Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hetedik te magad légy!

Georg Spöttle

2021.10.20. 12:15

 

Igaz, József Attila másképpen gondolta, mint MZP, de találtam közös nevezőt: „egy, aki csak néz a Holdra...” Mivel felvetni azt, hogy kell egy hetedik frakció, ráadásul a pártokon kívül és civilekből, elég merész vízió volt. Nem csoda, hogy Gyurcsány és a többi baloldali párt vezetése bakot ugrott az ötletre. Nyilvánvaló, hogy MZP, akárcsak KariGeri a közeli múltban, elkezdett önjáró lenni. A „győzelem” még jobban feltupírozta a séróját, és igazi hatalmat akar. „Meg amit a paci himbál”, mondhatja erre Gyurcsány, hiszen a hatalom az ő kezében van, mivel a DK adja a legerősebb frakciót.

Vasárnapi Facebook-posztjában meg is mondta: „Először nyerjük meg a választást, és ha majd többségünk lesz a parlamentben, eldöntjük, hogy ki lesz a miniszterelnök.”

Ooops, ennek azért van jelzésértéke. MZP nyilván rájött, hogy saját párt és frakció nélkül semmilyen hatalommal nem rendelkezne egy esetleges győzelem esetén, mivel egy törvényjavaslatot sem tudna átbokszolni a parlamentben. „Egy, ki lelkét üti nyélbe...” – idézem ismét a költőt, mivel Faustként el kell adnia a lelkét az ördögnek, ha már vele cimborál. Milyen hipokrita állítás, hogy ő jobboldali. Az ég szerelmére, aki Gyurcsány támogatásával száll a ringbe, akinek a kampányát a baloldal finanszírozza (elég érdekes kérdés amúgy, hogy erre honnan jönnek a pénzek), akinek az MSZP, a Momentum, a DK, a PM, az LMP és a Jobbik tapsol, az minden, csak nem konzervatív.

„Hét gyerekem van, és templomba járok” – hangsúlyozta többször is MZP. Oké, ez mind igaz, ám hogy egy cimborámat, Zsoltot idézzem, a maffiafőnököknek is sok gyermekük van, és vallásosak, ám ez nem teszi őket erényes emberré. Elég, ha megnézzük, mit nyilatkozott jól fésült jelöltünk a baráti RTL Klubnak:

Azt gondolom, hogy kellően meggyőződhettek arról, hogy bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöldelemek, sőt a liberálisoknak kedves fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon.”

„Egy, ki tudja, hol a kapocs” – verselné József Attila. Joggal, hiszen ez az arc egy libsi-komcsi kormányzásra készülne, maximum vasárnap mise után meggyónná, hogy hazudott a választóinak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden beszédében megjelenik az elszámoltatás, a vagyonelkobzás és bebörtönzés.

Csellel, gánccsal mind nem elég, – a hetedik te magad légy!”

Vagy legalábbis a frakciód, gondolta tovább MZP, amikor megálmodta a hetedik frakciót civilekből. Már az is érdekes: kik lennének ezek a civilek, milyen szervezetek, kik pénzelnék őket?

„Egy, kit a szó nevén szólít”. Nekem az ilyen politizáló álcivilekről valahogy mindig Soros bá’ jut eszembe, de NER-lovagként ki másra gondoljak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQ-programokat

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQ-programokat

Az Európai Unió több mint 200 ezer euró értékben finanszírozott olyan projekteket egy ifjúsági program keretében, amelyeken a „drag queen” életmódról tartottak oktató előadásokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére