Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hogyan viszonyulnak a nõk az önkielégítéshez?

Tóth Dalma

2016.08.01. 21:58

Persze senki sem végez önkielégítést, de azért sikerült pár világra kiterjedõ felmérést készíteni a témában.
Hogyan, hányszor művelik a nők és a férfiak?

A szakemberek azt mondják a maszturbálás segít felfedezni a saját testünket, ezért a szexet is jobban fogjuk élvezni, mert magabiztosabbak leszünk. Az emberek úgy látszik hallgatnak az orvosokra, mert 83 százalékuk okozott már örömet magának élete során.

A férfiak 43%-a, a nők 22%-a pedig rendszeresen nyúl magához.

Sok nő néz pornót, hogy beizzítsa magát. A hölgyek Magyarországon leginkább a leszbikus pornót szeretik és átlagosan 8 perc 35 másodpercet töltenek erotikus filmek nézésével.

A férfiak bármennyire is hihetetlen de Jennifer Lopezra gondolnak elsősorban, miközben magukhoz nyúlnak.

Egy amerikai neurobiológus kísérletekkel is bebizonyította, hogy néhányan tényleg képesek csak azzal orgazmust elérni, ha rágondolnak. Ráadásul az élmény ugyanolyan intenzív, mintha a kezüket vagy mást is használtak volna.

Természetes ősi ösztön

A természetben az állatok is maszturbálnak. A kutatók több állatot is megfigyeltek már önkielégítés közben. Meglepő módon sokszor eszközöket is használtak. A majmok például faágakat szereznek, a lovak kerítéshez dörgölőznek, a madarak pedig a saját farkukat használják.

Az emberek már régen felfedezték, hogyan okozhatnak örömöt maguknak. Málta szigetén Krisztus előtt 4-ből találtak egy agyagfigurát, amelyen a művész egy maszturbáló női alakot örökített meg.

A férfiak számára nem a legjobb hír, de ha választani lehetne a nők 42 százaléka az önkielégítést választaná a szex helyett.

(Blikk, Glamour, Joy)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére