Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvételen: kocsiból rángatták ki a dílert a rendõrök

Sümeghi Lóránt

2016.10.16. 09:59

Pillanatok alatt körbefogták és leteperték a rendõrök a Gyomaendrõdön megállított gyanúsítottat, kisebb tasaknyi dizájnerdrogot találtak nála.

Pillanatok alatt körbefogták és leteperték a rendőrök a Gyomaendrődön megállított gyanúsítottat, kisebb tasaknyi dizájnerdrogot találtak nála ˜– írja az Origo.

Másodpercek alatt lerohanták, és elfogták a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított szeghalmi férfit Gyomaendrődön. Az akcióról videó is készült, amelyen látható, hogy egy autó hátulról, kettő oldalról és szemből blokkolta a gyanúsított autóját, egy taktikai mellényes nyomozó pedig fegyverrel kényszerítette a jármű elhagyására. 

A hivatalos tájékoztatás arról szól, hogy a Békés megyei rendőrök csak "ellenőrzés alá vonták" az autót, de a felvételből is egyértelműen kiderül, hogy alaposan felkészültek a rajtaütésre. A 38 éves szeghalmi férfi kabátzsebéből aztán 105 gramm kristályos anyag – mint később kiderült –, dizájnerdrog került elő. A hatóság adatai szerint a férfi korábban több személynek adott el a szerből, elfogása után kihallgatták és őrizetbe vették. 

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére