Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A "Büszke fiúk" esete az "antifasiszta" terrorizmussal

Bertha László

2018.11.23. 14:07

A Proud Boys azért lett céltáblája az Antifa-militánsoknak, mert tagjai roppant hatékonyak voltak. Ahogy mottójuk is mondja: "mi nem kezdünk verekedéseket - befejezzük azokat". Ez annyit jelent, hogy megvédik magukat.

A „Büszke fiúk” (Proud Boys) nevű szervezetet valószínűleg kevesen ismerik itthon. Az Egyesült Államokban jól ismert politikai megmondó-komikus, Gavin McInnes alapította, aki korábban a Rebel Media sztárja volt. A Proud Boys „nyugati sovinisztaként” határozza meg magát, és mint honlapjukról is kiderül, mindenkit szívesen látnak, aki elkötelezett a nyugati értékek mellett.

Ezt a baloldali fake news-média persze úgy fordította le, hogy ez egy náci szervezet, akik a „fehér felsőbbrendűséget“ támogatják. Természetesen mindent így fordítanak le, ami nem tetszik nekik. A valóságban pedig ezek egyszerű közösségek az Egyesült Államoktól Izraelig, amelyben vannak feketék, ázsiaiak, homokosok, fehérek vegyesen. És ami még fontosabb, rendkívül veszélyes tevékenységeket űznek: leginkább eljárnak sörözni.

A Proud Boys azért lett céltáblája az Antifa-militánsoknak, mert tagjai roppant hatékonyak voltak. Ahogy mottójuk is mondja: „mi nem kezdünk verekedéseket – befejezzük azokat“. Ez annyit jelent, hogy megvédik magukat. Ez az önvédelem vált „agresszióvá“ a progresszív establishment szemében, szerintük a szervezet veszélyes, mert például nem hagyták, hogy Lauren Southernt vizeletben húzzák végig a földön. Ez valóban felháborító és veszélyes!

Mi történt? A Metropolitan Republican Club meghívta Gavin McInnest, hogy tartson beszédet. Az antifasiszta hadosztály megrohamozta a helyszínt, megrongálta az épületet és ütlegelni kezdte a résztvevőket. A Proud Boys néhány tagja pedig visszaütött. Az „agresszió“ a haladó szótárban mindig az, amikor a reakciósok visszaütnek. Andrew Cuomo hiperliberális kormányzó azonnal vért akart látni és háborút indított a „náci” szervezet ellen. (Õ volt az a kormányzó, aki azt mondta korábban, hogy a „szélsőséges konzervatívoknak“ – ilyenek például azok, akik ellenzik az abortuszt vagy hívei a második kiegészítésnek – nincs helyük New York államban.)

Így most tönkretehetik néhány „Büszke fiú” életét, és paradox módon legalább egy fekete anyuka és néhány gyerek életét is, hiszen az egyik vádlott felesége fekete. A mocskos nácija, az. Nincs is annál viccesebb, mint amikor gazdag fehér kölykök támadnak meg olyan „nácikat”, akik a magánéletükben is leszarják, kinek milyen színe van. (Gavin McInnes neje sem árja, btw.)

Milónak ismét igaza van: nem a „szélsőjobboldalt“ tiltják le, cenzúrázzák vagy vonják eljárás alá. Richard Spencer és David Duke gond nélkül írogathat a Twitterre, miközben Gavin McInnes, Laura Loomer, Roger Stone és Yiannopoulos már rég kiűzettek ezekről a platformokról. Épp azokkal van problémájuk a haladó totalitáriusoknak, akik szabad szemmel láthatóan sem nácik, viszont a józan ész hangján beszélnek, így meggyőzhetik az embereket. Az Egyesült Államok mainstream médiájának „fehér felsőbbrendűségi járvánnyal” kapcsolatos morális pánikja egy vicc. Ahogy nálunk, úgy ott is nagyítóval kell keresni a „nácikat”.

A haladó totalitáriusok azért szeretnék ezeket a figurákat eltüntetni és lehetőség szerint rácsok mögött látni, mert a vitában nem tudják őket legyőzni. Ezért cenzúrázzák őket, és ha a virtuális kivégzés és elnémítás nem működik, küldik az Antifa-rohamosztagot, hogy néhány baseballütő segítségével bírják jobb belátásra a reakciós csürhét, akik vannak olyan pofátlanok, hogy elmondják a véleményüket. A haladó establishment attól fél – és joggal –, hogy ha az emberekhez eljut az olyan közösségek üzenete, amilyen a Proud Boys, akkor velük fognak egyetérteni, nem pedig azokkal, akik úgy találnak naponta új gendereket, mintha Pokemonnal játszanának, valamint akik szerint rasszizmus csokipudingot enni.

Miután Gavin McInnest és a Proud Boyst kitessékelték minden közösségi oldalról, megpróbálják őket az ezeken kívüli nyilvánosságból is eltüntetni – azzal az apró kellemetlen mellékhatással, hogy közben fenyegetik a fizikai biztonságukat is. A Proud Boys a haladó establishment szerint terrorszervezet, de az az Antifa, amelynek más tevékenysége nincs is, mint mások ütlegelése, nem az. (A kedves olvasó egyet találhat, hogy kitől kapnak néha csekket ezek a derék antifák. Igen, tőle.) A Proud Boys legfőbb bűne az volt, hogy tagjai nem hagyták magukat: nem támadtak meg senkit, de ha megtámadták őket, nem tartották oda a másik orcájukat. És ezért felelniük kell a haladó világ ítélőszéke előtt.

Nincs itt semmi látnivaló egyébként. Ahogy a Ku-Klux-Klan volt a régi Demokrata Párt militáns, terrorista szárnya, úgy az Antifa a mai Demokrata Párt militáns, terrorista szárnya. És ahogy akkor, úgy most sem látnak ebben kivetnivalót a kifinomult haladók. Ahogy tyúkanyójuk, Mrs. Clinton is megmondta: nem lesznek udvariasak az ellenfeleikkel.

És most, kedves demokraták, énekeljük el közösen a Horst-Wessel-Liedet, hogy a reakciósok tudják, hol a helyük.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGGábor LászlóH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Lenyűgöző felvétel: így suhantak el a Gripenek Budapest felett augusztus 20-án

Lenyűgöző felvétel: így suhantak el a Gripenek Budapest felett augusztus 20-án

Remek videót posztolt az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis YouTube-csatornája.

Váratlan fordulat a Publik Ligájában

Váratlan fordulat a Publik Ligájában

Fodor-Horváth Zsófia a győztes meccsét követően kérte levele közlését.

Újabb magyar érmek Szegedről

A vasárnapi záró 5000 méteres döntőkben egy-egy arany- és ezüstérmet szereztek a magyarok a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Attól, hogy az augusztus véget ér, a jó idő még nem

Attól, hogy az augusztus véget ér, a jó idő még nem

Velünk marad a jó idő a hónap utolsó hetében is.

Újabb meccs ért véget a Publik Ligájában

Újabb meccs ért véget a Publik Ligájában

Legutóbb Bayer Zsolt mérte össze írását kollégánk, Fodor-Horváth Zsófia publicisztikájával a jobboldali véleményvezérek versenyén.

Trump: Boris Johnson a megfelelő ember a Brexithez

Trump: Boris Johnson a megfelelő ember a Brexithez

Az amerikai elnök szerint Boris Johnson nagyszerű miniszterelnök lesz, így várakozásai szerint mostantól felgyorsulhatnak a brit-amerikai kereskedelmi tárgyalások, amelyek eddig a brit fél miatt akadoztak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére