Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
 

Merész vállalkozás: a milánói SUNNEI is csatlakozik a Vanguardshoz

(x)

2020.09.24. 22:00

Rendhagyó olasz márkával bővül a csoport portfóliója, így a Nanushka és az AERON mellett a SUNNEI is részt vállal a modern luxus jövőjének kialakításában.

Egy ambiciózus, futurisztikus olasz márka 6 millió eurós befektetéssel csatlakozik a Vanguardshoz, biztosítva a csoportban rejlő növekedési potenciált. A csoport a feltörekvő, 1–10 millió euró árbevételű divat- és életmódmárkák közepes méretű vállalkozássá fejlesztését célozta meg, amely akár az 50 millió euró feletti bevételi szintet is elérheti. Ezt az elköteleződést, valamint a modern luxus jövője iránti elhivatottságot tükrözi a SUNNEI-val kötött megállapodása is.

A SUNNEI-t két olasz fiatal, Simone Rizzo és Loris Messina alapította 2014-ben, azzal a szándékkal, hogy a divatiparra jellemző trendteremtéssel szemben a szubjektív valósággal kísérletezzenek, az időtálló minőségből nem engedve. Egyszerű, de nem mindennapi tervezői eszköztárukat a különböző kreatív szakágak ötvözésével fűszerezik, ami kivételes kommunikációjukban könnyen tetten érhető. Mindezeknek köszönhetően 100 százalékos organikus növekedési stratégiájuk bevált: közösségi felületeiket teljesen kihasználják, sajátos megközelítéseiknek köszönhetően már egy aktív követői bázisra és a kreativitást is nagyra értékelő közösségre tettek szert.

Gubicza Ágoston, a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. többségi tulajdonosa és Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatója a divatipar jövőjét szem előtt tartva, együttes erővel hívta életre a Vanguards elnevezésű, nemzetközi szakembergárdával működő divatipari holdingot, azzal a céllal, hogy olyan vállalkozásokat építsen budapesti központtal, amelyeknek fókusza a globális jelenlét. A Nanushka és a GB & Partners az elmúlt négy évben végigjárta a növekedési skála összes állomását, és szembenézett mindazokkal a kihívásokkal, amelyekkel egy 700 000 eurósról 30 000 000 eurós árbevételűre növekvő márka szembenézhet a gyors bővülés alatt.

„Rendkívül izgatottan várjuk, hogy kamatoztathassuk a SUNNEI adta lehetőségeket a csoporton belül, de akár tágabb értelemben is, a teljes iparágra vonatkoztatva” – nyilatkozta Gubicza Ágoston.

„Legfőbb törekvésünk, hogy ápoljuk portfóliócégeink alapító-tervezőinek kreatív elképzeléseit, és ennek érdekében szoros együttműködésre számítunk Simonéval és Lorisszal, egyrészt saját víziójuk megvalósítása érdekében, másrészt pedig, hogy a közös siker minden rendelkezésre álló eszközét biztosíthassuk számukra” – tette hozzá Baldaszti Péter.

„A SUNNEI Vanguards által nyújtott befektetésre épülő új üzleti terve az alapkezelő vállalkozói gondolkodásmódját ötvözi a SUNNEI kreatív nézőpontjával” – mondta a SUNNEI társalapítója, Simone Rizzo, majd hozzátette: „Lelkesek vagyunk, hogy olyan nemzetközi partnert találtunk, amely megérti és támogatja a jövőképünket. Kiemelt feladatunk, hogy a SUNNEI jövőjére összpontosítsunk, és a márkát a következő szintre emeljük.”

A Vanguards a SUNNEI-nál betöltött tanácsadói szerepköre révén igyekszik támogatni ezt az ambíciót, megkönnyítve a nagykereskedelmi piacra való belépést, legyen szó hagyományos kereskedelmi stratégiák megtervezéséről, működési tőkéhez való hozzáférésről vagy a márka, a marketing, az ügyfélszerzés és az üzleti növekedés további támogatásáról. Mindezekkel párosul a csoport fenntarthatóság iránti elkötelezettsége, amely nem csupán kiegészíti, hanem meg is határozza azokat az üzleti döntéseket, amelyek mentén valósággá válhat a modern luxus következő fejezete.

„A Vanguards segítségével olyan platformot akarunk létrehozni, amely megismételheti a Nanushkával tapasztalt sikereket más márkákkal is” – mondta Baldaszti. „A SUNNEI minden bizonnyal képes lehet erre.”

A SUNNEI már most is kreatív kihívások elé állítja a nemzetközi divatpiacot merész digitális megoldásaival, fáradhatatlan lendületével és páratlan kreativitásával. 2021-es, „Canvas” elnevezésű tavaszi–nyári kollekciójának bemutatása óta a sajtó egyszerűen csak úgy méltatja őket, mint „a jövő sztenderdjeinek hírvivői”.

A Vanguardsról bővebben

A Vanguards egy 2020-ban alapított befektetési platform, amely az EXIM Exportösztönző Magántőkealap támogatásával indult, vezetője a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. igazgatója, Gubicza Ágoston és Baldaszti Péter, a Nanushka divatmárka társtulajdonosa és vezérigazgatója. A Vanguards célja a modern luxus jövőjének építése, az üzleti növekedés, valamint a fenntarthatóság ideális egyensúlya mellett. A Vanguards alapértékei: a vállalkozói gondolkodásmód, a kreativitás hangsúlyozása és a fenntarthatóság.

A platform nagyszerűsége és erőssége abban áll, hogy olyan módon valósítja meg a tudásmegosztást, a szinergiák kihasználását és az erőforrásokkal való költséghatékony gazdálkodást, hogy eközben minden részt vevő brand meg tudja őrizni a függetlenségét és integritását. A Vanguards ajánlata egy olyan befektetési és menedzsmenttámogatási rendszer, amelynek keretében egyszerre és egyenlő hangsúllyal biztosított a részt vevő márkák identitása, függetlensége és növekedése, aminek segítségével az 1–10 millió eurós bevételi szintről akár az 50 millió eurós bevételi szintre vagy magasabbra is eljuthatnak.

A csoporthoz tartozik jelenleg a Nanushka és az AERON kortárs női divatmárka, az elképesztő sebességgel növekvő SUNNEI olasz női és férfiruhamárka, valamint a Skala divatkereskedelmi megoldás.

A GB & Partnersről bővebben

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a kezelt vagyon alapján a legnagyobb magyarországi független kockázati- és magántőkealap-kezelő, amely 2019-ben a hazai kockázati tőkealap-kezelők közül elsőként vált a rangos Invest Europe, a világ legnagyobb magántőke-kezelők szövetsége teljes jogú tagjává. Célja, hogy olyan cégekbe fektessen be, melyek céltudatosak és merészek, hiszen a befektetett összeg folyósításán túlmenően az alapkezelő professzionális cégvezetési, stratégiai, adott esetben értékesítési támogatással is hozzájárul a cég fejlődéséhez, prosperálásához, ami a felek alapvető, közös érdeke. Ez vezetett a Vanguards létrehozásához is, amely mind a vezetői, mind a stratégiai és értékesítési érzékeket magában foglalja.

Az EXIM Exportösztönző Magántőkealapról bővebben

Az EXIM Exportösztönző Magántőkealap küldetése a magyar magántőkepiac fellendítése. Az alapkezelő GB & Partners célja olyan társaságokba befektetni, amelyeknek elsődleges célja a külföldi terjeszkedés.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

 
Menczer: ismét a legjobb lett a magyar befektetési ügynökség a régióban

Menczer: ismét a legjobb lett a magyar befektetési ügynökség a régióban

Sorozatban másodszor a legjobb lett a magyar befektetési ügynökség a közép-kelet-európai régióban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton közösségi oldalán.

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

A Real Madrid diadalmaskodott a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának szombati rangadóján a Barcelona ellen.

Napi tükör

Napi tükör

Szombat, dióhéjban: a magyarok szerint Gyurcsány a felelős a rendőrattakért, koronavírusos lett a lengyel államfő, az olaszok a kijárási korlátozások ellen tüntetnek.

Bajnokok Ligája, női kézilabda: győzött a Fradi

Bajnokok Ligája, női kézilabda: győzött a Fradi

A Ferencváros házigazdaként hét góllal legyőzte a szlovén Krim Mercator Ljubljana csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában, szombaton Érden.

Több mint tíz halott egy kabuli oktatási központ elleni öngyilkos merényletben

Legalább tizenhárman meghaltak egy kabuli oktatási központ elleni öngyilkos merényletben szombaton, további harminc sebesültet kórházba szállítottak – mondta el egy afgán tisztségviselő.

Szívműtéten esett át Arnold Schwarzenegger

Szívműtéten esett át Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a kórházból üzent a rajongóinak, a szíve miatt kellett műteni.

Erőszakosan tüntettek pénteken az olaszok a kijárási korlátozások ellen

Erőszakosan tüntettek pénteken az olaszok a kijárási korlátozások ellen

Az utcán tüntettek a dél-olasz Nápoly utcáin, miután az olasz kormány további kijárási korlátozásokat vezetett be a drasztikusan növekvő halálozási számok megfékezése érdekében. A tüntetők erőszakosan léptek fel a rendvédelmi szervekkel szemben, amiről több lakó videót készített.

Portugál Nagydíj: Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Portugál Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére