Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyilkosozó Gyurcsánynak tele a gatyája

Horváth K. József

2021.04.16. 19:00

Az ember haja égnek áll Dobrev Klára hisztérikus visítozásaitól, amit mostanában egy-egy televíziós szereplése során produkál. Talán azt gondolja, hogy az indulatokkal felcsavart hangerő használata révén a velük politikailag nagyon nem szimpatizálók megszeretik őket és épp hipp-hopp olyan „oltáspártiak” lesznek, mint Gyurcsány Ferenc és képmutatásból és pofátlanságból minden alkalommal jelesre vizsgázó hitvese, illetve teljes gyurcsányista koalíciója.

Nem tudom Ferenc, mint családfő hogy viseli ezt a visítozást, de talán a pókcsípés vagy valami más okozta hirtelen bekövetkezett egészségromlása azért szűnhetett meg pikk-pakk, mert Klára asszony – felgyógyulva a Kovid-fertőzésből – ismét Brüsszelbe tette át székhelyét.

Pedig most az élet nagy lehetőséget kínált az oltásellenességét mindenáron letagadni akaró baloldalnak. A miniszterelnök szerint ugyanis hat hét múlva várhatóan kint leszünk a vízből, akkorra ugyanis a lakosság 60-70 százalékát beolthatják. Ez azt jelenti, hogy hazánk az első, második vagy a harmadik helyen lábalhat ki a bajból, ami több szempontból világszenzáció lenne. A járvány kitörése óta folyamatosan szapult magyar egészségügy, amelynek összeomlását a baloldal szünet nélkül vizionálta megmutatná, hogy teljesítménye mindenképpen a világ dobogós helyeinek egyikére emeli az ágazatot. Ami azt is jelenti, hogy kiváló minőségben tette azt, ami az alapvető feladata: védte az emberek életét, egészségét.

Erre jön Dobrev Klára s az imént már részletezett stílusban arról beszél, hogy számára úgy tűnik, mintha a miniszterelnök a koronavírus-járványból is sporteseményt csinálna. „Semmi mást nem hallok tőle, csak azt, hogy ezt megelőztük, azt megelőztük.” Lehet persze, hogy a Gyurcsány-világnak fáj, hogy az Európai Unióban a második legátoltottabb ország a miénk, s hogy a védekezés terén világviszonylatban is ott vagyunk az első tizenötben. Tegyük hozzá annak ellenére, hogy a baloldal folyamatosan és eléggé el nem ítélhető módon oltásellenes propagandát folytatott. Pontosabban azt folytat ma is, csak közben letagadják a múltat, s a mai oltásellenességüket átkeresztelték oltáspártisággá. Ez annyit jelent, hogy ha például egy televíziós beszélgető műsorban harminc-negyven percen keresztül nyomják az oltásellenes propagandát, lázítják az embereket a kormány ellen, minden alap nélkül sorolják a kormány „béna” intézkedéseit, szervezetlenségről, pánikkormányzásról beszélve igyekeznek beleállítani a frászt a nézőkbe, majd a hergelés végén kedvesen, mosolyogva elmondják, hogy ők mindig is oltáspártiak voltak, s mindenki regisztráljon és oltassa be magát.

Ezt az aljasságot szinte már nem lehet fokozni. Erre az sem magyarázat, hogy ők ellenzékben vannak, s az a dolguk, hogy kritikával illessék a kormányt.

Ez igaz is lehetne, ha nem pusztító világjárvány söpörne keresztül az országon. Ilyenkor kormánynak és ellenzéknek közös erővel védekezni kellene, ahogy számos európai országban teszi. Például a szomszédos Szerbiában. Most nem a politikai csaták ideje van, hanem az emberi életek megmentéséért folyik a harc. Tudják Gyurcsányék nagyon jól, hogy például az ilyen egészségügy-ellenes, kormányt szapuló televíziós nyilatkozatok, „civil” kerekasztal beszélgetések mekkora rombolást visznek végbe az emberek tudatában. Elég csak bemenni a boltba vagy fölszállni a buszra, villamosra, hogy az ember visszahallja azokat a megjegyzéseket, amelyeket Gyurcsány, Dobrev s a többi baloldali hergelő mondott egy-két nappal korábban a nyilvánosság előtt.

A vérlázító kommunikáció miatt nem oltakoztak, nem regisztráltak még elegen, noha jóval többen már, mint kezdetben. Ezért kell külön oltásra biztató kampányt folytatni, hogy a megtévesztett emberekben visszaálljon a józan gondolkodás képessége, amelyet annak ellenére engedtek kiakasztani Gyurcsányék által, hogy a saját életük, egészségük forog kockán.

Hiába oltanak be júniusra várhatóan hat-hétmillió embert, ha a potyautasok abban reménykednek, hogy ők majd megússzák. Orbán Viktor figyelmeztetett ma a rádióban mindenkit. „Senki sem ússza meg. Csak két lehetőség van: vagy beolttatja magát, vagy meg fog fertőződni.” Itt nem lehet sumákolni, a szerencsében bízni, mert nem a beoltottak életére megy a játék, hanem azokéra, akik nincsenek beoltva. „Ha megbetegszik, attól függően, hogy milyen a személyes egészségügyi állapota, vagy milyen körülmények között él, van-e rejtett betegsége, bizony ez halált is okozhat. Az oltás életet ment” – húzta alá a kormányfő.

És itt van a baloldalnak óriási felelőssége, pontosabban felelőtlensége. A visítozós Dobrevnek, a gyilkosozó Gyurcsánynak, a politikai haszon érdekében rasszista módon afrikaiakat is emlegetni képes Jakabnak ugyanis a legkritikusabb pillanatban is fontosabb a kormánydöntés, mint a magyar életek védelmében való összefogás.

Lehet kérem itt visítozni, gyilkosozni, rasszista durváskodásokat tenni, hiszen demokrácia van. Talán éppen ezért lenne esélye a baloldalnak is, ha a folytonos gyűlölködés helyett megmutatnák, hogy szeretni is tudnak. Például a választókat, akiknek az életét ők jobbá akarják tenni. De nem akarják, legfeljebb mondják, ám amikor kormányon voltak, ez még soha sem sikerült nekik. Ők most nagy bajban vannak. Elvesztettek három országgyűlési választást, s a negyedik buktára is megvan a reális esélyük. Ezt azonban ők minden áron el akarják kerülni, még akkor is, ha a magyarok halálán keresztül vezet ide az út. Ettől azért reszketnek, mert ha buknak, összefogással buknak. Így pedig nem marad semmilyen politikai innovációjuk a jövőre nézve.

Érdemes ideidézni Kocsis Máté Gyurcsányhoz intézett minapi szavait a Facebookról: „Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt.”

Hát igen. Ezért van tele a gatya, s ezért nem számít neki senki és semmi. Még az emberélet sem. És nincs senki és semmi, aki kijózaníthatná.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Nagy öröm, hogy már a románok is tervezik bevezetni a saját gyermekvédelmi törvényüket. Vajon őket is megszólja a Hamilton-Vettel szivárványos duó?

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Ezért érdemes volt hajnalban kelni. Milák Kristóf újra odatette magát Tokióban, bár ezúttal csak ezüstérmet szerzett, miután a 100 méteres pillangó úszásban hajszálnyival, azaz 23 század másodperccel maradt le a szám uralkodójától, a 49.45-tel új világrekordot felállító amerikai Caeleb Dresseltől.

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

Sikertelen volt a BBC lejárató kampánya, ezért ki se adják a teljes interjú felvételét

Pedig mindent bevetettek, hogy nehéz helyzetbe hozzák Szijjártó Pétert, de minden támadás lepergett a magyar külügyminiszterről.

Kezdőrúgás

Kezdőrúgás

Ha nem volna ilyen forróság, a következő történet akkor is megmelengetné az emberek szívét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére