Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehér ember betegsége

Pozsonyi Ádám

2019.07.17. 13:15

Mi, fehérek, egyvalamit csináltunk csupán, amit más kultúra soha semmikor nem tett. Eltűrtük, hogy kétségbe vonják a kultúránkat, támogattuk, hogy gúnyolódjanak rajta, kiröhögjék, megkérdőjelezzék azt.

Az egyik Facebook-csoportban egy vita végén ezt írja Tibor: „A fehér ember a legaljasabb!”, majd hozzáteszi: „Ennyit a fehér emberről.”

Ezt így hetykén, diadallal, mint amikor a bakelitgyűjtő beilleszti a gyűjteményébe a 37. Motörhead-kalózkiadást, vagy a szoknyavadász végre sikeresen randizott a régóta kiszemelt munkatársnővel, s most beikszeli otthon a kis táblázatába: „Ez is megvolt!”

„Ennyit a fehér emberről!”

És boldogságérzés, gyönyör, hátradőlés a fotelben, sör kinyit, arcra mosoly és derű.

Miért is?

Mert a fehér embert és kultúráját megrugdosta, leköpte, leszólta, megalázta.

Tibi a XIII. kerületből, Budapestről.

Tibi, aki fehér ember, akinek minden őse a fehér, európai kultúra képviselője volt.

És Tibi most boldog, hogy mondhatott valami dehonesztálót saját magára, saját kultúrájára.

Miért? Az ok, az alibi, a hivatkozási alap voltaképp mindegy. Lehet az, hogy a fehér ember gonoszabb, aljasabb, körmönfontabb, miatta van a felmelegedés, vagy hűl ki majd a Nap valamikor, de lehet akár az is, hogy bénább, életképtelenebb és vesztesebb.

Általában az szokott lenni, hogy gonosz, mert ronda dolgokat csinált (gyarmatosítás, keresztes háborúk, blabla…).

Ezeknek hosszas történelmi cáfolatába nem mennék bele, csak annyit jegyeznék meg, hogy a fehér ember nem követett el semmit. Amit „bűnként” neki felrónak, az nem más, mint az emberi természet maga.

Minden faj és minden kultúra ugyanazt csinálta és képviselte a történelemben, mint mi – terjeszkedett, mert a terjeszkedés a létezés algoritmusa, ez érvényes a Római Birodalomtól kezdve a penészgombán át a rock and rollig –, csak a többi kultúrának nem volt ennyire fejlett technikai civilizációja.

De a szándék mindenütt ugyanaz volt.

A néger megette a másik falut, rabláncra verte azt, akit lehetett, a Mongol Birodalom, amikor hódított, kocsikerék magasság fölött lemészárolt minden élő embert, a kisebbeket, a gyerekeket azért nem, mert annak még nem volt kötődése, így harcosnak jó volt. Az azték és inka népirtásokról, emberáldozatokról ne is beszéljünk.

Mi semmi olyat nem tettünk, amit más ne tett volna, csak fejlettebb gépeink voltak. Sajnos elkövettünk egy hibát. Ezt a technikai tudást megosztottuk a világgal, holott óvni kellett volna a titkot, mint a bizánciak a görögtűz titkát, ami ma sem ismerünk. Ehelyett odaadtuk a világnak, amelyik ellenünk fordítja.

Mi, fehérek, egyvalamit csináltunk csupán, amit más kultúra soha semmikor nem tett. Eltűrtük, hogy kétségbe vonják a kultúránkat, támogattuk, hogy gúnyolódjanak rajta, kiröhögjék, megkérdőjelezzék azt.

Ezt senki rajtunk kívül nem tette, nem tűrte el, és nem tűri el ma sem.

Na, de térjünk vissza Tibihez, aki gyönyört érez, ha leírhatja: „Ennyit a fehér emberről!”

Nos, előttem a kép, amint egy irokéz törzsi gyűlésen egy harcos feláll, mély levegőt vesz, s így szól:

„Harcostársaim!

Mi, irokézek, gonoszabbak, rosszabbak, és hitványabbak vagyunk, mint a kajovák meg az apacsok. Rosszabb harcosok vagyunk, mint a sápadtarcúak meg a pónik együttvéve. Minket mindig legyőztek csatában a sziúk, és főnökünk, Ülő Bika, nemcsak hogy béna harcos, hanem még büdös is a szája.

Mi, irokézek, röhejesek vagyunk ezekkel a lifegő rojtokkal itt a mokaszinunkon, meg hogy eregetjük ezt a büdösséget, ami ebből a kalumetnek nevezett baromságból jön, Ülő Bika törzsfőnök pedig nemcsak büdös szájú, hanem impotens is, Nagy Manitou pedig nem létezik.

Uff, én beszéltem!

Vajon meddig maradna életben?

Hányadik sértés után lendülne egy kéz, hogy a hátába állítsa a kést vagy tomahawkot?

De ez csak a fehér ember betegsége.

Az egyszerű beteg mindenért elnézést kér. A gyarmatosításért, a felfedezésekért, az irodalomtörténetért, a zeneirodalomért, azért is, hogy létezik.

Vannak persze gyógyíthatatlanok.

Legfőbb előfordulása Nyugaton van. „Nekem a lányomat erőszakolta a migráns, de nem ítélem el”. „Nekem az apámat és az anyámat is megölte egy bevándorló, s amikor mondtam, hogy megbocsátom neki, leütött a nyílt utcán, majd röhögve kivette a kezemből a pénzt, amit az árva és éhező migráns gyermekek segítésére akartam felajánlani a Tégy az iszlamofóbia ellen! nevű alapítványnak, de az elvett összeget akkor is befizetem, legfeljebb idén nem nyaralunk, mert én nem vagyok általánosító és nem gyűlölködöm.”

A kór tejed. Hazánkban is szedi áldozatait.

Legutóbbi előfordulása egy bizonyos Hadházy nevezetű elmeb… akarom mondani súlyosan fertőzött egyed esetében figyelhető meg.

„Túl szép és túl elegáns a magyar országház. Az az elméletem, hogy ez az épület részben felelős a magyar helyzetért.”

Az ilyet egy kutyafalka vagy majomhorda kilökné magából, mivel csökkenti a túlélési esélyeit. De mellesleg az emberi közösségek is.

De mint mondottuk volt, ez a fehér ember betegsége. Csak nálunk terjedhet büntetlenül.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha László, Fodor-Horváth Zsófia, Fűrész Gábor, GFG, Gábor László, H.I., Ifj. Lomnici Zoltán, Megadja Gábor, Pozsonyi Ádám, Szentesi Zöldi László.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Újabb színmagyar falut büntettek meg a románok, amiért magyarul jelenik meg a helyi közlöny

A román hatóságok azért marasztalták el a magyar községet, mert a lakóikat az anyanyelvükön tájékoztatták.

Lemondott Giuseppe Conte olasz miniszterelnök

Lemondott Giuseppe Conte olasz miniszterelnök

A kormányfő kedden a parlamentben jelentette be, hogy felajánlja a lemondását, amit azzal indokolt, hogy nem tud együtt dolgozni a Matteo Salvini vezettte kisebbik kormánypárttal.

A németek döntő többsége nem támogatja az orosz szankciókat

Egy friss felmérés szerint a német lakosság alig negyede támogatja csupán az Oroszország ellen az ukrajnai válságban játszott szerepe miatt elrendelt európai uniós (EU-) szankciókat.

Államalapításunk ünnepére: Szent István ércnél maradandóbb, kíméletlen intelmei Európa számára

Államalapításunk ünnepére: Szent István ércnél maradandóbb, kíméletlen intelmei Európa számára

Hisszük, hogy velünk az Isten, és hisszük, hogy velünk cselekszik az olthatatlan hazaszeretet, amely szilárd hittel oltalmazva segít megvédeni a Hazát!

Hatalmas libsi pofára esés: ezt mondta Merkel az EU-s pénzeink felhasználásáról

Hatalmas libsi pofára esés: ezt mondta Merkel az EU-s pénzeink felhasználásáról

Hírhamisításból ismét jelesre vizsgáztak liberális honfitársaink.

Ma délutántól az államfő kezében lesz a római kormány sorsa

Ma délutántól az államfő kezében lesz a római kormány sorsa

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök ma, azaz kedd délután háromkor mond beszédet a római parlament felsőházában. Ezután bizalmatlansági szavazás nélkül is benyújthatja lemondását Sergio Mattarella államfőnek, hivatalosan pontot téve az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a Liga pártja közös kormányzásának végére.

Bíróság elé áll az afrikai migráns, amiért egy kilencéves kislányt erőszakolt meg

Bíróság elé áll az afrikai migráns, amiért egy kilencéves kislányt erőszakolt meg

A Nigerből származó, 27 éves afrikai menedékkérőként érkezett Németországba.

Post mortem kitüntette a román államfő Török Zsolt hegymászót

Post mortem a nemzeti érdemrend lovagi fokozatával tüntette ki Klaus Iohannis államfő a múlt héten tragikus körülmények között elhunyt Török Zsolt aradi hegymászót.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére