Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Álszentség: a látszat ellenére kedvenc hírességeink aktívan szennyezik a környezetet

888.hu

2021.09.24. 14:30

Levelet kaptam, lájf!

 

Elérkezett a küszöbhöz az éghajlatváltozás: Kalifornia lángokban áll, rekordokat döntő és halálos viharok árasztják el New Yorkot, hurrikánok pusztítanak az Öbölben. Az Egyesül Államokban csaknem minden harmadik emberre jutott egy szélsőséges időjárási esemény csak ezen a nyáron!”

– olvasható a levélben.

A tudósok arra figyelmeztetnek, hogy ha most nem cselekszünk, akkor mindannyian érezni fogjuk a hatását: egymilliárd ember fog kitelepülni, és ez továbbra is az alacsony jövedelműeket, illetve a színes bőrű közösségeket fogja elsőként és a legsúlyosabban érinteni.”

Az aláíró hírességek között szerepel többek között John Legend, Sigourney Weaver, J. J. Abrams, Billie Eilish, Chris Evans, Jimmy Fallon, Selena Gomez, Hugh Jackman és Jimmy Kimmel.

A levél címzettje a szórakoztatóipar, többek között a Walt Disney, a Netflix és a Facebook. Az aláírók azt szeretnék elérni, hogy a nagyvállalatok nyomásgyakorlásának hatására a kongresszus fogadja el a Biden-kormány éghajlatvédelmi programját.

A követelést aláíró sztárokat azonban képmutatónak nevezték.

Leo DiCaprio például

évek óta magánrepülőgépekkel járja a világot.

Ellen DeGeneres tucatnyi házat vásárolt szerte az országban több millió dollár értékben, bár – hozzá kell tenni – nem mindegyiket vezette be az ingatlanportfóliójába.

Az NBC The Voice című műsorának sztárját, John Legendet rendszeresen azért szidják, mert DiCaprióhoz hasonlóan

magánrepülőgéppel utazik.

A képmutató hírességek ennek ellenére „változást” követelnek.

A levélben azt is írják, hogy Biden radikális éghajlatvédelmi programja „egészségesebb közösségeket hoz létre, millióknak ad munkát a tiszta energiával kapcsolatos munkahelyeken, és megszabadít minket a fosszilis tüzelőanyagoktól, amelyek az éghajlatváltozás motorjai”.

A hírességek szerint a szórakoztatóipar abban a helyzetben van, hogy rákényszerítheti a kormányt, hogy „nagyobb energiát fektessen az alacsony jövedelmű és a színes bőrű közösségekbe”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére