Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt az új katolikus app: gyónás GO

888.hu

2016.12.12. 07:12

Egy új applikáció látott napvilágot, amely kifejezetten a vallásos kütyüfelhasználókat célozza. Az app segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb levõ papot, hogy meggyónhassuk bûneinket.

Az alkalmazás Confesor GO néven fut. A lényege, hogy egy térkép segítségével megállapítja, hogy a bűnös felhasználó éppen hol tartózkodik, majd valós időben megmutatja a térképen, hogy melyik atyának merre van éppen szabad gyóntató kapacitása – írja az alkalmazás weboldala.

A felhasználó láthatja, hogy a hozzá legközelebb lévő atyának mi a neve, mikor született, mikor szentelték pappá, sőt, az alkalmazás még képet is mutat róla. A gyónásnak nem kell szükségszerűen egy a templomban történnie, azt akár nyilvános helyen is végrehajthatják.

Miután a user kiválasztotta a hozzá legközelebbi, vagy a számára legszimpatikusabb papot, az alkalmazás megmutatja a legrövidebb utat az atyához.

Az alkalmazás elérhetővé vált a App Store-ban. Spanyolországban tesztelték a béta verziót, de az alkalmazás kifejlesztői azt ígérték, hogy a világ minden országában lehet majd használni, ahol vannak papok, akik használják az alkalmazást.

A béta verziót több ezren töltötték le eddig. Spanyolország-szerte eddig 100 pap regisztrálta magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Egyre brutálisabban ostromolják Európa kapuit a migránscsoportok

Határőrökre, rendőrökre támadnak, lőfegyverrel ölik egymást, egyre erőszakosabban támadják Európa határait a kontinensre igyekvő agresszív betolakodó csoportok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére