Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarok hekkelték meg a Tindert

888.hu

2016.08.29. 18:25

Egy magyar fejlesztõi csapat azt állítja, hogy kereshetõvé tette a Tindert.

Ma egy rövid közlemény érkezett szerkesztőségünk e-mail címére, azzal a címmel, hogy megjelent Magyarország első Tinder alkalmazása. 

És tényleg

Egy magyar fejlesztői csapatnak köszönhetően mától kereshető a Tinder. A fejlesztők azt állítják, hogy a TinderHunter rendszerében már elérhetőek a Magyarországon regisztrált felhasználók, akiknek nevét, összes fotóját, életkorát, legutóbbi aktivitásának idejét, bemutatkozó leírását és Instagram-profilját is képes megmutatni az applikáció.

Csak a fővárosban 80 ezer ember használja párkeresésre a Tindert, és a szakik szerint az esti 9 óra a legjobb időpont a Tinderezéshez, hiszen ekkor van a legnagyobb esélye a ‘match’-nek. Keresni azonban nem lehet a felhasználók között, csupán a véletlenszerűen megjelenő személyek adatlapjait dobja fel a rendszer. 

Erre a problémára kínál megoldást egy új magyar alkalmazás, a TinderHunter, amelynek célja, hogy egyszerűvé tegye a keresést Tinderen belül. 


A tinderhunter.com kizárólag nyilvános adatok között keres. A Tinderre feltöltött adatok nyilvánosak, azok bárki által hozzáférhetőek. Bárki egyszerűen regisztrálhat és megkeresheti az adott személyt, azok adatait lementheti, de ez egyértelműen túl sok időbe telik egy nagyvárosban — írják a fejlesztők. 

Ha megcsal a csajod akkor...

A fejlesztők szerint a keresőt főleg a hűtlenek lebuktatására használják a gyanakvó vagy féltékeny emberek. Mivel a TinderHunter felhasználóinak 42%-a párkapcsolatban él, így a gyanú sok esetben be is igazolódik — jegyzik meg. 

Minden egyéb infót itt találtok. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére