Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kétnemű ország gyenge!

Pozsonyi Ádám

2022.08.22. 12:00

 

A Momentum politikusa nemzeti zászlóval a hátán kívánt boldog születésnapot Magyarországnak. És hogy mit is mondott hozzá? Igen, a szokásost.

„»Mert az egynyelvű és egyszokású ország gyenge és esendő.« Talán nem volt még augusztus huszadikánk, amikor fontosabb lett volna felidéznünk Szent István király intelmeit. A tolerancia és a befogadás nemzeti értékeink. Vigyázzunk rájuk. Boldog születésnapot, Magyarország!”

Bizony, ezt írta ünnepi Facebook-bejegyzésében a jó Cseh Katalin.

 

Nos, Szent István intelmeiből ezt a részt évről évre előcitálja az ellenzék. Az idióták képtelenek felfogni, hogy az intelmek a királyi udvar soknyelvűségéről beszél. Tolmács, tanácsadó, idegen szokásokat ismerő, stb. Nem a falvakat kell megtömni 5-féle migránssal. De hogy teljes legyen a kép, idézem a pontos szöveget. Közvetlenül a haladók által rendre citált mondat előtt ez olvasható:

„Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti.”

 

Így már érthető?

Megjegyzem, nem véletlenül fél a magyar nép a befogadástól, amikor a befogadottak hálából elvitték az ország területének több mint kétharmadát, gazdaságának 70%-át. Trianon előtt az ország területe volt 325 000 km2, most 93 000 km2.

Tegyük hozzá, az a Trianon előtti is már egy csonka állapot volt. Az én Mária Terézia idejében készült térképemen a déli államhatár alatti sávot még így jelölik: „Török Horvátország”. Tehát még élt az emlékezetben, hogy valaha az is Horvátország – tehát a Magyar állam része volt. Igen, Magyar állam.

Mert az, hogy egy közigazgatási egység önmagán belül miként szervezi meg az elosztásokat, az az ő dolga. Attól az még az a magyar állam. Tehát a Nándorfehérvár és Szörényi bánság nélküli állapot is már csonka volt. Na, de haladjunk.

 

Amikor Trianon szóba kerül, akkor az ilyen atlantista ügynökök meg az ő alfelüket nyaló hasznos idióták mindig megjegyzik, hogy az az országcsonkítás jogos volt, mert itt és itt sok volt már az idegen. Aztán meg nem értik, miért nem akarunk idegent, és agitálnak, hogy fogadjuk be őket. Mi baj lehet? Pedig az oláh vagy szerb még keresztény is. Milyen jól járnánk az afgánnal meg a szírrel. Kész ajándék.

 

De ez a Cseh Katka azért elég kispályás most. Csalódtam benne. Haladás szempontjából ez a szöveg eléggé boomer.

Mondok én mást is: nem csak az egyfajú, hanem a kétnemű ország is gyenge, 60–70 genderre van szükség, mert attól leszünk erősek.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médium korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére