Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kevesebb, mint két hónap alatt milliomos lehetsz a Lidlnél

Bokor Gábor

2016.08.26. 15:46

Amíg a fõpénztárosok átlagosan közel bruttó 293 ezer forintot vihetnek haza havonta, addig a csúcsgázsi az élelmiszerláncnál 673 856 forint. A cég tájékoztatása szerint ráadásul ezt egy mezei bolti dolgozó is megkeresheti.

Múlt csütörtökön mi is megírtuk, hogy a Lidl Magyarországon kiemelkedően magas fizetéseket biztosít munkavállalóinak. A Lidl már eddig is az egyik legjobban fizető áruházlánc volt, de ilyen összegeket korábban náluk sem lehetett látni. 

Jelenleg több mint 400 főpénztáros dolgozik a cégnél, akik átlag bruttó 292.821 forintot keresnek havonta, mely mellé munkába járási támogatás, valamint pótlékok is járnak. 

A cég boltvezetői, valamint a bolti menedzseri keresik a legtöbbet, ők bruttó 673,856 forintnyi összeget vihetnek haza naponta. 

Számukra a szokásos pótlékokon túl a cég még vállalati autót is biztosít korlátlan használattal és teljes költségtérítéssel. Ez ráadásul elvileg bárki számára elérhető, a jelenleg 164 áruházat számláló hálózat tájékoztatása szerint gyakori példa, hogy a bolti dolgozó idővel a boltvezetői pozíciót tölti be.

További érdekes adat, hogy az üzletekben dolgozó munkatársak, árufeltöltők, pénztárosok, főpénztárosok és boltvezetők átlagbére már 2015-ben is 253 ezer forint volt, ám ez az összeg már az idei évben is emelkedni fog. 

(Pénzcentrum)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére