Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megkezdődött a vegánidény Londonban – zöld hímek bőgése zengi be az angol fővárost | GALÉRIA

Békési Marcell

2020.09.12. 17:17

Megkezdődött a vegán párosodási időszak a nyugati nagyvárosokban. A magukat nőstényként nyilvántartó aktivisták ilyenkor figyelemfelhívásként magukat autóbuszok szélvédőjére tapasztják fel, a hímek egy népes utca közepén magzatpózban fekve bőgnek, így hívva fel magukra a nőstények – vagy más hímek – figyelmét. Oh, a gyönyörű brit ősz!

Vége az utolsó nyári melegeknek, elkezdenek lehullani a falevelek, a Temze pedig elkezd fodrosodni a finom őszi szellőtől: ez az az időszak, mikor a Black Lives Matter aktivisták elbújnak odújukba felkészülve a hosszú téli álomra, és átadják a helyüket az Extinction Rebellion aktivistáknak (latinul: veganus marxiana vulgaris).

A vegánok normál lakókörülményei hasonlóak a többi alfajéhoz, azonban párzási időszakban gyakran napokat is képesek eltölteni szikár körülmények között: ez a vegán csapat például egy londoni fán aludt 10 napig.

Az ősz ezen időszakában kerülhetünk talán legközelebb a természethez, de a londoniak óva intenek mindenkit: az aktivisták ilyenkor a szokásosnál agresszívabbak is lehetnek, nem célszerű őket megközelíteni.

A nőstények ilyenkor előszeretettel büszkélkednek nemi szerveikkel, azokra pedig olyan szavakat írnak, mely bátorságukról és rátermettségükről tanúskodik: érdemes őket választani.

Az extinction rebellion tagok egyébként közeli rokonságban állnak más marxista fajokkal (anitfasisztákkal, antirasszistákkal), sőt, olyanra is van példa, hogy egy-egy példány különböző jellegeket is mutat, emiatt a kutatók régóta sejtik, hogy valójában azonos faj különböző alfajai lehetnek.

Egy jellegezetes hang ilyenkor a londonban a „vegánbőgés”. A hímek ilyenkor prédának tettetik magukat, majd kiszabadulva a rendőrök markából elkönyvelik a népszerűségük növekedését.

Előszeretettel tanyáznak ilyenkor pályaudvarok, erőművek, vágóhidak és politikai intézmények környékén, de idén egy új lelőhelyre is bukkantak angol kutatók: egy nyomdát zárt le száz bátor vegán aktivista.

A vegán fiatalok felnőtté avatási szertartása egy úgynevezett virtue signaling szertartás: a fiatalok ilyenkor bátorságukat fitogtatva ráfestik egy random közszoborra, hogy „rasszista”, majd elfoglalják az őket megillető helyet a hierarchiában.

Oh, a fiatalság, bolondság! ^^

 

Side note: a szerző maga sem eszik húst, de saját hülyeségét nem kívánja másokra erőltetni, ráadásul ezt tetézve környezetvédő is, csak nem ebben a marxista formában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A sapka esete a baloldallal

A sapka esete a baloldallal

Ha van sapka, az a baj, ha pedig nincs, akkor az. Döbbenetes, hogy a hazai ellenzék a 12 éves sorozatos vereségek után is képes ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint egy évtizeddel ezelőtt. Képtelenek a fejlődésre.

Scholz dobbant a Twitterről?

Scholz dobbant a Twitterről?

Még azután is, hogy Elon Musk felvásárolta a Twittert, tombolnak a platformon az indulatok, amit a német kancellária is aggodalommal figyel. Alternatívák után is néznek.

Rendkívüli közleményről osztott meg bejegyzést Kocsis Máté

Az elmúlt napokban olyan pánikkeltő üzeneteket és hamis híreket terjesztett a dollárbaloldal a közösségi médiában, továbbá SMS-eken keresztül is, melyek szerint a lakossági megtakarításokat veszély fenyegeti, és emiatt az a legjobb szerintük, ha az emberek megszüntetik a bankbetéteiket – olvasható a bejegyzésben.

Rémhírterjesztő SMS-ek miatt indított eljárást a rendőrség

Rémhírterjesztő SMS-ek miatt indított eljárást a rendőrség

A kiküldött rémhírterjesztő SMS-ek szövege és Varju mai sajtótájékoztatójának címe szinte ugyanaz – írja a Magyar Nemzet.

Alapjogokért Központ: a magyarok többsége elutasítja a szankciókat

A felnőtt magyar lakosság többsége elutasítja az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok által Oroszországgal szemben eddig bevezetett szankciókat – derül ki az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásából, amelynek eredményeit pénteken juttatták el az MTI-hez.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére