Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A csalásról és a liberális hazugságokról

Horváth József György

2018.04.12. 20:30

Vélemény.

Nyertünk.

Ez vitathatatlan, még ha ezt a tényt most mégis sokan – nem is olyan sokan egyébként – vitatják.

Fogják is vitatni még egy ideig.

Egy hétig vagy kettőig. 

Sorra jönnek azok a felháborodott ellenzéki szavazók által írt posztok, amik arról szólnak, hogy hatalmas csalás történt, hiszen nekik – az ellenzéki szavazóknak – az összes ismerőse a jobbikdékámomentumra szavazott, naná, mert mindenkinek, így nekik is elegük van mészároslázárrogánból, meg az oktatásegészségügyből.

Hogy ez csalás, hogy nem létezik, hogy ez az ország ennyire hülye, hogy ez képtelenség.

Még az Együtt nevű mikropárt hívei is meg vannak róla győződve, hogy csalás történt, mert ők tudják, hiszen megkérdezték, és azt a választ kapták, hogy természetesen minden Facebook-ismerősük Juhászékra szavazott. (Az Együtt egyébként feleannyi szavazatot sem kapott, mint amennyien Juhász Pétert kedvelik a Facebookon.)

Ez lesz egy ideig, amíg ezekhez a szerencsétlen megtévesztettekhez is eljut az az információ, hogy szinte csak azoknak az embereknek a posztjait láthatják – jobb a békesség jegyében –, amiket különböző algoritmusok alapján dob fel nekik a Facebook.

Mindenkihez olyan vélemények jutnak/juthatnak el, amikkel jobbára egyetért. Olyan ismerőseik posztját sorolja az első helyekre a Facebook, akiket gyakrabban lájkolt/kommentelt.

Ilyen egyszerű ez. Engem is nagyon zavar ez a gyakorlat, mert egy éve még remek dolgozatokat tudtam összerittyenteni liberális ismerősöm bődületes hülyeségeiből és hazugságaiból. Sajnos mára a megtekert algoritmus miatt már nagyon kevés ballib ismerősöm posztját látom – a megmaradtak színvonala egyébként továbbra is változatlan,  így én is ugyanabba a szelektált véleménybuborékba vagyok kényszerítve, mint ők.

Épp ezért én nem is abból a 50-100 ember véleményéből jósoltam meg a Fidesz 2/3-os győzelmét, akiknek a posztjait folyton mutogatja a Facebook – több mint 2000 ismerősöm van amúgy –, hanem többek között, de elsősorban a közvélemény-kutatók előrejelzéseiből.

Akik mindegyike, – leírom még egyszer a csalást ordibálóknak – MINDEGYIKE(!!!) Fidesz-győzelmet jósolt. Igen nagyarányú Fidesz-győzelmet.

Az összes.

Még a Jobbik-közeli Iránytű Intézet is.

Talán pénteken jelent meg az egyik utolsó közvélemény-kutatás a HVG-n – a Mediántól –,  ami még a kétharmados Fidesz-győzelmet is előre vetítette. De lényegében mindenhol az az eredmény jött ki, hogy legjobb esetben is csak a kétharmad arányú többséget tudja megakadályozni az ellenzék. Mindenképp nyerni fog a Fidesz.

Ehhez képest mi folyik épp az országban? 

A csalódott, átvert és becsapott ellenzéki választók, akik hittek Vonának, Szél Dettinek és Kálmán Olgának, most képtelenek elfogadni a választás eredményét. Csalást kiabálnak. Nem is hibáztatom őket. Nekik ezek az emberek azt mondták, azt ígérték, hogy a Fidesz bukni fog, a Fideszt le fogják váltani, és minden Fideszes megy a börtönben legkésőbb április 9-én.

Szél-kormányról, Vona-kormányról és arról beszéltek, hogy a Fidesz-rezsim minden forgatókönyv szerint hatalmasat fog bukni. Tudták, hogy nem mondanak igazat.

Hazudtak.

Az összes közvélemény-kutató ennek az ellenkezőjét jósolta: a Fidesz totális győzelmét és az ellenzék bukását.

Olvasom sok helyen, hogy hasonló a helyzet Trump megválasztásához. Van benne igazság, de ne felejtsük el, hogy a Fidesz harmadszorra nyert. Harmadszorra nyert kétharmaddal.

Igen: A média, a liberális média persze ugyanezt a mantrát tolta, mint amerikai kollégáik.

Minden fideszes buta, primitív, gyűlölködő, náci, agymosott és megvezetett, akikhez nem juthatnak el a botrányok, mert bár az RTL-t is nézhetnék és az Indexet is olvashatnák, ők csak a közszolgálati tévét meg az Origót követik figyelemmel. Mert hülyék. Meg vidékiek.

Az online térben totális fölénnyel rendelkező ballib média minden szinten azt szajkózta, hogy rettenetesen ciki és vállalhatatlan dolog Fidesz-szimpatizánsnak lenni, míg kormányváltó ellenzékinek lenni szexi, menő és európai. Nyugatos. Demokrata. Egy demokrata pedig nem szimpatizálhat a Fidesszel.

Elég csak arra gondolni, mit kapott Nacsa Olivér, Caramel vagy én, amikor kiderült, hogy hova tartozunk, hova fogunk szavazni.

Egy csapásra lettünk tehetségtelenek, megvettek és talpnyalók. És emlékezzünk vissza arra is, micsoda hozsannákkal, nádi hegedűkkel fogadták/fogadják Hajós Andrást, Kulka Jánost, Csákányi Esztert, Alföldi Róbertet, Aschert, Bödőcs Tibort, Lovasi Andrást, amikor az ellenzék mellett kezdtek el kampányolni.

Õk okosak, ők tehetségesek, őket nem tudta megvenni a Fidesz, ők nem gyűlölködnek, hiszen nem dőltek be a gyűlöletpropagandának. Õk józanok, ők a normálisan gondolkodók. Nekik nem mosta ki az agyát a 888origoprostisrácok. Õk képviselik a tisztességet és az igazságot.

Igen... Voltak rejtőzködő szavazók. De Kálmán Olgáék ebben is tévedtek, mint annyi minden másban is. A rejtőzködő szavazók fideszesek voltak. Akik kénytelen voltak szégyenükben némaságba burkolózni.

És nem, kedves liberálisok!

Nem az oktatásegészségügyet szégyellték. Hanem azt, hogy féltik a hazájukat, féltik a szeretteiket, féltik a biztonságukat. Azt szégyellték, hogy nem akarják, hogy lebontsák a templomaikat, hogy drasztikus mértékben romoljon a közbiztonság, hogy eltűnjön a gyerekük iskoláiból és a piacokról a disznóhús. Nem akarták, hogy egy fél éve érkezett mohamedán felrobbantsa őket a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron. Szégyellték, hogy nem akarnak fémdetektoros kapukkal védett karácsonyi vásárokat. Azt szégyellték, hogy nem akarják, hogy Budapesten is megismétlődjön a kölni szilveszteri erőszak. Mert látták, hogyan erőszakoskodtak bizonyos észak-afrikainak kinéző urak az európai nőkkel, és azt is látták, hogyan rakétázzák ugyanezek a kölni dómot Allahot éltetve. És féltek, hogy itt is ez történhet.

De ti liberális újságírók olyan hangulatot gerjesztettetek az online térben, hogy mindezeket az érzéseiket szégyellniük kelljen, hiszen félni ciki, félni nem európai, félni nem demokratához méltó. Csak a fasiszták, a nácik, a primitív agymosottak félnek. 

Ezért nem vallották be sokan, hogy a Fideszre fognak szavazni.

És ezért nyert a Fidesz.

És persze a liberális sajtó hazugságcunamija miatt. Az emberek látták, hogyan próbálják meg elhallgatni vagy éppen elbagatellizálni a nyugaton történő eseményeket.

Persze egy ideig még medencékben fogjuk gyűjteni a hisztizve toporzékoló liberálisok könnyeit, de aztán a libsik is szépen bele fognak törődni, hogy vesztettek, és megnyugszanak. Pont, mint Trump megválasztása után Amerikában.

Tudjuk, hogy a libsik rettenetesen utálják a demokráciát, ahol a vidéki, a tudatlan, a tájékozatlan többség dönt, de végül mindig beletörődnek és hazamennek. 

Mi pedig nem megyünk vissza a balettba ugrálni – majd csak júniusban a Hófehérkébe –, kedves Sajó Dávid, mert egyrészt megélünk a piacból is – tudod egy-egy írásomat kétszer annyian olvassák, mint ahány Magyar Nemzetet megvesznek (pardon, megvettek) egy nap –, másrészt szükség van a munkánkra. Pont az olyan utolsó hazug sorossimicskapropagandisták miatt, mint amilyenek ti vagytok.

Akik letagadják a no-go zónákat, akik letagadják a migrációs háttérrel rendelkező emberek által elkövetett bűncselekményeket, a nők ellen elkövetett erőszakos eseteket, Párizs környéki antiszemita támadásokat, és akik vasárnap még Vonának kampányoltak, de ma már kiraktok róla egy lejárató videót. 

Ha majd titeket is elad a gazdátok – amit egyébként már nagyon várok –, akkor esetleg elmegyek egy hét szabadságra. 

Meg kicsit táncolni a balettba.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti BenceBertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Elrajtolt a kampány

Elrajtolt a kampány

Hivatalosan megkezdődött augusztus 24-én, szombaton a helyi és nemzetiségi önkormányzati képviselők választását megelőző kampány. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon kezdődik és a szavazás napjáig, a voksolás befejezéséig tart.

Kim Dzsongun ismét előszedte kedvenc játékszerét

Kim Dzsongun ismét előszedte kedvenc játékszerét

Sajnos nem a kerti homokozó lapáttal játszadozik az észak-koreai diktátor.

Szlovénia határrendészek toborzásába kezdett

Szlovénia pályázati kiírással mintegy száz új határrendészt keres a határőrség állományának feltöltésére a növekvő számú illegális határátlépések miatt – közölte a szlovén sajtó pénteken.

Brit iskolai kezdőszett 2019-ben: vadászkés, machete, szamurájkard

Nagy-Britanniában ebben az évben több mint 1000 olyan diákot fogtak el, akik valamilyen szúróeszközzel fenyegették meg iskolatársaikat.

Brutális pénzbüntetést szabtak ki az Antifa két tagjára

Brutális pénzbüntetést szabtak ki az Antifa két tagjára

Tavaly novemberben két szélsőbaloldali randalírozó felgyújtott egy mozdonyt, mellyel több mint egymillió eurós kárt okoztak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére