Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közeledik a mindenszentek, egyre keresetebb a fekete macska a sátánisták körében

888.hu

2018.10.23. 14:38

Az év egyik legdöbbenetesebb közleményét adta ki nemrég a Noé Állatotthon Alapítvány.

Habár a közlemény még a múlt hét előtti héten született, most kezdett el villámgyorsan terjedni a közösségi médiában. Íme, a Noé Állatotthon Alapítvány írása:

"Mindenszentek és Halloween időszaka nem mindenkinek az emlékezésről vagy a tökfaragásról szól, hanem sajnos sok sátánista szeánsz is zajlik ilyenkor, melyeken állatok is szörnyű kínzások áldozatai lesznek.

Sajnos mi is a sokadik telefont kapjuk a napokban kizárólag fekete cica iránt érdeklődőktől. Amikor elhangzik a válasz, hogy fekete és fehér állatot november második hetéig nem adunk örökbe, érdekes módon senki nem érdeklődik tovább. Sajnos az ilyen telefonok mögött is sátánisták, állatkínzók állnak, akik különböző fekete mágiás rituálékra keresik az állatokat feláldozás céljából.

Ezért nyomatékosan felhívjuk a gazdik figyelmét is arra, hogy ebben az időszakban tartsák lakat alatt kijárós fekete, de fehér cicájukat is, mert ha az állatkínzók nem találnak menhelyről cicát, elindulnak az utcákon körülnézni, és jobb nem belegondolni, mi történik, ha megfelelő színű cicát találnak.

Az örökbefogadni vágyóktól türelmet és megértést kérünk, néhány hét múlva örömmel várjuk a bársonyfekete bundásra vágyókat újra, addig is pedig látogatni bármikor lehet védenceinket, így például a képen látható gyönyörű Ristretto cicánkat is."

Ezzel a jelenséggel sosem találkoztam, még csak nem is hallottam róla. Annyira felháborító ez az egész, hogy nem tudok szalonképesen felháborodni ezen. Ezért csak egyetlen gondolatot írok.

Jobboldali, konzervatív, keresztény ember ilyesmit tuti nem csinál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére