Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444-es Uj Péter őszödi beszéde

Bohár Dániel

2021.02.21. 13:00

Eddig csak sejteni lehetett, most végre kiderült, hogy milyen emberek is ezek valójában.

Pénteken írtam meg a pestisrácok.hu-n Uj Péter olyan szinten vállalhatatlan zsidózását, amelyre nincsenek szavak. A történet dióhéjban annyi, hogy 2005-ben, amikor Uj Péter még az Index főszerkesztője volt küldött egy e-mailt a munkatársainak, amelyben a következő kifejezések szerepeltek:

“Se..enbüntet fityma rabbi!”

“Judeopata.”

“Sza.osk.a”

“Se..enburgerrul maggyarosittott.”

“Zsidó nemzsidó, ba…ottronda gusztustalan csótány.”

“1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni.”

Ezeket szövegeket egy szerkesztőségi e-mail címre küldte ki Uj Péter, tehát az akkori Index újságíróinak jelentős része látta, körülbelül 70 ember.

Az első és egyik legfontosabb felvetésem, illetve kérdésem. Ezek az emberek ilyen hangnem levelezgettek, levelezgetnek egymással? Ha ilyen stílust engednek meg majdhogynem hivatalos felületen, hiszen egy céges e-mail annak tekinthető, akkor miképp beszélnek négyszemközt?

“Se..enbüntet fityma rabbi!” Micsoda? Ki az a felelős cégvezető, aki beleír ilyet egy a munkatársainak küldött levélbe?

A teljes e-mailt egyébként itt el lehet olvasni és tudom, hogy rendkívül gusztustalan, de akkor is ajánlom, hiszen tökéletes betekintést enged a baloldali sajtó egyik moguljának elméjébe.

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédében is az volt megdöbbentő, hogy nyíltan beszélt arról, amit sejtettek az emberek. Ugyanez a helyzet most is. Gyanakodtam már régóta, hogy a magukat a szakma krémjének tartó, másokat semmibe néző firkászok valójában a legundorítóbb kútmérgezők, akik annyira álszentek és kétszínűek, hogy kifordul tőlük a normális ember gyomra. Most elég csúnyán lebuktak és nemcsak Uj Péter, hanem a teljes garnitúra.

Az e-mail nyilvánosságra hozatala előtt felhívtam telefonon Uj Pétert, hogy megkérdezzem gyakran előfordult-e az Indexnél, illetve most már a 444-nél, hogy zsidóznak egymás közt. Korábban úgy tudtam, hogy ez az UP egy nagydumás fickó, de a kérdéseimet hallgatva úgy dadogott, mint egy kisiskolás, aki nem tanulta meg a szorzótáblát. Ki szokott makogni? Maradva a sulis példánál, aki nem tanult, de a felnőtt életben ez már arra igaz, aki hazudik.

Huhu, mi történne, ha adott esetben egy jobboldali újságíróról derülne ki hasonló sztori, azért mondom, hogy hasonló, mert ennyire beteget nem tudok elképzelni. A minimum, hogy bevonulnának a kéksisakosok, Joe Biden már rég elítélte volna teljes Magyarországot, a világ zsidó szervezetei pedig minden erejükkel tiltakoznának, a hazai balliberális politikusok, illetve sajtójuk pedig virtuálisan kivégeznék az illetőt.

És mi van most, hogy a balos Uj Péterről derült ki, hogy antiszemita? Kuss! Akkora kuss van, hogy hangja van.

Maradjunk annyiban, hogy a 444-nek eddig sem volt semmiféle hitelessége, de ezek után próbáljanak meg moralizálni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére