Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hogyan válasszunk mobiltelefont a közelgő ünnepekre?

PR tartalom

2020.12.18. 04:35

(x)

 

Nyakunkon a karácsony és ilyenkor megindul az ajándékvásárlási-láz, igaz ez a mobiltelefonokra is. A koronavírusjárvány miatt érdemes most elkerülni a túlzsúfolt bevásárlóközpontokat, célszerű inkább online vásárolni. Okostelefonunkkal már fizethetünk érintésmentesen vagy a kártyánk helyett használhatjuk, a navigációban is segítségünkre lehet az újabbak pedig már bitangerős aksival rendelkeznek.

Rengeteg márka között nézelődhetünk a maxapro.hu-n, ahol az új készülékek mellett használt mobilokat korrekt áron vásárolhatunk

Android vagy iOS?

Az Androidot a Google tervezte, és számos gyártó használja, a nagyobb márkáktól, például a Samsung, a Huawei és a Motorola, valamint a OnePlus és a Honor.

Előnyök
Általában könnyen használható, rendkívül praktikus, és hozzáférést biztosít a Google Play áruházból elérhető applikációkhoz, játékhoz és szórakozáshoz. A piacon sokféle a kínálat a prémiumtól egészen a középkategóriáig.
Hátrányok
Korábban az Android valamivel sebezhetőbb volt a támadásokkal szemben, mint az Apple mobiltelefonjai. Jelenleg a Google nagyobb hangsúlyt fektet az alkalmazások ellenőrzésére a Google Play áruházban.

Apple iOS

Minden iPhone iOS-t használ, és az Android-dal ellentétben az operációs rendszer használatának tapasztalatai nagyjából hasonlóak, akármelyik iPhone-t akarjuk beszerezni. Évente új frissítéseket adnak ki az iOS-re, de egyes régebbi iPhone-ok csak régebbi verziók alatt működnek, míg az újabb mobiltelefonok kompatibilisek az új frissítésekkel is. Ez rendkívül fontos az adatbiztonság miatt.

Előnyök
Könnyen kezelhető és gyorsan megtanulható, még akkor is, ha korábban nem használtunk okostelefont. Hozzáférést biztosít az Apple alkalmazásboltba – ahol az applikációkat még megjelenésük előtt ellenőrzi a rendszer.
Hátrányok
Az iPhone nagyon drága. Mindezek mellett itt már nincs lehetőség bővíteni az alapmemóriát az Androidon remekül használható SD kártyával. Ezért alaposan nézzük meg, hogy 64 gigás vagy 128 gigás mobiltelefont akarunk, főleg, ha fontos nekünk a jó minőségű zene vagy videó, nem beszélve a fotózási lehetőségről (képgaléria).

Forrás: pexels.com

Érdemes-e mobiltelefont szerződéssel vagy anélkül venni?

Ez nagyon fontos szempont, bármelyik márkát is válasszuk, ha SIM-nélküli mobiltelefont akarunk beszerezni akkor nem kell a szolgáltatóval szerződni, viszont a készülék drágább lesz. A szerződéses okostelefont legtöbbször számos engedménnyel értékesítik a szolgáltatók. Célszerű utánajárni, hogy melyik opció előnyös a számunkra. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az ünnepek közeledtével számos akcióba is belefuthatunk, érdemes tehát böngészni a különböző ár-összehasonlító oldalakat (pl.: arukereso.hu, argep.hu). Árengedménytől függetlenül a használt készülékek is jók lehetnek. viszont itt nagyon alaposan meg kell vizsgálni az eszközöket, ezeket jobb, ha telefonos boltokban szerezzük be és nem az online piactereken.

(x)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére