Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rettenetesen unalmas futammal zárult az idei Forma-1

Pörge Béla

2017.11.26. 15:47

Nem sok izgalom maradt az Abu-dzabi Nagydíjra, de még annál is kevesebb említést érdemlõ esemény történt, mint ahogy várni lehetett.

Nem sok nyitott kérdés maradt a Forma-1-es évad utolsó futamára. Bottasnak matematikai esélyei voltak ugyan a világbajnoki második helyre, illetve a középmezőnyben voltak változások, de sok izgalmat nem hozott az Abu-dzabi Nagydíj.

Komolyabb izgalom nélkül rajtolt el a mezőny, bár a helyezkedés nagy volt, baleset nem történt. Sőt, sok előzés sem, alig változott valaki pozíciója a rajt után.

Daniel Ricciardo egyszer eltalálta a falat, ezért kiállt, Carlos Sainz egyik kerekét pedig rosszul tették fel, ezért esett ki.

Az utolsó futamán induló Felipe Massa eseménytelen versenyén pontszerzőként, tizedik helyen ért célba. 16 év után hagyja ott a Forma-1-et a brazil pilóta, egyszer sem tudott világbajnoki címet nyerni, azonban így is meghatározó tagja volt a mezőnynek.

A verseny Valteri Bottas nyerte, mögötte a világbajnok csapattársa, Lewis Hamilton ért be, Sebastian Vettel harmadik lett.

Az összetettben is ez a három pilóta lett dobogós, ott Hamilton, Vettel, Bottas a sorrend.

Kim Räikkönen a negyedik, míg Max Verstappen az ötödik helyen értek be, bár néha egész közel volt egymáshoz a két autó, csatározásokba ők sem mentek bele, mint ahogy szinte senki sem a teljes futam alatt.

Unalmasan ért véget az idei szezon, reméljük jövőre több lesz az izgalom!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére