Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt az új katolikus app: gyónás GO

888.hu

2016.12.12. 07:12

Egy új applikáció látott napvilágot, amely kifejezetten a vallásos kütyüfelhasználókat célozza. Az app segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb levõ papot, hogy meggyónhassuk bûneinket.

Az alkalmazás Confesor GO néven fut. A lényege, hogy egy térkép segítségével megállapítja, hogy a bűnös felhasználó éppen hol tartózkodik, majd valós időben megmutatja a térképen, hogy melyik atyának merre van éppen szabad gyóntató kapacitása – írja az alkalmazás weboldala.

A felhasználó láthatja, hogy a hozzá legközelebb lévő atyának mi a neve, mikor született, mikor szentelték pappá, sőt, az alkalmazás még képet is mutat róla. A gyónásnak nem kell szükségszerűen egy a templomban történnie, azt akár nyilvános helyen is végrehajthatják.

Miután a user kiválasztotta a hozzá legközelebbi, vagy a számára legszimpatikusabb papot, az alkalmazás megmutatja a legrövidebb utat az atyához.

Az alkalmazás elérhetővé vált a App Store-ban. Spanyolországban tesztelték a béta verziót, de az alkalmazás kifejlesztői azt ígérték, hogy a világ minden országában lehet majd használni, ahol vannak papok, akik használják az alkalmazást.

A béta verziót több ezren töltötték le eddig. Spanyolország-szerte eddig 100 pap regisztrálta magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére