Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

TGM megint okoskodik

Pozsonyi Ádám

2022.07.30. 18:20

 

A politika fura dolog. Olykor olyan emberek mondatai vagy tettei kavarják fel az állóvizet – bár most állóvízről nem nagyon lehet beszélni –, akikről az ember esetleg már el is feledkezett, s ha azt olvassa, hogy mondott valamit, akkor a fejét vakarva azt dünnyögi: Jé, hát ez még van?

Most legutóbb Hegedüs Zsuzsa ki-be lépkedése és haragszom-nem haragszomja rabolta el a szalagcímeket, amihez én nem is fűznék hozzá semmit, a százezer szétosztott csirke emléke lakatot tesz számra, izgalmasabbnak találom a valahonnan előmászott Tamás Gáspár Miklós mondatait, aki megjelent, lekapargatta magáról a pókhálót, és mondott valamit, amit hirtelen még a Telex is idézett.

 

„Tehát a miniszterelnök úr nem lehet rasszista. Szép. Ámde ha minden ember szellemi és erkölcsi értelemben egyenlő (mindannyian Istent tükrözik vissza), akkor a fajkeveredés ellenzése abszurdum.”
Úgy ismételgeti mind a baloldali sajtó, mind a csőcselék ezt a fajkeveredés kifejezést, mint a járvány bizonyos szakaszában a Béla bácsi a tüskefehérje főnevet. Tüskefehérje így, tüskefehérje úgy, ezt ismételgette minden hasonszőrű, mint a pereces, noha pár héttel korábban a szót sem ismerte, és igazából most sem tudná megmondani, mi az. Tüskefehérje, villanyáram, evolúció, fajkeveredés, kvantum. Kifejezések, amiket mindenki tol, de a lakosság kis része tudná csak megmondani, voltaképp mi az.

 

Szóval TGM megint okoskodik:

„Nem az a kérdés tehát, hogy minek nevezünk leszármazásilag, történelmileg, urambocsá’ esztétikailag meghatározott populációkat, hanem hogy egymással egyenlőnek tartjuk-e őket vagy sem. (...) A magyar miniszterelnök jóváhagyja a fehérek keveredését, de nem hagyja jóvá keveredésü(n)ket a színesekkel, még akkor se, ha a schengeni övezet belsejéből, Nyugatról érkeznek.”

A baloldal világraszóló őrjöngést rendezett azért, mert valaki kimondott egy szót:

Faj”.

 

És szerintük a fajok közt nem lehet különbséget tenni. Sőt, tilos!

Mondjuk érthető, ők a férfi és a nő közt sem tudnak különbséget tenni, ami hagyján.

De ezt meg is tiltanák.

Ellenben megkülönböztetnek 174 nemi identitást.

Szóval vegyük át: Tilos megkülönböztetni azt, ami létezik, és tényleg különböző. De illik és kötelező különbséget tenni ott, ami kizárólag csak a fejükben létezik.

 

Nagy győzelem „Európán kívüli fajokkal” – uszít a Magyar Hang is.

Kedves idegen érdeket szolgáló szolgasajtó! A színes bőrű focisták zsoldosok. Akik a magyar seregben szolgálnak, mert szerződtetve lettek, hogy a magyar dicsőségért harcoljanak. I. Lajos királyunknak is volt fekete „pénzügyminisztere” – a szerecsenfejes dénárok igen elterjedtek voltak a XIV. században –, de ez nem jelenteti azt, hogy a Szerémséget négerekkel akarta volna az akkori vezetés betelepíteni.

„Szóval itt a magyar miniszterelnök ismét fölállítja a fasiszta-náci alaptézist: a fajok nem egyenlők.” (Itt megint TGM-től idézünk.)

A haladók az egyenlőségmániába fognak meghülyülni. Amíg hajszolják az egyenlőséget, kisiklik kezükből az a biológiai alapfogalom, miszerint minden élő azt szeretné, hogy az utódja rá hasonlítson.

 

A biológia a változás és állandóság kettősével játszik. Minden faj meg akar maradni változatlannak, annak ami, és ennek érdekében minimális változásokat engedélyez, hogy a változó környezethez tudjon alkalmazkodni. Tehát a kismértékű változást pont az állandóság miatt építi be. Ezért nem mindegy, hogy idegen génekből kevés jön – arra majd lehet mutogatni, hogy lám, ő is magyar és nekünk focizik stb., de ez hamar feloldódik –, vagy nagy dózis, ami alapjaiban változtatja meg a jelleget. (Lásd: No-go zóna London.)

Az alsó szomszéd is egyenlő velem, és nem is gyűlölöm. Gyűlöli a rosseb. Mégsem akarom, hogy odaköltözzön, megegye a vacsorámat, és főleg azt nem, hogy gyerekem apja legyen.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

És még Macronon is jó sokan felháborodtak...

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon.

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Vasárnapi felvonás a balra tolódott ex-jobboldaliak szappanoperájához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére