Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jó hír a férfiaknak: több nõ keres alkalmi partnert, mint férfi

Tóth Dalma

2016.11.29. 16:45

A kutatás alapján a nõk hajlamosabbak meglévõ párkapcsolatuk mellé alkalmi partnert keresni.

A Szexrandi.hu felmérésébe 5 000 főt vontak be. A kutatásból kiderült, hogy a nők nagyobb arányban keresnek meglévő párkapcsolatuk mellé szexpartnert, mint férfitársaik. Az is világossá vált, hogy a nőkkel ellentétben a férfiak inkább hosszabb távra keresnek partnert. A gyengébbik nem az egyszeri alkalmat részesíti előnyben, habár nem zárják ki, hogy kellemes együttlét esetén akár hosszú távú kapcsolattá is fejlődhet a dolog.

Az emberek a legtöbbször azért veszik igénybe az online szolgáltatást, mert párkapcsolatukban nem kap elég figyelmet a szexualitás. Ezen kívül még azok döntenek az alkalmi partnerek mellett, akik egyedül élnek és nem szeretnének komoly kapcsolatot. A felhasználók harmadik nagy köre a kalandvágyók csoportja – írja a Blikk.

A Szexrandi.hu felhasználói reggel 7-8 óra között a legaktívabbak, azaz munkába indulás előtt még mindenki gyorsan rápillant az oldalra és leszervezi az esti randiját. A magyarok azonban nemcsak reggel, hanem 14-15 óra tájban is nagyon aktívak, amikor valószínűleg a munkahelyükről, ebédet követően csekkolják az oldalt. Este 19-20 óra között is kisebb kiugrás mutatkozik az oldal látogatottságában, de ez már messze elmarad a reggeli csúcstól.

Viszont aki ismerkedni szeretne, az alaposan jár el. A felhasználók egy alkalommal 15 percet is eltöltenek az oldalon kifejezetten keresgéléssel, a többi partnerkereső fotóit, adatlapjait nézegetve. Ha levélírásra adják a fejüket, akkor pedig körülbelül 30 percet szánnak a levél megírására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére