Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õrjöngött a férfi, a TEK le is csapott rá

Forisek Ádám

2017.03.26. 15:08

A Terrorelhárítási Központ munkatársai elfogtak egy, a volt barátnõjét zaklató és bántalmazó budapesti férfit, akinek a lakásán fegyvereket és lõszereket foglaltak le a rendõrök.

Az őrizetbe vett 40 éves férfi ellen kapcsolati erőszak, személyi szabadság megsértése, zaklatás, valamint garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított 2016 októberétől élt párkapcsolatban a sértettel, akivel viszonya végül megromlott. A sértett szakítani akart a férfival, aki erre többször megfenyegette a nőt, bántalmazta, elvette a mobiltelefonját. Előfordult, hogy bezárta budapesti lakásába, és a sértett kérésére sem engedte ki.

Miután a nő idén januárban szüleihez költözött, a gyanúsított érte ment és utasította, hogy pakoljon össze, és menjen vele. A sértett attól rettegett, hogy a férfi beváltja fenyegetéseit, tönkreteszi az életét, és felgyújtja a szülei házát, ezért engedelmeskedett a férfi akaratának.

A gyanúsított azonban továbbra is erőszakoskodott, ezért a sértett ismét a szüleihez költözött. A gyanúsított ekkor fenyegető üzeneteket kezdett küldeni a nőnek. Pénteken, a késő esti órákban egy ismerősével visszament, és a nála lévő fegyverrel vagy annak utánzatával egy lövést adott le az utcán. A budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték. Elfogása után a gyanúsítottat őrizetbe vették, lakásán házkutatást tartottak, amelynek során a rendőrök fegyvereket és lőszereket foglaltak le.

(MTI)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére