Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kaliforniai szörnyűség

Pozsonyi Ádám

2020.07.07. 16:45

Bűntett történt Kaliforniában. Szörnyűséges bűntett.

Borzalmas.

Akkora az eset rémségi foka, hogy a várandós nők és kisgyermekes anyukák ne olvassák ezt végig, az orvosi kezelés alatt állók takarják el szemük, és az erős családapák fontolják meg, hogy a hírt megoszthatják-e a családban, illetve kivel oszthatják meg, lehet, hogy a nagymamának nem tenne jót, ha erről értesülne.

A villanygitár, a kolhozosítás meg a térdnél kiszakított farmer épp elég lehetett szegénynek, erről már nem kell tudnia.

Ha Sherlock Holmes ma élne, minden bizonnyal így szólna Dr. Watsonhoz, miközben helyet foglalna kedvenc karosszékében, kockás plédjét a térdére fektetné, s megtömné pipáját.

– Well, Watson. Kérem, írja bele a visszaemlékezéseibe, hogy a Notting Hill-i borzalom, a West London-i iszonyat, a yorki láp titka és a véres hüvelykujj esete után itt van most a kaliforniai szörnyűség.

– Csak nem, Holmes?

– De igen, Watson…

– Egek!

Rendőrség keres két fehér embert, akik megrongálták a Black Lives Matter felfestést” – adja hírül az Index (a New York Times információira hivatkozva), s minden bizonnyal maga is megretten merészségén.

Egy órával a felfestés után megjelent két fehér ember és átfestették a kaliforniai helyi bíróság épülete előtt lévő Black Lives Matter feliratot. Az akciót rögzítették és feltették YouTube-ra is.”

Ez az a pont, amikor az érzékenyebbek elfordítják fejüket, s a linket nem merik megnyitni.

Megrongálták? Ó, jaj. S a Black Lives Matter graffitit? Ezt is meg kellett élnünk? Hát itt már semmi se szent? Hova tart a világ?

„Keresi a rendőrség az elkövetőket, mármint nem a BLM-feliratot készítőket, hanem azokat, akik átfestették feketével. A helyi rendőrfőnök szerint az átfestés gyűlöletes és értelmetlen.”

Nagyon helyes. Köszönjük az Indexnek, hogy az elején tisztázza, hogy ki a jó fiúk és kik a rosszak. Black Lives Mattert fújkálók a jók, fújkálásra fújkáló fehérek a rosszak.

– Nos, well – Mondaná erre a nagy detektív, de szerencsére ezt a szörnyűséget már nem kellett megérnie. Amúgy sem járna vele jól, ha most szobra lenne, biztos kapna egy feliratot, hogy rascist, ha élne, tán meg is vernék. Úgyhogy haladjunk is tovább.

„A férfi, aki szintén rögzítette videóra az eseményt, piros sapkát és piros pólót viselt, amin szerepelt a Trump-felirat, illetve a négy további év is. Tehát ebből arra lehet következtetni az egyszeri nézőnek, hogy az újrafestők támogatják Trumpot.”

Ebből arra lehet következtetni…

– Watson, ezzel az emberrel én szeretnék megismerkedni – mondaná erre a nagy detektív. Briliáns logika. Ha mi ketten összefogunk, még tán Moriarty professzort is elkaphatjuk.

– De Holmes – mondaná erre Watson. – Nem az a lényeg, hanem az, hogy Trump-pólót viselt. Tehát a BLM-feliratot fújkáló gonoszok Trumpot szeretik, következésképp Trump is gonosz. Lehet, hogy ő szolgáltatta a festéket.

– Nem csak a festéket, Watson. Az ecsetet is!

„A felirat az aszfaltra engedéllyel került fel Martinez városában, amit Justin Gomez helyi lakos kapott meg. A történtek után csak annyit mondott:

Nem vagyok túlságosan meglepve, hogy ez történt. Az lepett meg, hogy mennyire bátrak voltak.”

Hát, igen. Ez nagy bátorság. Hatalmas. Sőt, nem is bátorság, ez már merészség. A nagy angliai vonatrablás ehhez képes csak diákcsíny.

Ugyan a mozgalmárok a rendőrség megszüntetését követelik, de azért úgy lenne haladó, ha a hatóság mielőtt fölszámolná magát, ezeket a gonosz fehér alakokat, akik ezt a szörnyűséget elkövették, még gyorsan megtalálják, lefülelik, utána szétosztogatják fegyvereiket, arcukat feketére mázolják, majd énekelve táncolnak a főutcán.

Éljen, éljen, kitört az örök béke.

De természetesen addig nem törhet ki, amíg ezek a fújkálók szabadlábon vannak, hisz ki tudja, miféle szörnyűségeket forgatnak még a fejükben. Az is elképzelhető, hogy egy tömeges térdelés alkalmával csak úgy állva maradnak, és tesznek rá letérdelni.

BLM-graffiti-rongálóktól még ez is kitelik!

De szerencsére – ahogy ezt az Indextől megtudtuk – a rendőrség már keresi őket.

Egyvalami furcsa pusztán az embernek.

A történelmi emlékek és szobrok összerondításáért valahogy nem sopánkodott a független és objektív Index. Ki érti ezt?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Bajor miniszterelnök: „Hatalmas baklövés történt”

Markus Söder bajor miniszterelnök csütörtökön elismerte: nagyot hibáztak azzal, hogy a külföldről visszatérő emberek tízezrei nem kapták meg a koronavírustesztjük eredményét.

Emberölési kísérlettel gyanúsított férfit fogtak el a rendőrök a határátkelőn

Emberölés kísérletével gyanúsított bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfit fogtak el az udvari határátkelőnél – közölte a rendőrség.

Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot

Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot

Külső erők próbálnak beavatkozni Fehéroroszország belügyeibe, és megkísérlik destabilizálni az országot a vasárnapi elnökválasztás nyomán – jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő csütörtökön.

Bangóné versenyre kelt a torkos borzzal

Bangóné versenyre kelt a torkos borzzal

Kedves Bangóné! Azt mondja a népnyelv, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Kerpel-Fronius hajmeresztő megállapításai a lesajnált budapestieknek

Kerpel-Fronius hajmeresztő megállapításai a lesajnált budapestieknek

Egy városházi kezdeményezés alapján augusztus 15-től lehet véleményt mondani a budapesti kerékpárutakról és sávokról.

Van, akinek fontos a kerékpárosok biztonsága, van, akinek nem

Van, akinek fontos a kerékpárosok biztonsága, van, akinek nem

A fővárossal ellentétben a Magyar Közútnak fontos a kerékpárosok biztonsága, s igyekszik megvédeni őket.

„Az USA az egyetlen nyugati hatalom, amely képes megbirkózni az új fenyegetésekkel”

23 év után most járt először amerikai külügyminiszter Szlovéniában.

Szükségállapotot rendeltek el Bejrútban

Szükségállapotot rendeltek el Bejrútban

Megszavazta a libanoni parlament csütörtökön, hogy Bejrútban szükségállapotot vezessenek be a múlt heti tragikus robbanást követő helyreállítás érdekében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére