Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hetedik te magad légy!

Georg Spöttle

2021.10.20. 12:15

 

Igaz, József Attila másképpen gondolta, mint MZP, de találtam közös nevezőt: „egy, aki csak néz a Holdra...” Mivel felvetni azt, hogy kell egy hetedik frakció, ráadásul a pártokon kívül és civilekből, elég merész vízió volt. Nem csoda, hogy Gyurcsány és a többi baloldali párt vezetése bakot ugrott az ötletre. Nyilvánvaló, hogy MZP, akárcsak KariGeri a közeli múltban, elkezdett önjáró lenni. A „győzelem” még jobban feltupírozta a séróját, és igazi hatalmat akar. „Meg amit a paci himbál”, mondhatja erre Gyurcsány, hiszen a hatalom az ő kezében van, mivel a DK adja a legerősebb frakciót.

Vasárnapi Facebook-posztjában meg is mondta: „Először nyerjük meg a választást, és ha majd többségünk lesz a parlamentben, eldöntjük, hogy ki lesz a miniszterelnök.”

Ooops, ennek azért van jelzésértéke. MZP nyilván rájött, hogy saját párt és frakció nélkül semmilyen hatalommal nem rendelkezne egy esetleges győzelem esetén, mivel egy törvényjavaslatot sem tudna átbokszolni a parlamentben. „Egy, ki lelkét üti nyélbe...” – idézem ismét a költőt, mivel Faustként el kell adnia a lelkét az ördögnek, ha már vele cimborál. Milyen hipokrita állítás, hogy ő jobboldali. Az ég szerelmére, aki Gyurcsány támogatásával száll a ringbe, akinek a kampányát a baloldal finanszírozza (elég érdekes kérdés amúgy, hogy erre honnan jönnek a pénzek), akinek az MSZP, a Momentum, a DK, a PM, az LMP és a Jobbik tapsol, az minden, csak nem konzervatív.

„Hét gyerekem van, és templomba járok” – hangsúlyozta többször is MZP. Oké, ez mind igaz, ám hogy egy cimborámat, Zsoltot idézzem, a maffiafőnököknek is sok gyermekük van, és vallásosak, ám ez nem teszi őket erényes emberré. Elég, ha megnézzük, mit nyilatkozott jól fésült jelöltünk a baráti RTL Klubnak:

Azt gondolom, hogy kellően meggyőződhettek arról, hogy bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöldelemek, sőt a liberálisoknak kedves fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon.”

„Egy, ki tudja, hol a kapocs” – verselné József Attila. Joggal, hiszen ez az arc egy libsi-komcsi kormányzásra készülne, maximum vasárnap mise után meggyónná, hogy hazudott a választóinak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden beszédében megjelenik az elszámoltatás, a vagyonelkobzás és bebörtönzés.

Csellel, gánccsal mind nem elég, – a hetedik te magad légy!”

Vagy legalábbis a frakciód, gondolta tovább MZP, amikor megálmodta a hetedik frakciót civilekből. Már az is érdekes: kik lennének ezek a civilek, milyen szervezetek, kik pénzelnék őket?

„Egy, kit a szó nevén szólít”. Nekem az ilyen politizáló álcivilekről valahogy mindig Soros bá’ jut eszembe, de NER-lovagként ki másra gondoljak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nőtt a genderideológiát elutasítók száma Magyarországon

Az Alapjogokért Központ új közvélemény-kutatásából kiderült, hogy hazánkban egyre többen utasítják el a genderideológiát és annak állításait.

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Elképzelhető, hogy a woke-ideológia követői már nemcsak a múltat akarják eltörölni, hanem tönkre akarják tenni a jelent, és a jövőt is irányítani akarják.

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A 2019-es tűzvészben megsérült katedrális külsejét az eredetinek megfelelően állítanák helyre, a belső tér viszont bizarr átalakítás áldozata lehet.

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

Úgy fest, gumicsonttá kezd silányulni Kövér László házelnök másfél évvel ezelőtti, a balliberális portálok révén a napokban kiszivárogtatott beszéde.

Rogán Antal: A gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítjuk

A miniszterelnök kabinetfőnöke az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán bejelentette, hogy a témában jövőre tartandó népszavazás előtt a kormány „erős kampányt” folytat majd.

Karácsony elmondása szerint éber állapotban nem ment a buszsávban

A Mediaworks Hírcentrum arról kérdezte a főpolgármestert, elfogadhatónak tartja-e, ha valaki a buszsávot használja, hogy kikerülje a dugót, mivel látták, hogy a főpolgármester szolgálati autója ezt tette.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére