Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal már most megtartotta a szilveszteri kabarét

Bohár Dániel

2021.12.28. 14:00

Valójában úgy lenne helyes a címadásom, hogy a baloldal egész évben a hozta szilveszteri kabaré színvonalat, de még ezt is tudták fokozni az év utolsó napjaiban.

 

Micsoda év volt a 2021-es, mennyi badarságot műveltek a baloldali politika fiókjának nem túl éles kései.

Idén kiderült, hogy Karácsony Gergely egy szót sem tud angolul Budapest főpolgármestereként, ami szerintem önmagában nagyon ciki. Gelgely azonban tudta fokozni, ugyanis folyamatosan hazudozott a nyelvvizsgájáról és a nyelvtudásáról, végül megszületett a megoldás. „Hiperpasszív” az angolja, amit a mai napig senki nem tud értelmezni. Karácsony hazugsága nem egyedi, ugyanis lényegében az egész évet végigkamuzta.

Aztán itt volt/van nekünk Fekete-Győr András is, aki elment a jobboldalisággal nem igazán vádolható Gulyás Mártonhoz és úgy szénné égette magát, hogy azóta röhögnek rajta a momentumos haverjai is. Megdöntötte a „nem tudom” kimondásának országos rekordját. Elég lehangoló volt, hogy 3 órán keresztül nem tudott semmire válaszolni. Maradjunk még Andrásnál, ugyanis kiderült róla az is, hogy alkalmanként lezuhanyoztatja az elektromos rollerét. Na, jó ezt egyszer tudta megcsinálni, ugyanis azonnal tönkre ment a jármű. Fekete-Győrt még nem avatta be senki, hogy a víz és az elektromosság nincs jó barátságban egymással.

Szél Bernadett rappel, ami állandó szekunder szégyenérzetet okoz, azóta is.

Jakab Péterről kiderült, hogy éjjel-nappal „melózik” valami munkalakásban a kabinetfőnökével. Egy a gond, hogy ennek a „munkának” nem sok eredménye van, ugyanis Parizer Petya úgy leszerepelt, hogy már a balos csapatba is alig veszik be. Azóta inkább Eminemet hallgat és táncol rá, illetve néha félreül a Parlamentben.

Na, de maradjunk még egy kicsit Jakabnál, aki így az év végére bejelentette, hogy könnyen elképelhetőnek tartja, hogy 10 év múlva miniszterelnöke lesz ennek az országnak, de ha ez nem jön össze, akkor lehet, hogy visszatér eredeti végzettségéhez a tanársághoz. Maradjunk annyiban, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy létezik Magyarországon olyan diák, aki egy kicsit is komolyan tudna venni egy olyan tanárt, akinek a politikusi életműve a parizeres fotó. A miniszterelnöki álmairól meg szerintem nincs is értelme értekezni.

Megvillant Karácsony is így az év utolsó napjaiban és egy interjúban arról beszélt, hogy ő egy politikai „nagyvad”. Hagyok egy kis időt a mondat megemésztésére. Gelgely a nagyvad.

Ühüm persze. Amolyan hiperpasszív nagyvad.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére