Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fogadjunk, hogy nem láttál még ilyen dögös magyar Audit

Bokor Gábor

2016.08.03. 15:22

Megkezdõdött Gyõrben az Audi TT RS sorozatgyártása.

Szerdán indult el a győri Audi gyárban az Audi TT RS Coupé és a Roadster változat második generációjának a sorozatgyártása. A sportautó teljes egészében Győrben készül. 

Az Audi Hungaria számára fontos nap a mai, hiszen megkezdtük a TT RS sorozatgyártását. Biztos vagyok benne, hogy ez az Audi Sport modell szerte a világon megdobogtatja az emberek szívét, a miénket különösen, hiszen a TT RS-t Magyarországon, a mi munkatársaink gyártják." 

– mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

Az új modellt először idén áprilisban csodálhatta meg a nagyközönség a pekingi autószalonon. Az autókba a gyár vadonatúj, öthengeres erőforrásait teszik, melynek köszönhetően félelmetes hang ömlik majd ki az új gazdák járműinek a kipufogójából. 
A 2,5 literes, öthengeres motor egy modern klasszikus: Sorozatban hetedszer választotta a nemzetközi szakújságírókból álló zsűri az „Év Nemzetközi Motorjának". 

A német autógyártó 2013-ban nyitott gyárának éves kapacitása 160,000 autó, az ott dolgozó több mint négyezer alkalmazott gyártja az Audi A3 Limousine, A3 Cabriolet, valamint a TT Coupé és Roadster modelleket. A cég további fejlesztéseket fog végrehajtani, így Győrben fog majd az Audi Q3 is elkészülni. 

(Kisalföld

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére