Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
 

Klasszikus és letisztult: a 2021-es táskatrend

PR tartalom

2021.03.18. 05:30

Ha nem szívesen viselsz túldíszített, már-már csicsás kiegészítőket, akkor a 2021-es táskadivatot biztosan szeretni fogod, ugyanis ebben a szezonban a letisztult daraboké lesz a főszerep.

A kisebb és nagyobb táskák egyaránt helyet kapnak a legújabb trendben. A méretek mellett a fazonok tekintetében is változatosságra számíthatunk, így biztos, hogy mindenki talál majd olyan kiegészítőt, ami leginkább illik a stílusához.

Kicsitől a nagyig

Az idén tavasszal divatos táskák között vannak kicsi, de funkcionális darabok, valamint mindent elnyelő, hatalmasak is. Hogy neked ezek közül melyik ideális, azt csak te tudhatod, hiszen nagymértékben függ attól, hogy egyszerre mennyi holmit cipelsz magaddal, valamint milyen alkalmakra van szükséged a táskára.
Az alkalmi darabok többnyire kisebbek, és éppen annyi holmi fér egy ilyen táskába, amennyi feltétlenül szükséges: telefon, némi pénz, esetleg egy kisebb tisztasági csomag, alap sminkkészlet. Cserébe nagyon elegánsak tudnak lenni és remekül mutatnak egy-egy csinos, alkalmi ruhával.

Forrás: freepik

Dolgozni azonban valószínűleg nem fogsz tudni egy ilyen táskával járni, hiszen nem fér bele mindaz, amire egész nap szükséged lehet. Ilyen esetekre a nagyobbak közül érdemes választanod. Hogy megtaláld az ideális méretet, gondold végig, hogy miket hordasz magadnál napi szinten, és ezeknek mekkora lehet a helyigénye.

Régi fazonok újragondolva

Ami a fazonokat illeti, ismerősökkel is találkozhatunk, például a ’90-es években oly népszerű banán táskák, rövid pánttal. Ezek persze a legkülönbözőbb méretben, illetve színben, és más-más anyagból is előfordulhatnak. Ezeket a típusokat is az egyszerűség, letisztultság jellemzi, így szinte bárhol megállják a helyüket. Kereshetsz a táskádhoz való pénztárcát is, például itt: https://www.ecipo.hu/kiegeszitok/bordiszmuaruk/penztarcak/noi-penztarcak.html

Forrás: freepik

Visszajönnek a divatba a giga méretű táskák is, ráadásul egészen feltűnő formában. Ami a fazont illeti, nem gondolják túl a tervezők itt sem a küllemet: akár teljesen formátlan, óriási táskákkal is futkoshatsz. Jól hangzik, de vigyázz: egy ekkora táska garantáltan elviszi majd a bulit, azaz aki rád néz, ezt fogja először észrevenni. Éppen ezért fontos, hogy olyat válassz, ami igazán passzol hozzád, és amit büszkén tudsz viselni.

Láncos pántok

Az idei trendben a táskák pántja az eddiginél nagyobb szerepet kap. Előtérbe kerülnek a láncok, akár díszítésként, akár pántként. Ha neked is tetszenek ezek a feltűnőbb darabok, válaszd őket bátran, de vigyázz: ne viselj sok ékszert, illetve egyéb, hivalkodó kiegészítőt, mert az a táskád látványos pántjával együtt már túl sok lehet!

A rojtok és a gyöngyök szintén nagyobb szerepet kaphatnak, mint díszítőelemek, de itt is igaz, hogy egy különleges táska mellé igyekezz kevés kiegészítőt, és letisztultabb öltözéket választani!

Viszlát, merev falak

Ami megemlítendő még a 2021-es táskatrend kapcsán, hogy a merev, kissé szögletes fazonok már nem trendik: a puhafalú, kissé alaktalan táskák jönnek divatba, ami abból a szempontból is jó hír, hogy talán könnyebben tudunk majd pakolni.
A 2021-es táskatrend elég sok lehetőséget kínál – találd meg a számodra ideális fazont!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére