Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal már most megtartotta a szilveszteri kabarét

Bohár Dániel

2021.12.28. 14:00

Valójában úgy lenne helyes a címadásom, hogy a baloldal egész évben a hozta szilveszteri kabaré színvonalat, de még ezt is tudták fokozni az év utolsó napjaiban.

 

Micsoda év volt a 2021-es, mennyi badarságot műveltek a baloldali politika fiókjának nem túl éles kései.

Idén kiderült, hogy Karácsony Gergely egy szót sem tud angolul Budapest főpolgármestereként, ami szerintem önmagában nagyon ciki. Gelgely azonban tudta fokozni, ugyanis folyamatosan hazudozott a nyelvvizsgájáról és a nyelvtudásáról, végül megszületett a megoldás. „Hiperpasszív” az angolja, amit a mai napig senki nem tud értelmezni. Karácsony hazugsága nem egyedi, ugyanis lényegében az egész évet végigkamuzta.

Aztán itt volt/van nekünk Fekete-Győr András is, aki elment a jobboldalisággal nem igazán vádolható Gulyás Mártonhoz és úgy szénné égette magát, hogy azóta röhögnek rajta a momentumos haverjai is. Megdöntötte a „nem tudom” kimondásának országos rekordját. Elég lehangoló volt, hogy 3 órán keresztül nem tudott semmire válaszolni. Maradjunk még Andrásnál, ugyanis kiderült róla az is, hogy alkalmanként lezuhanyoztatja az elektromos rollerét. Na, jó ezt egyszer tudta megcsinálni, ugyanis azonnal tönkre ment a jármű. Fekete-Győrt még nem avatta be senki, hogy a víz és az elektromosság nincs jó barátságban egymással.

Szél Bernadett rappel, ami állandó szekunder szégyenérzetet okoz, azóta is.

Jakab Péterről kiderült, hogy éjjel-nappal „melózik” valami munkalakásban a kabinetfőnökével. Egy a gond, hogy ennek a „munkának” nem sok eredménye van, ugyanis Parizer Petya úgy leszerepelt, hogy már a balos csapatba is alig veszik be. Azóta inkább Eminemet hallgat és táncol rá, illetve néha félreül a Parlamentben.

Na, de maradjunk még egy kicsit Jakabnál, aki így az év végére bejelentette, hogy könnyen elképelhetőnek tartja, hogy 10 év múlva miniszterelnöke lesz ennek az országnak, de ha ez nem jön össze, akkor lehet, hogy visszatér eredeti végzettségéhez a tanársághoz. Maradjunk annyiban, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy létezik Magyarországon olyan diák, aki egy kicsit is komolyan tudna venni egy olyan tanárt, akinek a politikusi életműve a parizeres fotó. A miniszterelnöki álmairól meg szerintem nincs is értelme értekezni.

Megvillant Karácsony is így az év utolsó napjaiban és egy interjúban arról beszélt, hogy ő egy politikai „nagyvad”. Hagyok egy kis időt a mondat megemésztésére. Gelgely a nagyvad.

Ühüm persze. Amolyan hiperpasszív nagyvad.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére