri?

Czeglédy a botrányos viselkedését követően nem elnézést kért, hanem folytatta az ámokfutást. Közösségi oldalán megosztott egy fotót Szarvas Szilveszterről és ismét „főállású kreténnek”, illetve „elítélt hazudozónak” és „propagandistának” nevezte. Öröm az ürömben, hogy a kommenteket olvasva még saját követői is szétosztották, szóval a kívánt hatást nem igazán sikerült elérnie.

Czeglédy Csaba egy igazi…

De nincs ezzel egyedül. A történetet a liberális kurucinfo is megírta, ahol egyébként szintén újságírók dolgoznak, elvileg, de tényleg csak elvileg, hiszen normális esetben már csak a kollegialitást is tekintve ilyen esetekben érdemes kiállni egymás mellett. Nem, ők inkább ismét az uszítást választották és szavazást indítottak, hogy az olvasóik kik lennének inkább. “Adócsaló Czeglédy Csabák” vagy “kretén Szarvas Szilveszterek”. Ha ti így, akkor majd mi is így.

Az viszont egyáltalán nem tetszik, ha véletlenül titeket kreténezne le valaki, akkor már kezdődne a szimpátiatüntetés, címlap lenne a New York Timesban és vonulnának be a kéksisakosok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére