Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A felböfögött parizer, avagy Jakab Péter bukása

Bohár Dani

2021.10.05. 18:20

Kitűnő érzés olyan országban, élni ahol erre a Jakab péteri legalja stílusra 14,10% szavazat jut.

Nem tartom valódi versenynek ezt az egész baloldali előválasztósdit, ugyanis jól kirajzolódó forgatókönyv szerint alakulnak az események. Éppen emiatt érdemes némi fenntartással kezelni a “voksolás” adatait. Ezt a csalással kapcsolatos botrányok jól mutatják, ugyanakkor ha nem is hisszük el a szavazás pontos számait azt azért feltételezem a baloldali pártokról, hogy nem futnak lyukra, ami a miniszterelnök-jelölteket illeti.

Több közvélemény-kutató és azt mérte, hogy Jakab Péter az egyik legnépszerűbb baloldali politikus. Sőt, elnézve a Jobbik elnökének közösségi média aktivitását és erős követőbázisát gondolhattuk volna, hogy tényleg vannak mögötte emberek.

Mára kiderült, hogy a like nem egyenlő a szavazattal.

Szóval szkeptikus vagyok az előválasztással kapcsolatban, ugyanis pontosan minden úgy történik, ahogy Gyurcsány Ferenc akarja és a DK elnöke láthatóan nem osztott lapot Jakab Péternek. Vélhetően azért mert Gyurcsány is felismerte, hogy Jakab tevékenységének vannak korlátai. Az utóbbi időkben a korábban csak magát a “melósok” védőszentjének bemutató Jobbik elnöke olyan szintre süllyedt, aminek nem a Parlamentben, hanem egy restiben sincs helye. A helyzet az, hogy Jakabban ennyi van.

A voksok 14,10%-a azaz 86 909 szavazat érkezett az előválasztás 2021 hivatalos oldala szerint Jakab Péterre. Most, hogy ez pontosan igaz vagy sem lényegtelen, ha azt vizsgáljuk, hogy körülbelül ekkora igény van a jobbikos hőbörgésre.

És ez jó!

Kitűnő érzés olyan országban élni, ahol erre a Jakab péteri legalja stílusra 14,10% szavazat jut.

A Jobbik elnöke történelmi tettet hajtott végre, ugyanis az egykor legnagyobb támogatottsággal bíró ellenzéki pártból egy baloldali minipártot sikerült összehoznia, amely olyan szinten van Gyurcsány Ferenc zsebében, hogy a bukott pártelnök a veresége óta is azt keresi hogyan járhatna a DK kedvében. Azért amikor a Jobbik elnöke arra biztatja a választóit, hogy szavazzanak Dobrev Klárára az az elvtelenség eddig nem ismert szintje.

Jakab korábban azt hangoztatta, hogyha nem sikerül leváltania Orbán Viktort, akkor lemond ugyanis nem “bohócnak jött”. Ez a lemondás még elmaradt, de türelmesen várjuk. A Jobbik elnökének valódi bátorságát az is mutatja, hogy a csúnya bukta utáni első parlamenti ülésnek csak arra a részére mert bemenni, amikor senki nem volt ott. Abba az épületbe, ahol két hete még arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnökre milyen sors vár a börtönben.

Nehéz pontos dobogót felállítani, de Jakab Péternél visszataszítóbb politikai szereplő kevés létezik a mai magyar kínálatban.

Egy dolog nyugtat, hogy már nem sokáig kell nézegetni a parizeres krumplis lecsó majszolót, ugyanis Gyurcsány úgy szedi ki alóla a pártját, mintha az sosem lett volna.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Már nem ömlik a gáz a tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken – közölte szombaton a vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője.

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

Átadták a Bulgáriát és Görögországot összekötő gázvezetéket. A szombati szófiai ceremónián Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is részt vett, aki szerint a déli vezeték Európa szabadságát jelképezi.

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Pénteken Putyin elnök burkoltan azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be a megszállt régiók védelmére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére