Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eltûnt a kórházból a bepelenkázott Imre

888.hu

2016.07.20. 10:08

Három hónapja keresik a karcagi kórházból eltûnt férfit.

Mile Imrét október 5-én bevitték a karcagi kórházba, ahonnan egy szál pólóban, papucsban, bepelenkázva még áprilisban tűnt el, és azóta sem találják. 

A Borsnak Imre öccse, Sándor számolt be a részletekről

Sándor testvére tavaly októberben került a kórházba, mert elesett, beütötte a fejét, és vérömleny keletkezett az agyában.

Hogy emiatt miért a pszichiátrián kezelték, azt nem tudom."

– mondta Sándor, aki anyjával Püspökladányban lakik, és hetente kétszer tudta a beteg testvérét meglátogatni. 

Imre 75 kilóról lefogyott 45-re, és szerinte, ha eloldották, menni is csak annyit tudott, hogy legfeljebb az asztalig elbotorkált. Ennek ellenére április 9-én nyoma veszett. 

Sándor a kórházi jelentést sem kapja meg addig, amíg testvére meg nem kerül. Az ügyben rendőrségi nyomozás zajlik, Sándor pedig feljelentette a kórházat.

A család kikérte kórházi biztonsági kamerák felvételeit is, de azok hiányoztak az eltűnés napjáról.

A karcagi Kátai Gábor Kórház egy közleményt küldött a Borsnak, miszerint nem tudnak információt adni, mert "Mile Imre eltűnése ügyében a Püspökladányi Rendőrkapitányság jelenleg is körözési eljárást folytat". A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság annyit mondott, hogy Mile Imrét még mindig keresik, eddig nem sikerült a nyomára bukkanni."

A rendőrség keresi

A püspökladányi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 59 éves férfi eltűnésének ügyében.

Az eltűnt férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, eltűnésekor világoskék színű pizsama nadrágot, zöld színű pulóvert és fekete színű papucsot viselt. Különös ismertetőjele, hogy nagy szakálla van.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Mile Imre tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

(Bors, Police.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére