Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még nagyobb lesz a botrány: a panamai kormány is beszáll a buliba

Horváth József György

2016.04.05. 22:18

Eddig állítólag egy panamai társaságról sem állapították meg, hogy bûncselekményt követett volna el. A panamai kormány azt üzente: nem hagyja, hogy az országot bûnbakként könyveljék el. Mi lesz még itt?

Panama kész együttműködni az offshore-botrányban kiszivárgott adatok kapcsán indult minden vizsgálatban"

- erősítette meg kedden Álvaro Alemán, Juan Carlos Varela panamai elnök kabinetfőnöke egy sajtókonferencián, de emlékeztetett arra is: eddig egy panamai társaságról sem állapították meg, hogy bűncselekményt követett volna el.

Alemán kijelentette: Panama meg tudná torolni azt, hogy Franciaország ismét feltette az adóügyekben együttműködésre nem hajlandó országok feketelistájára. A kormány hasonló intézkedésekkel tudna válaszolni Franciaországnak, vagy bármely más államnak, amely követi Párizs példáját.

Nem engedjük meg, hogy Panamát bűnbaknak tegyék meg"

- jelentette ki a kabinetfőnök, hozzáfűzve, hogy a botrányban érintett országok mindegyikét felelősség terheli. Az elnök utasította a külügyminisztériumot, hogy lépjenek érintkezésbe a több tucat érintett állammal.

Párizs kedden - a világ leggazdagabbjai közé tartozók pénzügyi titkait megszellőztető offshore-botrány kirobbanását követően - döntött úgy, hogy visszahelyezi Panamát az adóparadicsomok feketelistájára.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére