Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem akartak szeretkezni a Balaton Soundos lányok az öltözõben

888.hu

2016.07.13. 10:06

A DVBBS öltözõjében talált lányok azt üzenték, hogy nem akartak lefeküdni a kanadai duóval, csupán fényképet akartak készíteni velük. Egy videofelvétel is elõkerült.

Az öltözőben cserbenhagyott lányok már jobban vannak, és szeretnének felejteni. Nagyon bántja őket, hogy sokan azt hiszik, könnyűvérű kis cafkák. A Balaton Soundos történet jó lecke volt mindannyiuknak - írja a Bors, akinek sikerült beszélnie az egyik lány közvetítőjével. 

  • A lányok közvetítője elmondta, hogy: 
  • Egy gyanús ital miatt lettek rosszul.
  • Nem szexelni mentek az öltözőbe, jóhiszeműek voltak - és persze buták. 
  • Mindenki tudja, hogy vannak rajongólányok, akik azért mennek be az öltözőbe, hogy lefeküdjenek a sztárokkal, de ők nem ilyenek - mesélte a közvetítő.
  • Autogramot akartak és közös fotót.
  • Már szégyenlik amit tettek. 

Kihasználtak és átvertek, csapdába csaltak minket, nem találunk szavakat és magyarázatot a történtekre.”

Időközben kiderült, hogy Bényi Ildikó lányát is a srácok öltözőjéből kellett összeszedni, a lányt és az anyját is megrázták a történetek. Nemi erőszakra utaló jeleket egyelőre nem talált a rendőrség. 

Egy videofelvétel is előkerült az öltözőben történtekről 

Blikk arról ír, hogy hamarosan kiderülhet, mi történt a kanadai sztárduó öltözőjében megtalált alélt lányokkal, hogyan került a kezükbe a bódító koktél. A lap úgy tudja, hogy a backstage kamerája mindent rögzített, így azt is, ahogy a lányok megérkeztek a srácok öltözőibe. A felvételeket lefoglalta a rendőrség.

A két fiatal művészt kábítószer birtoklással gyanúsítják. Kiderült, hogy egyikük, Chris korábban már börtönbe is került marihuána fogyasztás miatt: 2014 -ben kapcsolták le, testvére a hírt akkor Twitteren tette közzé.

(Bors, Blikk)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére