Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A közösségi burka

888.hu

2018.01.05. 19:28

A németek óriási sikernek tartották, hogy a nõk részére létrehozott biztonsági zónákkal elkerülték a kölni balhéhoz hasonló molesztálásokat és nemi erõszakot. Az eset valójában az európai civilizáció mérföldkõnek számító kudarca, annak beismerése, hogy a migráció elkezdte átformálni Európát és feladtuk a nõk szabadságának egy részét. A muszlim terror mûködik, a behódolás elindult.

A femináci szervezetek nem ismernek határt, ha a nők vélelmezett elnyomását kell ostorozniuk. Szilveszter környékén épp a bostoni filharmonikusokat akarták arra kötelezni, hogy 20 százalékban játsszanak nők és feketék által komponált műveket, mert a zenekar kínálatában nyomasztó a fehér férfiak fölénye. Vehemenciájukat ismerve meglepett, hogy nem vitte át az ingerküszöbüket egy másik szilveszteri hír: Németországban bevezették a közösségi burkát, és büszkék voltak hatékonyságára. A világsajtót bejárt hír szerint a nők számára védett zónákat hoztak létre a német fővárosban, hogy elkerüljék a kölni szilveszteri eset megismétlődését, mikor is muszlim migráns fiatalok tömegesen erőszakoskodtak nőkkel.

Az elmúlt években megtanulhattuk, hogy a burka használata nem pusztán vallási előírás, hanem a nők védelmében alkalmazott eszköz. Számtalan eset bizonyítja, hogy az európai módon öltözött, vagyis nem teljes testet eltakaró öltözetben lévő nőket szexuális prédának tekinti a muszlim férfiak egy része. Az ilyen módon öltözött nők láthatólag azt üzenik nekik, hogy szexuális tárgyak, amiket szabadon lehet használni. Ennek legszimbolikusabb esete volt, amikor az arab tavasz beköszöntét Egyiptomban úgy ünnepelték ezek a férfiak, hogy a tüntetéseken megjelent nem burkás nőket tömegesen megerőszakolták. Mintegy nevelési céllal, arra ösztönözve őket, hogy a jövőben egész testet eltakaró öltözetben járjanak. A kölni esetnél is felmerült egy olyan értelmezés, hogy a muszlim fiatalok szervezetten hasonló céllal cselekedtek.

A muszlimok ezen értelmezésben a burka nem a női jogok korlátozása, hanem a nők védelmében alkalmazott pozitív eszköz. A berlini biztonsági zónák ilyen közösségi burkák. A nőknek fel kell ugyan adni némileg a szabadságukból, szabad mozgásuk korlátozott, amit általában fontos alapjognak tartanak a nyugati világban, de legalább biztonságban vannak a muszlim férfiak zaklatásától. A biztonsági zónák használatával a német nők tehát választottak, a biztonságért cserébe feladták a szabad mozgás alapjogát. Nem mehetnek bárhová, csak meghatározott területen belül élvezhetik a szilveszteri mulatságot, igaz olyan ruhában, amilyenben akarják. Ez pedig bármilyen aprónak látszó változás, de nagyon komoly beismerése annak, hogy a muszlim terror, aminek célja Európa muszlim kultúrájúvá tétele, működik. A nem megfelelően öltözött nők zaklatása a muszlim terror egyik formája. A német biztonsági zónák a nők biztonságát a szabadságuk elé helyezték. Ez nem más, mint a közösségi burka, ami burkának egy modern, európai változata, de burka. A közösségi burka esetén a szabad mozgást adjuk fel a szabad öltözékért és biztonságért. Az egyéni burka esetén a szabad öltözéket adjuk fel, de megtartjuk a szabad mozgást és a biztonságot. A muszlim nők is a saját biztonsági zónájukban, vagyis otthon úgy öltözködnek, ahogy akarnak.

A különbség elenyésző, a jogok feladása megtörtént, a behódolás megindult.

 

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti BenceBertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács Tibor, Szentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére